Gość: inko IP: *.233.udn.pl 26.06.07, 11:53 kto ustanowił że będzie pobierana opłata z postój przy rondzie? To jakiś bezsens Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenon5 Re: Parking przy rondzie IP: *.ppp.tiscali.fr 26.06.07, 12:29 niektorzy parkuja w kancelarii premiera i nie placa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon 5 Re: Parking przy rondzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 00:26 bo premier jest laska??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
poprawna1 Re: Parking przy rondzie 26.06.07, 16:52 A gdzie tam jest rondo? POprawna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: Parking przy rondzie IP: *.ppp.tiscali.fr 26.06.07, 17:05 Tym gorzej,w urzedach sie nie parkuje,przynajmniej tak ucza na kursach/przyzwoitego zachowania/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (.)(.) Re: Parking przy rondzie IP: *.233.udn.pl 26.06.07, 17:17 sprowadzanie wszystkiego do polityki to opętanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: Parking przy rondzie IP: *.ppp.tiscali.fr 26.06.07, 17:36 Zgadzam sie.rano czytalem na portalu GW artykul na temat:Czy przylaczenie Slaska do Polski sie oplacilo?I mialem dokladnie takie samo pytanie.A tak wogole to zartowalem,ale jak ktos zarty do polityki sprowadza to jego problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jelgór Re: Parking przy rondzie IP: *.jgora.dialog.net.pl 26.06.07, 23:19 Właściciel rządzi. Jego grunt, jego regulamin parkowania. Świetny trick marketingowy, teraz ciężko przepchać się w Rondzie między półkami. A to był kiedyś taki fajny, senny sklep z melancholijnymi paniusiami przecierającymi oczy ze zdumienia na widok klienta... Odpowiedz Link Zgłoś
klaviatoorka Re: Parking przy rondzie 27.06.07, 12:01 zostawiam tam auto, gdy idę na zakupy na ryneczek.ale jeśli będzie płatny- wolę kupić wszystko w hipermarkecie! albo poczekam na otwarcie Biedrony- tam będzie bezpłatnie i szeroko przed sklepem, ciekawe, kto pójdzie na zakupy do Ronda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewitow Re: Parking przy rondzie IP: *.233.udn.pl 27.06.07, 15:31 teraz pchają sie wszyscy autami tam gdzie auto serwis i video world . osobiście to denerwują mnie tego typu opłaty ,przy sklepach czy szpitalu np. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris46 Re: Parking przy rondzie IP: 80.51.157.* 30.06.07, 21:23 przynajmniej teraz będzie służył dla robiących zakupy i miał lepszą przepustowość ...to było myślę świadome posunięcie ...i mądre akurat w tym przypadku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Parking przy rondzie IP: *.233.udn.pl 01.07.07, 07:25 no nie wiem czy mądre.Jedziesz na zakupy i jeszcze musisz zapłacić za postawienie na godzinke samochodu przy markecie.A Przy szpitalu to chodzi raczej o kase ,bo parking bardzo duży i o przepustowość tu nie chodzi.Myśle że Rondo na tym straci ,ale to sprawa tych "mądrych" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris46 Re: Parking przy rondzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 08:23 jedziesz na zakupy i nie możesz zaparkować przy rondzie bo pełno tam samochodów których właściciele nie są na zakupach tylko parkują cały dzień.. bo przypuścmy gdzieś pracują w pobliżu a do godziny postoju i tak jest za darmo tylko trzeba mieć paragon. Także kolego koniec z Twoim całodziennym darmowym parkowaniem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Parking przy rondzie IP: *.233.udn.pl 01.07.07, 18:17 ja tam nie parkowałem .pracuje i mieszkam w innej cześci jeleniej.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś