Dodaj do ulubionych

Parking przy rondzie

IP: *.233.udn.pl 26.06.07, 11:53
kto ustanowił że będzie pobierana opłata z postój przy rondzie?
To jakiś bezsens
Obserwuj wątek
    • Gość: zenon5 Re: Parking przy rondzie IP: *.ppp.tiscali.fr 26.06.07, 12:29
      niektorzy parkuja w kancelarii premiera i nie placa
      • Gość: zenon 5 Re: Parking przy rondzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 00:26
        bo premier jest laska???????????
    • poprawna1 Re: Parking przy rondzie 26.06.07, 16:52
      A gdzie tam jest rondo?
      POprawna
      • Gość: zenon5 Re: Parking przy rondzie IP: *.ppp.tiscali.fr 26.06.07, 17:05
        Tym gorzej,w urzedach sie nie parkuje,przynajmniej tak ucza na
        kursach/przyzwoitego zachowania/
        • Gość: (.)(.) Re: Parking przy rondzie IP: *.233.udn.pl 26.06.07, 17:17
          sprowadzanie wszystkiego do polityki to opętanie
          • Gość: zenon5 Re: Parking przy rondzie IP: *.ppp.tiscali.fr 26.06.07, 17:36
            Zgadzam sie.rano czytalem na portalu GW artykul na temat:Czy przylaczenie Slaska
            do Polski sie oplacilo?I mialem dokladnie takie samo pytanie.A tak wogole to
            zartowalem,ale jak ktos zarty do polityki sprowadza to jego problem.
    • Gość: jelgór Re: Parking przy rondzie IP: *.jgora.dialog.net.pl 26.06.07, 23:19
      Właściciel rządzi. Jego grunt, jego regulamin parkowania. Świetny trick
      marketingowy, teraz ciężko przepchać się w Rondzie między półkami. A to był
      kiedyś taki fajny, senny sklep z melancholijnymi paniusiami przecierającymi
      oczy ze zdumienia na widok klienta...
    • klaviatoorka Re: Parking przy rondzie 27.06.07, 12:01
      zostawiam tam auto, gdy idę na zakupy na ryneczek.ale jeśli będzie płatny- wolę
      kupić wszystko w hipermarkecie! albo poczekam na otwarcie Biedrony- tam będzie
      bezpłatnie i szeroko przed sklepem, ciekawe, kto pójdzie na zakupy do Ronda?
      • Gość: lewitow Re: Parking przy rondzie IP: *.233.udn.pl 27.06.07, 15:31
        teraz pchają sie wszyscy autami tam gdzie auto serwis i video world .
        osobiście to denerwują mnie tego typu opłaty ,przy sklepach czy szpitalu np.
        • Gość: kris46 Re: Parking przy rondzie IP: 80.51.157.* 30.06.07, 21:23
          przynajmniej teraz będzie służył dla robiących zakupy i miał lepszą
          przepustowość ...to było myślę świadome posunięcie ...i mądre akurat w tym
          przypadku
          • Gość: waldek Re: Parking przy rondzie IP: *.233.udn.pl 01.07.07, 07:25
            no nie wiem czy mądre.Jedziesz na zakupy i jeszcze musisz zapłacić za
            postawienie na godzinke samochodu przy markecie.A Przy szpitalu to chodzi
            raczej o kase ,bo parking bardzo duży i o przepustowość tu nie chodzi.Myśle że
            Rondo na tym straci ,ale to sprawa tych "mądrych"
            • Gość: kris46 Re: Parking przy rondzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 08:23
              jedziesz na zakupy i nie możesz zaparkować przy rondzie bo pełno tam samochodów
              których właściciele nie są na zakupach tylko parkują cały dzień.. bo przypuścmy
              gdzieś pracują w pobliżu a do godziny postoju i tak jest za darmo tylko trzeba
              mieć paragon. Także kolego koniec z Twoim całodziennym darmowym parkowaniem:)
              • Gość: waldek Re: Parking przy rondzie IP: *.233.udn.pl 01.07.07, 18:17
                ja tam nie parkowałem .pracuje i mieszkam w innej cześci jeleniej.pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka