Dodaj do ulubionych

gdzie kupić maszynę rolniczą?

18.02.11, 14:38
Witam. Od niedawna, z racji tego, że ojciec już nie jest najmłodszy, kieruję gospodarstwem. Niestety zostało po nim wiele niedociągnięć i wszystko jest stare. Chciałbym kupić gdzieś jakiś ciągnik, ale nie mam za dużo pieniędzy i chciałbym to zrobić jak najtaniej. Czy możecie mi polecić jakieś miejsca, gdzie mógłbym kupić jak najtaniej, ale dobrej jakości ciągnik rolniczy?
Obserwuj wątek
    • jakubkonopiak Re: gdzie kupić maszynę rolniczą? 18.02.11, 14:46
      Jeżeli szukasz taniego ciągnika w dobrym stanie to będziesz musiał trochę poszukać. Sprawdź w internecie czy na giełdzie rolniczej nie ma teraz czegoś ciekawego. Chyba najbardziej opłaca się kupować używane maszyny, jeżeli zależy Ci na niskiej cenie. Tutaj masz kilka ciekawych ofert www.gielda.agrofoto.pl/ciagniki-b509.html
      • krzysztof_wimel Re: gdzie kupić maszynę rolniczą? 18.02.11, 15:02
        Dzięki bardzo za szybką odpowiedź. A to czy w takim razie, korzystając z linka, który podałeś, dobry będzie ciągnik firmy Massey Ferguson www.gielda.agrofoto.pl/massey-ferguson-b534_0.html z 1995 roku? jest w ogóle sens kupować tak stare ciągniki? jaką markę polecasz?
        przepraszam za tak głupie pytania, ale dopiero raczkuję w dziedzinie rolnictwa praktycznego.
        Kupno ciągnika to drogi wydatek, dlatego wolałbym najpierw dowiedzieć się wszystkiego.
        • jakubkonopiak Re: gdzie kupić maszynę rolniczą? 22.02.11, 14:52
          W ciągnikach z 1995 roku nie stosowano może kosmicznych technologii, nie mniej jednak nie uważam, żeby 16 letni traktor był "stary". Dobry wybór z tym Masseyem. Zobacz ewentualnie jeszcze ten www.gielda.agrofoto.pl/sprzedam-john-deere-6410-premium-o1031.html
      • bubuncia Re: gdzie kupić maszynę rolniczą? 11.09.13, 22:19
        polecam ehan.pl lub pw.ehan@gmail.com
      • farmer.piotr Re: gdzie kupić maszynę rolniczą? 06.01.14, 00:53
        polecam strone agrofoto. dowiesz sie nie tylko gdzie kupic ale przede wszystkim CO kupic
        • edgar-45 Re: gdzie kupić maszynę rolniczą? 26.03.14, 21:39
          tez często odwiedzam to forum. Ale co do zakupu maszyn do pol-agra w płońsku www.pol-agra.pl/ - mają naprawdę duży wybór.
    • pancielon Re: gdzie kupić maszynę rolniczą? 20.02.13, 11:41
      A ja ci moge polecic firme, kupilem od nich dwa traktory i jestem bardzo zadowolony,nawet po miesiacu czasu uzywania traktoru wynienili mi opony. Maja uwazam sprzety w dobrej cenie i ponegocjowac mozna. alegratka.pl/uzytkownik/ogloszenia/index.html?sesja_gratka=ffc62acf19e05e87e9bb803973d47edf link z ich maszynami. Wlasnie ja kupilem z tej stronki.
      • nowoczesnafarma Re: gdzie kupić maszynę rolniczą? 08.06.13, 15:39
        Jak polecam duży wykaz maszyn w Bazarze Rolniczym na portalu NowoczesnaFarma.pl
    • nowoczesnafarma Re: gdzie kupić maszynę rolniczą? 27.07.13, 14:15
      Dobre tanie nowe maszyny rolnicze znajdziesz w portalu rolniczym nowoczesnafarma.pl ->Bazar Rolny -> www.nowoczesnafarma.pl/Bazar-Rolny-Pojazdy--maszyny-i-urzadzenia-rolnicze.html
    • bubuncia Re: gdzie kupić maszynę rolniczą? 11.09.13, 22:35
      POLECAM ehan.pl lub pw.ehan@gmail.com
    • maz23 Re: gdzie kupić maszynę rolniczą? 08.12.13, 14:42
      Jeśli chodzi o traktory, i pojazdy rolnicze to znajdziesz nowe i używane na traktory.org.pl, dodatkowo możesz poczytać o nowinkach technicznych no i sprzedasz swój stary traktor zamieszczając ogłoszenie rolnicze
    • rafal-szponar Re: gdzie kupić maszynę rolniczą? 29.01.14, 22:15
      pol agra (konkrety na www.pol-agra.pl/ ) możesz kupić dobre maszyny. Raz: są dealerem np. new holland ale też sprzedają używane maszyny. Mają naprawdę atrakcyjne oferty
      • ulises144 Re: gdzie kupić maszynę rolniczą? 07.02.14, 22:52
        też tam kupuje w www.pol-agra.pl/ tylko tyle że części do maszyn. No i dodatkowo czasem oddaje tam sprzęt do serwisu. Zawsze oddają maszyny w świetnym stanie
    • karolowy67 Re: gdzie kupić maszynę rolniczą? 17.02.14, 10:21
      ja swój ciągnik kupiłem w www.agromarket.pl/ w Kutnie. Mam zagwarantowany serwis, cena była całkiem przystępna no i sama maszyna jest fajna. Pomogli mi wybrać odpowiednią do mojego gospodarstwa i teraz śmiga jak się patrzy
      • pawlowy43 Re: gdzie kupić maszynę rolniczą? 01.04.14, 07:30
        ja kupowałem w agromarkecie www.agromarket.pl/oferta/ ale w Gądkach. Mają i świetną ofertę maszyn i do tego też dużo części zamiennych. Generalnie proponują dobre warunki zakupu (gwarancja, serwis itp).
    • dog-gie Re: gdzie kupić maszynę rolniczą? 19.05.14, 13:55
      Duzy wybór mieli w www.agromarketwiewiecko.pl/maszyny-rolnicze.html - sam przy kupnie częśći do swojej maszyny, zastanawiałem się czy nie kupić po prostu nowego sprzętu,ale na razie finansowo nie dałbym rady. :)
    • seba.lab Re: gdzie kupić maszynę rolniczą? 21.06.14, 22:34
      W Ełku w Barnim - masz całą gamę maszyn rolniczych. Link do strony: barni.com.pl/
      • piotr2425 Re: gdzie kupić maszynę rolniczą? 05.01.15, 12:57
        Polecam portal www.truckpoland.com . Strona jest łatwa w obsłudze i posiada wiele kategorii maszyn.
    • dem-oon Re: gdzie kupić maszynę rolniczą? 21.07.14, 12:21
      Możesz zawsze popytać w jakichś sklepach, choćby internetowych przez e-mail czy telefon. Na ogół prowadzą one części, ale czasem mają też ciągniki, a przede wszystkim doradzą co warto wybrać w Twojej sytuacji. Jeden z lepszych sklepów jakie znam to hurtowniarolnicza.pl, możesz się do nich odezwać, pewnie pomogą ;)
      • czterak Re: gdzie kupić maszynę rolniczą? 05.08.14, 11:22
        Dla rozeznania mogę zaproponować ofertę www.agromarketwiewiecko.pl/ kupiłem u nich używany traktor, początkowo miałem obawy co do zakupu używanej maszyny, jednak jestem zdania ,że jeżeli trafi się na sprawdzoną o solidną firmę, to raczej nie sprzeda Ci byle czego.
    • oddysor Re: gdzie kupić maszynę rolniczą? 12.09.14, 10:40
      Z pewnością warto poszukać na aukcjach internetowych. Można licytować, kupić w rozsądnej cenie...można też zajrzeć na serwisy ogłoszeniowe.
    • tendonin111 Re: gdzie kupić maszynę rolniczą? 03.10.14, 09:50
      agromarket www.agromarket.pl/ prowadzi sprzedaz maszyn rolczniczych (maja np. ciagniki lamborghini)
    • mateus-z123456 Re: gdzie kupić maszynę rolniczą? 27.12.14, 16:26
      Ja polecam sprzedajemy.pl. Znalazłem tam ostatnio świetnego [url=http://sprzedajemy.pl/temat/ursus+1614]ursusa 164[/url]. Jestem bardzo zadowolony:)
      • bananowy1234 Re: gdzie kupić maszynę rolniczą? 30.07.15, 00:25
        Ja polecam firme agromarket jaryszki- maja bardzo dobre ceny oraz bogata oferte. Jestem ich stalym klientem :) www.agromarket.pl
    • osuchowskaestera Re: gdzie kupić maszynę rolniczą? 28.04.16, 09:30
      Pewnie najlepiej poszukać na darmowych stronach z ogłoszeniami moto np /www.vtrader.pl wiele z nich ma specjalne podkategorie na rolnictwo czy budownictwo
    • paulakulesza1 Re: gdzie kupić maszynę rolniczą? 16.09.16, 13:07
      A może leasnig na jakąś maszynę? Doradzę, pomogę całkowicie bezpłatnie! Proszę o kontakt tel. 503 546 690 e-mail: paulakulesza1@gmail.com
      Pozdrawiam Paula Kulesza
    • kpollec Re: gdzie kupić maszynę rolniczą? 13.02.18, 14:25
      Najlepiej wyszukać na internecie np. www.motomaszyny.pl
    • kpollec Re: gdzie kupić maszynę rolniczą? 13.02.18, 14:27
      Polecam www.motomaszyny.pl nowy, darmowy serwis ogłoszeniowy
    • tomeka Re: gdzie kupić maszynę rolniczą? 23.02.21, 20:56
      ja ostatnio odezwałem się do tej firmy i kupiłem super ciągnik w niezłej cenie: skup-maszynrolniczych.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka