Dodaj do ulubionych

Do wszystkich forumowiczów

11.08.06, 11:33
Bardzo Was przepraszam, ale usunąłem wątek Petera pod tytułem "Czy
zainteresowałby was taki Network". Zrobiłem to z wielkim żalem i bólem serca,
ponieważ ten wątek miał w sobie to, co każdy facet ma między nogami.
Oczywiście nie dzięki Peterowi, tylko dzięki Wam. Ale niestety, Peter chciał
uszczknąć reklamę. Szkoda, bo było ciekawie i inteligentnie. Nie jak choćby u
20lidera.
networkforum
Obserwuj wątek
    • peter1966 Re: Do wszystkich forumowiczów 11.08.06, 12:18
      Witam, i bardzo dobrze ze to zrobiles bo moglo dojsc do brzydkiej dyskusji.
      Spodziewalem sie tego. Szkoda tylko ze jest tu duzo ludzi ktorzy mysla ze znaja
      NM bo byli lub sa w 3 networkach jednoczesnie i nie moga sie zdecydowac na
      zaden, lub mysla ze bez ciezkiej pracy zarobia pieniadze. Ja uwazam ze jest do
      bardzo ciezka praca. Jesli chodzi o reklamy to ja nie mam z tym problemow i
      inni na tym forum tez nie. Pozdrawiam.
      • prosument1 Re: Ten który myśli że zna NM 11.08.06, 14:42
        Tak sie składa że już wybrałem swój network.Kierowałem sie przy wyborze przede wszystkim uczciwym planem w którym nikt na nikogo nie pracuje.Nie ma tych u góry i tych na dole i nie ma możliwości by kogoś fizycznie oszukać.W moich oczach takim planem jest tylko plan oparty na dyferencjale procentowym.Tylko w takim układzie możesz bezpośrednio decydować o swoich zarobkach,jednocześnie nie zabierając nic nikomu pod tobą.A ty piszesz że możesz zarabiać "duże pieniądze na jednej nodze".Wybacz ale nie rozumiem,dlatego prosiłem o chociaż ogólne wyjaśnienia.
        • romek744 Re: Ten który myśli że zna NM 11.08.06, 22:04
          Na jednej nodze to można pojeździć na hulajnodze hi hi.
          romek
      • networkforum Re: Do wszystkich forumowiczów 12.08.06, 00:20
        Jeśli nie masz problemów z reklamą, to tym bardziej nie reklamuj się w
        miejscach, które służą innym celom. Jeśli chcesz porozmawiać o branży
        zapraszam, ale proszę bez reklamy.
        networkforum
        • kuc_szetlandzki Re: Do wszystkich forumowiczów 12.08.06, 22:05
          Do petera:
          Popełniłeś bodajże podstawowy błąd dotyczący reklamy, zwłaszcza jeśli dotyczy to
          MLM-u - jesteś po prostu nachalny, a miałeś swój wątek, i tak niewiele było
          potrzeba ;)
      • jkw2 Re: Do wszystkich forumowiczów 14.08.06, 15:43
        NIe oceniaj ludzi bo nie wiesz z kim rozmawiasz. Mam 12 lat doswiadczenia z sukcesami takimi na jakie zapracowalem bedac caly czas lojalnym w stosunku do jednej firmy. Ale daleki jestem od krytyki innych tylko dlatego ze pracuja z inna firma czy firmami, ich wybor, ich pieniadze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka