ert3 23.01.11, 21:45 Jak u nich jest z likwidacją szkód? może ktoś ma jakieś doświadczenia z tą firmą i doradzi czy warto się tam ubezpieczyć... pozdro Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomasz.gesieniec Re: HDI ? 27.01.11, 00:17 HDI Samopomoc??? Na podstawie likwidacji szkody z OC sprawcy, który był ich Klientem - zdecydowanie odradzam. Czas likwidacji 2 m-ce, kierownik uciekał jak mnie widział, Sprawa oparła się o dyrektora delegatury w Łodzi. O włos rozmawiał bym tylko z Warszawą i to przez prawnika dochodząc jeszcze dodatkowych strat związanych z przedłużaniem procesu likwidacji szkody. Było to 6 lat temu - może coś się zmieniło. Odpowiedz Link
kinman Re: HDI ? 16.02.11, 12:32 2 miesiące to masakrycznie długo , ja mam w PZU i kiedy miałem zdarzenie drogowe to cała sprawa była załatwiona w tydzień Odpowiedz Link
bezgotowkowy_wynajem_z_oc Re: HDI ? 01.03.11, 09:47 zglos sie do Rzecznika Ubezpieczonych www.rzu.gov.pl - dostaniesz odsetki z azwl;oke ubepieczycioel ma obowiazek wyplaty odszkodowania w ciagu 30 dni !!! niestety praktyka HDI to standard - nie pierwszy nie ostatni jestes!! Jeśli Twoje auto [b]zostało uszkodzone[/b] w wyniku kolizji drogowej lub wypadku. Masz unieruchomiony pojazd w wyniku innego zdarzenia, ktorego sprawca posiada ważną polisę [b]OC[/b]. Potrzebujesz samochód zastępczy na czas naprawy? Zadzwoń do Nas - wynajmiemy Tobie auto za darmo !! Koszt wynajmu zastanie pokryty z polisy OC sprawcy zdarzenia. [url=https://wwww.Wypozycz.Auto.pl]Wypożyczalnia samochodów RoFAG[/url] Odpowiedz Link