joanna.maliszewska Re: bład lekarski 18.06.16, 12:19 Zrobiłam całą serię artykułów o odpowiedzialności prawnej lekarzy maliszewska.eu/odpowiedzialnosc-zawodowa-lekarzy-cz-1/ Może komuś pomorze. Odpowiedz Link
fafkins42 Re: bład lekarski 22.09.16, 15:00 Mamy duże doświadczenie w sprawach błędów lekarskich. Pomożemy uzyskać godne zadośćuczynienie. www.lexfortis.pl/ Odpowiedz Link
marek.wu2 Re: bład lekarski 29.09.16, 18:25 Tutaj jest kilka historii związanych z błędem medycznym, która rozwiązała kancelaria Mediator mediatorexpert.pl/nasze-sprawy/kategoria/bledy-medyczne Takie sprawy są chyba najtrudniejsze i z pewnością potrzeba tu doświadczenia Odpowiedz Link
kamilborowiec Re: bład lekarski 20.06.17, 16:36 Ja też słyszałem, że są dobrzy w tym co robią. Powodzenia! Odpowiedz Link
poradnik2017 Re: bład lekarski 21.06.17, 11:05 Krótki poradnik zawierający niezbędną wiedzę dotyczącą firm odszkodowawczych. Przydatny dla osób poszkodowanych chcących skorzystać z usług takiej firmy. Pomoże w wyborze i pozwoli uniknąć podjęcia współpracy z nierzetelną lub nieuczciwą firmą. LINK rapidu.net/6120737740/JAK-WYBRAC-FIRMĘ-ODSZKODOWAWCZA.-PORADNIK.pdf Odpowiedz Link
marcinj07 Re: bład lekarski 22.08.18, 14:37 Witaj, jeśli chodzi o odszkodowania za błędy medyczne - a konkretnie mój ojciec w wyniku zakarzenia miał poważne powikłania... Pomogła mi porada prawna w jednych z Wroclawskich kancelarii. Niestety bez prawnika nie warto jest podchodzić do tematu - po prostu mają takich spraw mnóśtwo i będą Cię ciągać po sądach latami. Jest sporo kancelarii zajmujących się tematem pomocy z odszkodowaniami, mi pomogła bledymedyczne.wroclaw.pl . Mają sporo klientów i się specjalizują, nie wiem jak sprawa wygląda u innych, ale tutaj dają jasny poglą na sprawę. Proces nie jest tani, ale można się dogadać na rozliczenie z tytułu uzyskanych środków. Pozdrawiam i trzymam kciuki. Odpowiedz Link
kajek111 Re: bład lekarski 05.02.19, 19:07 Droga Pani, udało się Pani otrzymać odszkodwanie? Zaprazam do kontaktu: www.facebook.com/mcodszkodowania/ lub na numer 795 555 375 Odpowiedz Link
jbensalem Re: bład lekarski 12.07.19, 10:24 Polecam kancelarię PBKB Adwokaci , zajmują się sprawami o błędy medyczne. pbkb-adwokaci.pl/obszary-praktyki/bledy-medyczne/ Odpowiedz Link