adiutor2 28.02.05, 09:51 Zdarzył się wypadek... Trzeba się jakoś sobą zająć. A może pomóc bliskiej osobie? Jak zrobić to skutecznie ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiszpan25 Re: kiedy szukać pomocy ? 28.02.05, 13:47 sa firmy specjalizujące się w dochodzeniu roszczeń od ubezpieczycieli. Na 100% zajmuje sie tym np DAS www.das.pl ale sa także inne małe firmy. Za część uzyskanego odszkodowania (prowizja) występuja one w imieniu poszkodowanego do ubezpieczyciela i negocjują jak najwyższe odszkodowanie (robią to solidnie bo mają w tym interes - im więcej wynegocjują tym więcej na tym zarobią). Sam raz byłem zmuszony w Szczecinie do kontaktu z taka firma po tym jak za zniszczony w wypadku szprzęt, ubrania i zdrowie ubezpieczyciel zaproponował śmiesznie niskie odszkodowanie. Kontakt z firmą pomógł mi odzyskać znacznie większe pieniądze - zbliżone do tych jakich oczekiwałem od sprawcy za spowodowanie szkody. PZDR! Odpowiedz Link
www.holms.lh.pl Olsztyn - pomoc 14.11.05, 15:31 Pomocy szukać już przy zgłoszeniu szkody. Już same zgłoszenie ma zasadnicze znaczenie przy rozpatrywaniu wysokości odszkodowania. Jakby co to: www.holms.lh.pl holms@lh.pl Odpowiedz Link
prawnik10 Re: kiedy szukać pomocy ? 15.08.06, 15:37 Jeżeli to szkoda na osobie to się tym zajmujemy. Biuro Dochodzenia Odszkodowań Rypin www.odszkodowania24.eu Odpowiedz Link