Gość: parker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.09, 13:25 Czy wie ktoś może co sie u diabła dzieje na ul 1 Maja obok ronda Ludwig? Wycinają od 21.12 drzewa tylko po co? Czy ma coś na tym miejscu powstać? Jeśli coś wiecie, piszcie proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pinkfairyfloss Re: likwidacja drzew IP: 91.206.64.* 26.12.09, 22:49 jak widać nikt nie raczy napisać czegokolwiek... mam nadzieje że jest to spowodowane brakiem informacji a nie brakiem chęci ponieważ też bardzo interesuje mnie ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dhf Re: likwidacja drzew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.09, 13:20 mnie głupota władz miasta od dawna przeraża - a i tak znowu ich wybiorą... Odpowiedz Link Zgłoś
ambrozja Re: likwidacja drzew 27.12.09, 14:54 nie wiem co tam ma być i po co ta wycinka ale wygląda to strasznie :( płakać się chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojka Re: likwidacja drzew IP: *.chello.pl 27.12.09, 20:09 Słyszałam, ze jest pomysł na Lidla, ale nie wiem, na ile to prawda. Najgorsze jest to, że wycieli ZDROWE drzewa. Żal patrzeć na to pustkowie. A smieci jak się walały, tak się walają. Włącznie ze starymi kołpakami.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: likwidacja drzew IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.09, 21:36 www.sosnowiec.info.pl/informacje/informacje/sosnowiec/wycieli-drzewa-pod-sklep,1,4,16240 Odpowiedz Link Zgłoś