Gość: Adam
IP: *.cable.smsnet.pl
03.01.10, 18:41
Kilka dni temu zarezerwowałem elektronicznie bilety w Sosnowieckim Heliosie na AVATAR, w mailu potwierdzającym było na dole napisane: "...prosimy o odbiór rezerwacji do 30 minut przed seansem...", nie było nic, że to jest warunek. Jakież było moje zdziwienie gdy podchodząc do kasy o godzinie 15:05 (seans 15:15) Pani powiedziała że moja rezerwacja została już sprzedana, jednocześnie zaproponowała kilka innych miejsc na ten sam seans (dlaczego więc nie sprzedawali najpierw wolnych miejsc a dopiero gdy ich braknie tych z niby nieodebranych rezerwacji:(
Do tego kina chodziłem od początku jego powstania, zawsze rezerwując elektronicznie miejscówki. Zresztą to już drugie moje nieprzyjemne doświadczenie z tym kinem, kiedyś odebrałem na 30 min. przed seansem zarezerwowane bilety, po czym okazało się że na moich miejscach siedzą inne osoby (miały te same miejscówki), mnie przesadzono do 4 rzędu i dobry film (Testosteron) był dla mnie koszmarny :(
Tak więc kino Helios w Sosnowcu nie zobaczy ani mnie, ani nikogo z moich najbliższych, jest przecież Cinema-City, którego od dzisiaj będę stałym klientem.