25.04.10, 18:51
Znalazłem tablicę rejestracyjną o nr SD 72087. Właściciel z dowodem
rejestracyjnym może odebrać swoją własność.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tumanek Re: SD 72087 IP: *.cus.pl 26.04.10, 09:08
      Proponuje zanieść do Urzędu Miejskiego.Jednak tutaj chyba chciwość przerasta
      znalazł tablice liczy na znaleźne i szuka na forum właściciela. Wystaw na
      allegro Co za ludzie :-/
      • instruktor15 Re: SD 72087 26.04.10, 09:43
        do Tumanek: może nie zauważyłeś ale nie jestem anonimowy i wypowiadam się
        odpowiedzialnie na forum, czego o Tobie nie można powiedzieć.
        Zaniosę do Urzędu, to pani (pan) wrzuci do dolnej szuflady a za nową tablicę
        policzy te "kilka zł". Chcę oddać tablice ale tylko właścicielowi a nie
        krętaczom, którzy korzystają z obcych tablic w celu tankowania bez
        zapłaty.Jeżeli tego nie rozumiesz to naprawdę żal mi Ciebie.
        • Gość: Tumanek Re: SD 72087 IP: *.cus.pl 26.04.10, 10:02
          Piszę co myślę. Jednak jeśli wierzyć w to co napisałeś to jesteś bardzo porządny
          człowiek o wielkim sercu. Takiego człowieka ze świecą długo by szukać. Obserwuje
          nasz kraj i widzę tylko same psy i hieny żerujące na padlinie,każdy tylko chce
          zrobić drugiego na kasę.Jak coś się złego wydarzy to tłumy gapiów wylegają na
          ulicę i oddają fikcyjny hołd ludziom ,których parę godzin temu nienawidzili.
          Dlatego właśnie tak trudno mi uwierzyć że ktoś robi coś bezinteresownie. Należy
          Ci się medal. Kłaniam się i Pozdrawiam.
          • instruktor15 Re: SD 72087 26.04.10, 10:08
            Dzięki za opinię.
            Częściowo rozumiem Twój pogląd. Jednak ja w przeciwieństwie do Ciebie nie
            atakuję ludzi, tylko staram się im pomóc.
            I goląc się śmiało patrzę sobie w oczy nie mając sobie nic do zarzucenia.
            • Gość: Bo Re: SD 72087 IP: *.static.energoproj_kat.3s.pl 26.04.10, 12:32
              Tumankowi, jak tym wszystkim, o których wcześniej z przekąsem i drwiną pisał,
              słowo przepraszam przez gardło nie przejdzie, najpierw opluje, potem pieśni
              chwalebne śpiewa. Ale jak to mówią łatwiej drzazgę zauważyć w oku innych niż
              belkę we własnym.
              Jest jeszcze kilka prawd na temat takich ludzi: "Przygania motyka gracy..."
              dotyczące jego usprawiedliwienia, lub to dotyczące jego pierwszego komentarza
              "o/sądzę ciebie wg siebie"

najgorsze jest to że swoje brzydkie zachowania (delikatnie mówiąc)
              usprawiedliwiają zachowaniem innych.
              • Gość: .. ten tumanek to przyklad pisowca... IP: *.chello.pl 04.05.10, 11:04
                ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka