instruktor15 25.04.10, 18:51 Znalazłem tablicę rejestracyjną o nr SD 72087. Właściciel z dowodem rejestracyjnym może odebrać swoją własność. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tumanek Re: SD 72087 IP: *.cus.pl 26.04.10, 09:08 Proponuje zanieść do Urzędu Miejskiego.Jednak tutaj chyba chciwość przerasta znalazł tablice liczy na znaleźne i szuka na forum właściciela. Wystaw na allegro Co za ludzie :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
instruktor15 Re: SD 72087 26.04.10, 09:43 do Tumanek: może nie zauważyłeś ale nie jestem anonimowy i wypowiadam się odpowiedzialnie na forum, czego o Tobie nie można powiedzieć. Zaniosę do Urzędu, to pani (pan) wrzuci do dolnej szuflady a za nową tablicę policzy te "kilka zł". Chcę oddać tablice ale tylko właścicielowi a nie krętaczom, którzy korzystają z obcych tablic w celu tankowania bez zapłaty.Jeżeli tego nie rozumiesz to naprawdę żal mi Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tumanek Re: SD 72087 IP: *.cus.pl 26.04.10, 10:02 Piszę co myślę. Jednak jeśli wierzyć w to co napisałeś to jesteś bardzo porządny człowiek o wielkim sercu. Takiego człowieka ze świecą długo by szukać. Obserwuje nasz kraj i widzę tylko same psy i hieny żerujące na padlinie,każdy tylko chce zrobić drugiego na kasę.Jak coś się złego wydarzy to tłumy gapiów wylegają na ulicę i oddają fikcyjny hołd ludziom ,których parę godzin temu nienawidzili. Dlatego właśnie tak trudno mi uwierzyć że ktoś robi coś bezinteresownie. Należy Ci się medal. Kłaniam się i Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
instruktor15 Re: SD 72087 26.04.10, 10:08 Dzięki za opinię. Częściowo rozumiem Twój pogląd. Jednak ja w przeciwieństwie do Ciebie nie atakuję ludzi, tylko staram się im pomóc. I goląc się śmiało patrzę sobie w oczy nie mając sobie nic do zarzucenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bo Re: SD 72087 IP: *.static.energoproj_kat.3s.pl 26.04.10, 12:32 Tumankowi, jak tym wszystkim, o których wcześniej z przekąsem i drwiną pisał, słowo przepraszam przez gardło nie przejdzie, najpierw opluje, potem pieśni chwalebne śpiewa. Ale jak to mówią łatwiej drzazgę zauważyć w oku innych niż belkę we własnym. Jest jeszcze kilka prawd na temat takich ludzi: "Przygania motyka gracy..." dotyczące jego usprawiedliwienia, lub to dotyczące jego pierwszego komentarza "o/sądzę ciebie wg siebie" najgorsze jest to że swoje brzydkie zachowania (delikatnie mówiąc) usprawiedliwiają zachowaniem innych. Odpowiedz Link Zgłoś