Dodaj do ulubionych

Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... piętę?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 15:41
sami sobie teraz zaszkodzili...
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic Re: Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... pięt IP: 194.9.53.* 14.05.10, 16:29
      chyba sobie pogadacie ze swoją młodzieżówką bo żaden kibic na pewno się z wami nie spotka.
      Dzieki swojemu zachowaniu macie przynajmiej cztery głosy mniej a i dalej będe wokoło wszystkich namawiał jaka to jest piękna platforma w Sosnowcu.
      Dziękuje wam że tak wcześnie przejrzałem na oczy
      Chcieliście reklamy to ją macie
    • Gość: kibic Re: Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... pięt IP: 194.9.53.* 14.05.10, 16:30
      dodam jeszcze że synek to jest za rzeką panie pieta
    • Gość: fAn Re: Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... pięt IP: *.chello.pl 14.05.10, 16:46
      Platforma w tym mieście jest skończona. Nawet najwięksi wielbiciele się od niej odwrócili, na rzecz PiS lub UPR
    • Gość: Sosar Re: Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... pięt IP: *.telpol.net.pl 14.05.10, 17:29
      No proszę ! Himalaje absurdu ! Zgadza się, ale to określenie pasuje jak ulał do chęci ponownego spotkania się z kibicami i podania sobie dłońi ! Ludzie, czy wy nadal myślicie ,że kibice to bierne barany które wy POpaprańcy jedyni możecie prowadzić ? Spójrzcie chęcinski i pięto na to co się wydarzyło podczas kolejnej rundy rozgrywek na boiskach I i II ligi .... czy słyszeliście o zamykaniu stadionów ? Choć latały butelki do zawodników, różne transparamenty ( lobby żydowskie zaraz na swiecie to wychwyciło...), race, zamieszki po meczach.... Czy widzicie gdzieś aby w którymkolwiek województwie zamykano stadion do końca sezonu !!! Przecież to jest poroniony pomysł !!! Człowiek który go wydał dobrze wiedział co robi- to człowiek z POpapranego towarzystwa- tak się składa, że prezes polkowickiego klubu to też POpapraniec ....dziwny przypadek, a ide o zakład ze ko(menda)nt policji to też co najmniej zwwollennik Parady Oszutów....
    • Gość: Sosar Re: Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... pięt IP: *.telpol.net.pl 14.05.10, 17:34
      Niejaki Lawenda- policyjny strażniku moralności POpapranego (póki co ...) landu....
      Skoro prowadzisz taką cenzurę na --www.sosnowiec.info.pl
      to ja mam tylko nadzieję,że wkrótce osoby u "ciebie frajerzyno" zamieszczające komentarze zauważą jak manipulujesz opinią publiczną i jeszcze troche a dorównasz swoim POmyją
    • Gość: Krzysztof P. Re: Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... pięt IP: *.c197.msk.pl 14.05.10, 17:55
      Niestety sosnowiecka Platforma nie ma lidera z jajami ktory by coś znaczył w regionie nie mówiąc juz o kraju. Będzin miał posła Dolniaka a w Sosnowcu jest ciotkowaty poseł Pięta, i jego rownie niepPOradne dzieci typu Aruś Chęciński. Piszę to jako wybroca PO :/
    • Gość: hugon Re: Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... pięt IP: *.centertel.pl 14.05.10, 17:56
      ludzie decyzja urzędasa jest głupia krzywdząca iza to odpowiada on swoją osobą o honorze nie wspomnę bo go już dawno utracił inie wie co to jest .Ale jedno zastrzeżenie !!!! nich wszelkiej maści polityczni klakierzy pisiory i komuchy nie przywalaja odrazu całej PO , śmierdzą mi takie posty polityczną klaką na zamówienie . MAM JEDEN WNIOSEK WOJEWODOWIE DO DYMISJI
    • Gość: poldek Re: Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... pięt IP: *.zabrze.net.pl 14.05.10, 18:02
      Jestem z Gliwic ale podejmowanie takaich decyzji to jakis kompletny absurd,w takich chwilach uważam ze cały ruch kibicowski powinien sie zjednoczyć przeciw tym POprańcom i pokazac im to w najplizszych wyborach czy to prezydenckich.parlamentarnych czy samorządowych.DOŚĆ ROBIENIA Z KIBICÓW IDIOTÓW
    • Gość: wosz Kazik Re: Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... pięt IP: 83.142.219.* 14.05.10, 18:03
      Zagłymbioki co sie ciepiecie. Stdion jest zawarty boście go ukradli moim kochanym Schopienitz.
      Zaproszom wos do woszej biblioteki w Sosnowcu to wom to wzystko wytłomacza:

VI Sosnowieckie Dni Literatury
      Miejska Biblioteka Publiczna im. Gustawa Daniłowskiego w Sosnowcu zaprasza w dniach 6 maja do 2 czerwca na VI Sosnowieckie Dni literatury.

KAZIMIERZ KUTZ
      31 maja, godz. 17.00 ? Biblioteka Główna ? ul. Zegadłowicza 2/1
      prowadzenie spotkania: Krzysztof Karwat

Na spotkanie wos zaproszom cobyście wreszcie sie spotkali z kulturą wyżsą
      Ślonzokami to już nie bydziecie ale silesjanami jak chce wosz prezydnt to moza ja, kto to wi ?

• Gość: erni Re: Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... pięt IP: *.zabrze.net.pl 14.05.10, 18:09
      Widzisz Kazik dziś to spotyka nas ale jutro może spotkać każdy inny klub dlatego też uważam że trzeba by zorganizować jakiś ogólno krajowy protest.
    • Gość: misiek Re: Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... pięt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 18:24
      Konkurs.
      Co wolicie?
      "Spieprzaj dziadu", czy "zamknij sie synek"?

• Gość: sosnowiec123 Re: Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... pięt IP: *.pk.edu.pl 14.05.10, 19:02
      W SOSNOWCU TYLKO LEWICA!!!
    • Gość: Pawulon Re: Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... pięt IP: 87.204.252.* 14.05.10, 19:44
      z Pięty zajebisty kibic Zagłębia, na mecz poszedł kilka razy w życiu, oczywiście przed wyborami
    • Gość: POrazka Re: Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... pięt IP: *.hsd1.il.comcast.net 14.05.10, 21:12
      cale ZAGLEBIE DABROWSKIE ANTYPLATFUSY, w czerwcu jesli nie z awansu to bedziemy sie cieszyc i swietowac POrazke komorowskiego
    • Gość: antySobiesiak, Mir Re: Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... pięt IP: *.chello.pl 14.05.10, 22:08
      jakoś ostry kop w dupę musiał pokazać prawdziwe oblicze PO...szkoda że trzeba takich środków żeby się przekonać o ich hipokryzji... Rządzą małpy w całym kraju i szlag ich chce trafić że Pomioty dostają kopy w Sosnowcu...ale -co POsobakom nie jest na rękę- sosnowiczanie swoje rozumy mają !
    • Gość: Gość Re: Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... pięt IP: *.chello.pl 14.05.10, 22:14
      Rzeczywiście kto czytał o ostatniej kolejce (race były na wiekszości stadionów) to doskonale wie, że decyzja wojewody (mam nadzieję, że juz niedługo "byłego" ) była decyzją polityczną albo co gorsza korupcyjną. Tak naprawdę patrząc obiektywnie to na gorszych stadionach niż Ludowy gra co najmniej kilka zespołow tylko w naszym województwie i nie są to bynajmniej niższe ligi (Radzionków, Bytom, Gliwice itp) dlatego też aż dziw bierze, że nikt z rządzących nie interesuje się tą sprawą. A może politycy z PO są aż tak bardzo pewni swojej wygranej, że blisko 700 tys elektorat Zagłębia Dąbrowskiego maja w poważaniu. Ja sam wpisałem się na listę poparcia Komorowskiemu ale widząc jak działa polityka w PO nie zagłosuję na nikogo z tej partii i odradzam wszystkim znajomym i rodzinie! To co się wyprawia w wielu instytucjach w których rządzi PO woła o pomstę do nieba. Panie Tusk a myślałem że rzeczywiście pana partia wprowadzi nową jakość do życia społecznego w Polsce a tu widać jest jeszcze gorzej niż było......
    • Gość: ha ha Re: Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... pięt IP: *.chello.pl 14.05.10, 22:18
      chęciński - tobie POmiocie to mogę nogę podać...
    • Gość: marpic1 Re: Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... pięt IP: *.telpol.net.pl 14.05.10, 22:29
      no tak byłem z PO ..WŁAŚNIE BYŁEM....Pięta nie zasługujesz na miano lidera PO w Sosnowcu WSTYD!!!
    • Gość: gorgio Re: Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... pięt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 22:39
      TYM POporańcom już dziękujemy za Brynicę wyp;
      Arkadiusz Chęciński - Przewodniczący
      Daniel Miklasiński - Wiceprzewodniczący
      Jarosław Pięta - Wiceprzewodniczący
      Mateusz Rykała - Wiceprzewodniczący
      Tomasz Jamrozy - Sekretarz
      Tomasz Kamiński - Skarbnik
      Wojciech Kulawiak - Członek Zarządu
      Joanna Sekuła - Członek Zarządu
      Łukasz Strączek - Członek Zarządu
      Piotr Zarzycki - Członek Zarządu
    • Gość: Wnerwiony Re: Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... pięt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 22:45
      I jak zwykle kręcenie lodów i prawienie POpapranych morałów i myślą POsrańcy, że naród głupi i znowu to kupi.
      Uwierzę w uczciwość POlityków jak ktoś poniesie za to bezprawie karę, a potem przeprosi kibiców i klub.
    • Gość: SOSN Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... piętę? IP: *.chello.pl 14.05.10, 22:46
      PRZEBRAŁA SIĘ MIARKA GŁOSUJĘ NA JARKA
    • Gość: ha ha Re: Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... pięt IP: *.chello.pl 14.05.10, 22:46
      Łukasz Strączek i Mateusz -spoko goście, reszta do odstrzału...
    • Gość: ixi Re: Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... pięt IP: *.cable.smsnet.pl 14.05.10, 22:56
      Miklasiński....
    • Gość: lola Re: Sosnowiecka Platforma strzela sobie w... pięt IP: *.cable.smsnet.pl 14.05.10, 22:59
      Mechanik Chęciński do warsztatu, wara od miasta!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka