Gość: Aga IP: *.chello.pl 23.08.10, 18:25 Hej, czy ktoś miał wesele w Anmark w Czeladzi? Proszę o opinie? Z góry dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: carp Re: Anmark IP: *.via.zamek.net.pl 24.08.10, 10:20 Witam, 5 lat temu miałem tam wesele , później szwagierka i wg mnie nie ma lepszego miejsca na przyjecia jak Anmark. Jedzonko pyszne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Anmark IP: *.cable.smsnet.pl 05.09.10, 10:10 abyłam gosciem 24 lipca bardzo fajnie jest klimatyzacja aczkolwiek w lipcu ledwo dawała rade a le było lepiej niz na dworze , chłodniej , jedyny słaby punkt to brak w menu jakichs swojskich rzeczy ,ogólnie podobało mi się , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Anmark IP: *.fenix.katowice.pl 15.02.11, 11:09 cześc ja miałam tam swoje wesele 24 lipca 2010r organizowane i nie zamieniłabym bym na żadna inną sale, przy czym ja miałam na dwóch salach przyjęcie i to w ogóle gościom nie kolidowało a gości miałam z różnych regionów i zachwalali jedzenie a stół szwedzki miodzio! ja masz parę pyt pisz: pośle ci fotki gosiamal84@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Anmark IP: *.cable.smsnet.pl 15.02.11, 11:20 TO TAM JEST WIĘCEJ SAL??BO CHYBA NIE U CIEBIE BYŁAM /.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dor Re: Anmark IP: *.ip.netia.com.pl 10.08.11, 11:36 Miałam tam wesele zaraz na początku ich działalności tj. w 2002 roku. Wszystko na wielki + I jedzenie, i obsługa, i wystrój, wszystko na najwyższym poziomie. Ceny nie wygórowane . Jedna w najlepszych sal w Zagłębiu, a może i w PL Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia12020 Re: Anmark 06.01.16, 11:35 Odstąpię termin wesela w Akademii Sztuki Kulinarnej "Anmark" w Czeladzi w dniu 01.10.2016 r. (sobota). Sala po remoncie, posiada piękny wystrój (szeroki wybór dodatków i kolorystyki), bogate i smaczne menu. Gratis od sali - tort. Dodatkowo w tym terminie obowiązuje 5% zniżki. Więcej informacji na: www.anmark-catering.com.pl/ Szczegóły: olx.pl/oferta/odstapie-termin-wesela-anmark-czeladz-1-10-2016-r-sobota-5-CID619-IDdm4ep.html#cd3243add1 Kontakt: 510-134-145 Odpowiedz Link Zgłoś