Dodaj do ulubionych

siatkówka amatorsko

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.12, 13:58
witam

szukamy osób chętnych do regularnej gry w siatkówkę na poziomie
trenujemy co tydzień w Sosnowcu + liga amatorska w Mysłowicach + turnieje amatorskie
mile widziane osoby z zapałem i doświadczeniem gry w klubach juniorskich/uczelnianych itp.
wiek i płeć nie gra roli

zainteresowanych zapraszam czosnekdg@gmail.com
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: siatkówka amatorsko IP: *.telpol.net.pl 21.11.12, 21:21
      cos wiecej
    • Gość: zz Re: siatkówka amatorsko IP: *.telpol.net.pl 03.02.13, 11:19
      :)
      • Gość: pio1k Re: siatkówka amatorsko IP: *.ip.netia.com.pl 25.10.13, 09:11
        Witam.

Poszukuję chętnych osób do grania w siatkówke w Dąbrowie Górniczej (ul. Legionów Polskich). Gdyby ktos był zainteresowany szczegółami prosze o kontakt na GG 3978834.

Piotr
        • Gość: ja Re: siatkówka amatorsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.14, 14:28
          chętnie bym zagrała ale mieszkam w sosnowcu i nie za bardzo wiem gdzie jest ulica legionów w Dąbrowie Górniczej ale jakoś bym dała rade:) Mam 17 aha i nie mam gg więc pisze tutaj. Czy to wgl jeszcze aktualne? Czekam na odpowiedz
          • Gość: siatkowka bedzin Re: siatkówka amatorsko IP: *.dynamic-ra-2.vectranet.pl 08.10.15, 14:21
            Zapraszamy w każdy piątek od 18 do 20 w ZESPOLE SZKÓŁ NR 2 W BĘDZINIE ul. 11-go Listopada 3.
            Szukamy osób chcących dołączyć do naszej grupy .
            Bezpieczny parking , dobry dojazd, poziom gry amatorski, zależy nam na stałym uczestnictwie w grze i dobrej zabawie.
            Wszystkie informacje uzyskasz pod numerem telefonu 691949804 ( Maciej ) lub meilowo ( Tomek ).

www.gumtree.pl/a-taniec-i-partnerzy-do-gry/bedzin/siatkowka-w-bedzinie-zapraszamy/1001408411100910497215609

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka