Dodaj do ulubionych

Szkoła OMEGA Edukacja

30.05.14, 16:43
Mamy dla Ciebie atrakcyjną ofertę kontynuowania nauki. Wśród wielu kierunków jakimi dysponujemy jest coś co Cię zainteresuje.
Przyjdź do nas do sekretariatu na ul. Modrzejowską 6/2 w Sosnowcu i sprawdź czy mamy rację.

Szczególnie polecamy BEZPŁATNE:
 Liceum Ogólnokształcące dla Dorosłych
 Gimnazjum dla Dorosłych
oraz
 Szkołę Policealną:
- florysta
- technik administracji
- BHP
- technik weterynarii
- kosmetyka
- rachunkowość
- informatyka
- technik pojazdów samochodowych
- opiekun medyczny
- asystent osoby niepełnosprawnej
- opiekun osoby starszej

Nie zastanawiaj się…
…ruszył nabór… czasu coraz mniej…
…miejsc ubywa… a czekamy właśnie na Ciebie.
Przyjdź i zarezerwuj miejsce.

Wystarczy, że do zapisu zabierzesz ze sobą:
-świadectwo ukończenia ostatniej szkoły
-dowód osobisty

Możesz sprawdzić nasza ofertę na omega-edu.pl/
lub pod numerem telefonu 32/ 724-31-90, 32/ 724-31-91,

oraz w naszym sekretariacie:
ul. Modrzejowska 6/2 (I Piętro), Sosnowiec
Biuro jest czynne codziennie od 9.00 – 18.00, soboty od 8.00 – 15.00.

Obserwuj wątek
    • Gość: były uczeń Re: Szkoła OMEGA Edukacja IP: *.dynamic.chello.pl 31.05.14, 23:23
      Nie polecam tej szkoły (chodziłem i zmieniłem na inną bardziej przystosowaną pod ludzi pracujących)
      • Gość: Absolwent Re: Szkoła OMEGA Edukacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.14, 09:48
        A ja jak najbardziej polecam Omegę, sama pracuję, zajęcia miałam w weekendy...wszystkim się nie dogodzi!:)
        • Gość: absolwent Re: Szkoła OMEGA Edukacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.14, 12:21
          Kto chce się uczyć to mu sie zawsze OMEGA spodoba, jeśli liczysz na "papier" to zapisz się do innej szkoły
          • Gość: starydziad Re: Szkoła OMEGA Edukacja IP: *.dynamic.chello.pl 06.08.14, 11:34
            Dokładnie mnie ta szkoła też bardzo pasuje . Nauczyciele bardzo wymagający trzeba się naprawdę dużo uczyć , a do domu zadają bardzo dużo materiałów do nauki . Więc jeśli nie masz zamiaru intensywnie się uczyć to nawet nie zbliżaj się do tej szkoły :-)
            • smerfetka_91 Re: Szkoła OMEGA Edukacja 12.08.14, 15:50
              faktycznie, nowych wiadomości jest sporo, a pracownie są dobrze wyposażone więc odbywa się też praktyczna nauka :) Również polecam Omegę :)
      • goska_sc Re: Szkoła OMEGA Edukacja 25.02.15, 10:06
        Wybrałam szkołę Omega i według mnie dobrze trafiłam. Pracuje w tygodniu a co 2 tygodnie (sobota, niedziela) mam zajęcia. Wszystko da się pogodzić.
    • Gość: mia Re: Szkoła OMEGA Edukacja IP: *.telpol.net.pl 17.08.14, 09:08
      czy nauka odbywa się też w systemie dziennym? chodzi mi o kursy zawodowe.
    • gip-sy Re: Szkoła OMEGA Edukacja 02.02.15, 13:52
      Polecam szkole w warszawie na Saskiej, zajecia odbywaja sie wieczorowo takze, nauczyciele wymagaja, trzeba sie duzo uczyc, ale naprawde nie jest to presja tylko ucza tak ze chce sie uczyc. Dyrektorka jest zawsze zorientowana we wszystkim i zawsze obecna w gabinecie. szkola kameralna, swietnie wyposazone pracownie, nie nalezy do najtanszych, ale sa male grupy np. u mnie ponizej 10 osob takze i nauka jest inna. Szczerze polecam!!
      • Gość: gładź zmywakowa Re: Szkoła OMEGA Edukacja IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.02.15, 19:49
        @gip-sy
        dodaj, że dla chcących się uczyć jest dobry dojazd pendolino albo polskim busem z Katowic.
        Stąd już tylko jeden krok do tanich linii lotniczych, realizować zawodowe marzenia z maturą w ręku w restauracji na Wyspach, np. McD.
        • gip-sy Re: Szkoła OMEGA Edukacja 24.06.15, 15:09
          Niekoniecznie dyplom higienistki jest honorowany w UK wiec jak znasz jezyk to mozesz pracowac w tym zawodzie. Ja jeszcze w trakcie szkoly znalazlam prace w gabinecie stomatologicznym i mysle o wyjezdzie do anglii zeby pracowac w tym zawodzie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka