Dodaj do ulubionych

www.sosnowiec.info nadaje!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 20:08
Nareszcie! Dzięki Grzesiek! Jesteś wielki!
Obserwuj wątek
    • Gość: sympatyk Re: www.sosnowiec.info nadaje! IP: *.devs.futuro.pl 08.03.05, 08:28
      widac ze wrocili i wzieli sie do roboty ....

www.sosnowiec.info/modules.php?name=Surveys&op=results&pollID=6
      jest juz ankieta co mnie cieszy
      • Gość: aga Re: www.sosnowiec.info nadaje! IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 08.03.05, 16:46
        spoko .tak trzymać!!!!!!!!!!!!!!!!!!pozdro
        • Gość: peterek Re: www.sosnowiec.info nadaje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 17:17
          Zgoda buduje.... trzymta się!
    • Gość: Diana Re: www.sosnowiec.info nadaje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 20:52
      Powoli się rozkręcają...
    • Gość: małgorzata Re: www.sosnowiec.info nadaje! IP: *.smstv.pl 12.03.05, 07:36
      Wydaje się być wyciszony. Mam nadzieję, że tyle ile trzeba.
    • Gość: marta Re: www.sosnowiec.info nadaje! IP: *.devs.futuro.pl 12.03.05, 08:32
      Przyznam, że bardzo lubię Grześka Borowieckiego i rozumiem jego decyzję. Nie ma
      lekkiego życia bo ciagle tylko z kazdej strony jest atakowany. Serwis teraz
      dziala i to jest najwazniejsze.
      • grzes.sosnowiec Re: www.sosnowiec.info nadaje! 12.03.05, 08:52
        eee tam, dla mnie najważniejsze jest, że Dudała znów jest Dudałą, no i że
        wogóle jest.
        pzdr
        • Gość: marta Re: www.sosnowiec.info nadaje! IP: *.devs.futuro.pl 12.03.05, 13:27
          no ale jak on sie zachowal z tymi anonimami przeciez to bylo dziecinne z jego
          strony. Prywatne maile pokazal. Dla mnie jest osoba nie godna zaufania. Jak byly
          konflikty to trzeba razem je rozwiazac. On jak maly chlopiec zaczal sie skarzyc
          ludziom. Dla mnie bylo to zenujace. Nadal twierdze ze najwazniejsza osoba jest
          Grzesiek B.
          • Gość: maria Re: www.sosnowiec.info nadaje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 15:08
            Trudno powiedzieć, nie znamy szczegółów. Widocznie był do tego zmuszony. Może
            nie miał do Grześka zaufania? Może czuł się urażony manipulowaniem jego
            nazwiskiem?. Nie wszyscy to lubią. Nazwisko to dla wielu rzecz święta! Być może
            z Grześkiem nie było wtedy innej komunikacji? Nie wyciągał bym, aż tak
            pochopnych wniosków. Zawsze jest druga strona!
            Nie wiem po co ktoś kontynuje te temat? Chyba nie po to, żeby podtrzymać ten
            konflikt? A może się mylę? Co do tego, że Grzesiek jest najważniejszą osobą, to
            nikt nie ma najmniejszej wątpliowści, z Grześkiem włącznie! Przekonaliśmy się
            już o tym wiele razy!
            • Gość: marta Re: www.sosnowiec.info nadaje! IP: *.devs.futuro.pl 12.03.05, 16:16
              Dlaczego podpisuje sie Pani Maria a pozniej pisze - zrobiłem, mówiłem itp. chyba
              powinno byc zrobiłam, mówiłam. Widze ze tutaj ktos kręci i mam swoje
              przypuszczenia kto.
            • Gość: renia Re: www.sosnowiec.info nadaje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 16:41
              To jest znana obsesja pewnej osoby...
    • Gość: renia Re: www.sosnowiec.info nadaje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 16:42
      ...szukanie kto się kryje za jakim nickiem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka