piotrdudala 14.04.05, 23:01 Wygląda na to, że Nowe Wiadomości Zagłębia zniknęły z kiosków! Zwykle ukazywały się w czwartek. Drugi czwartek z rzędu cisza.Jak widać długo nie utrzymały się na rynku! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Nowe Wiadomości Zagłębia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 08:45 No właśnie też się dziwię.... ktoś wie o co chodzi? (czy tylko o pieniądze?) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Nowe Wiadomości Zagłębia 19.04.05, 10:04 Nie wiem o co chodzi ale dobra lokalna prasa jest bardzo potrzebna w Zagłębiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgorzata Re: Nowe Wiadomości Zagłębia IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 20.04.05, 20:25 Uważacie, że to była(jest) dobra gazeta? Słabo ją coś czytaliście. Można zadzwonić i zapytać. Ponoć wróci w niedługim czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Nowe Wiadomości Zagłębia IP: *.devs.futuro.pl 24.04.05, 22:43 Pewnie Hałasik zakręcił kranik z kaską i już po gazetce propagandowej SDPL-u. Tak właśnie kończą gazetki tego typu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buddy a mnie się wydawało, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 19:35 hałasik jest u demokratów.pl i tam prawił o gołodupcach... Odpowiedz Link Zgłoś
barthez_06 Re: Nowe Wiadomości Zagłębia 11.05.05, 14:39 nie ma po czym płakać.Ale dobra gazeta w regionie by się przydała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esteta Pycha ukarana. IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 11.05.05, 21:00 Por. 1 numer tego pisma i mocarstwowe ambicje p. Dyrdy. Odpowiedz Link Zgłoś