Dodaj do ulubionych

staże absolwenckie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 20:24
Napiszcie jakie staże można załapać w up,czy zdarza się cos fajnego bo zawsze jak ja chodze to wiszą staże na barmanki i klenerów:( a jeśli się pojawi coś fajnego to czy duża jest konkurencja?dzięki za odpowiedz
Obserwuj wątek
    • Gość: hmm Re: staże absolwenckie IP: 83.238.168.* 23.07.05, 20:43
      nie, nie ma absolutnie żadnej konkurencji na fajne staże - są one rozdawane
      tylko swoim.
      • Gość: jola Re: staże absolwenckie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 20:48
        coś więcej na ten temat?jakiego typu to są staze?
        • Gość: without backs Re: staże absolwenckie IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 23.07.05, 20:59
          wyraznie ci napisano jolu, ze sa dla maluczkich niedostepne bo rozparcelowane
          przez cwaniaczkow dla szwagrow i pociotkow, wiec po co o nie w ogole pytac i
          niepotrzebnie ludzic sie nadzieja na cos nieosiagalnego dla kogos bez plecow?
    • Gość: m Re: staże absolwenckie IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 23.07.05, 23:11
      Dziewczyna, która miała w mojej firmie( moja w sensie ja tam pracuję)staż sama
      namówiła szefa, by chociaż staż dla niej zrobił, a to spodobało się mojemu
      niedoinformowanemu szefowi-zaoszczędził-praca wykonana, a UP zapłacił, a on
      musiałby co najmniej najniższą+zus wydać. Faktem dziewczyna dobra i po
      skończonym stażu dostała pracę, na razie na tymczasem, ale zawsze.
    • Gość: cyd Re: staże absolwenckie IP: 212.106.172.* 26.07.05, 15:12
      Mozesz tez na własna reke szukac sobie stazu a urzad jesli ma pieniadze to
      powinien ci go przyznac.
      • Gość: aga Re: staże absolwenckie IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 26.07.05, 17:40
        s.łuchajcie jest kaska z unii!!!!trzeba przycisnąc urząd!!
        • Gość: agnieszka Re: staże absolwenckie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 19:17
          na co ta kaska na staże czy na szkolenia i w jaki sposób ich mamy przycisnąć,
          bo nic mi nie przychodzi na myśl...
          • Gość: aga Re: staże absolwenckie IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 26.07.05, 21:47
            te pieniądze sa i tak z unii dowiedzcie sie jaki to program phare 2000 czy c0s
            tam bo ja myslałam ze mam kaske od naszego wspaniałego kraju a to się okazało
            ze z unii.
    • agaro3 Re: staże absolwenckie 27.07.05, 13:56
      pytajcie o staże w urzędzie wojewódzkim koleżanka dostała a jest z upełnie
      innego miasta niż Katowice,warto spróbować;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka