Dodaj do ulubionych

KOD Leonarda DA VINCI!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 21:53
Chcialem zapytac czy ktos z Was moze czytal ta ksiazke. Jestem w trakcie
czytania i ciekawia mnie opinie mieszkancow chelmna na temat tej ksiazki :)
pozdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamila Re: KOD Leonarda DA VINCI!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 22:01
      Książka kontrowersyjna, ale czyta sie fantastycznie. Nie mogłam się oderwać
      dosłownie. Dla mnie bomba. Polecam również "Aniołyi demony" tego autora. GÓRNA
      PÓŁKA!!!
    • Gość: m Re: KOD Leonarda DA VINCI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 07:23
      Książka ciekawa, zgadzam się, ale do górnej półki moim zdaniem jej daleko. To
      zwykłe, chociaż fajne czytadło jest. I nie zgadzam się ztym, że jest
      kontrowersyjne. Przecież to fikcja literacka, nie aspirująca do miana książki
      naukowej. Nie rozumiem dlaczego wywołuje takie emocje. A jeśli chodzi o "Anioły
      i demony" to czytałem je po "Kodzie..." i nie polecam. Uważam, że to kalka. Te
      same chwyty, te same schematy. Wieje nudą.
      • Gość: zet Re: KOD Leonarda DA VINCI!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 08:43
        bardzo ciekawa ksiażka,nie mogłam sie oderwac.polecam wszystkim
        • Gość: ;) Re: KOD Leonarda DA VINCI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 09:28
          to jest plagiat, wlasnie trwa proces dotyczacy tego :)
      • Gość: Bezrobotny Re: KOD Leonarda DA VINCI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 00:13
        'Anioly i demony' nie mogą być kalką 'Kodu'.
        Kto wie dlaczego?
        • Gość: m Re: KOD Leonarda DA VINCI!!! IP: 81.* / 81.210.32.* 28.03.06, 06:27
          Dla mnie są kalką, a to dlatego, że "Kod.." to pierwsza przeczytana przeze mnie
          książka Browna.
    • Gość: m Re: KOD Leonarda DA VINCI!!! IP: 81.* / 81.210.32.* 27.03.06, 14:27
      Skoro trwa, to nie możesz wiedzieć, czy książka jest plagiatem. Proces to
      rozstrzygnie.
      • Gość: ps Re: KOD Leonarda DA VINCI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 16:27
        czyta się świetnie chyba żadnej ksiązki tak szybko nie przeczytałem, górna półka
        to chyba nie jest ale też plagiatem na pewno też nie.nie moge sie doczekać filmu
        • Gość: asia Re: KOD Leonarda DA VINCI!!! IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 29.03.06, 10:05
          "Kod Leonarda da vinci" jest najwspanialszą książką jaką przeczytałam w życiu(a
          przeczytałam ich b.dużo) naprawde zachęcam do lektury!Czyta się "jednym
          tchem".WARTO!!!!!
          • Gość: ##ROXY## Re: KOD Leonarda DA VINCI!!! IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 29.03.06, 23:01
            Polecam KOd LeoNarda!!! Jest naprawde fajna wciągającą ksiąka !!! I choć
            czytalam ją parę miesięcy temu to jak dotąd nie przeczytałam jeszcze lepszej
            ksiązki....Pozdro i miłego czytania:P
            • Gość: fs Re: KOD Leonarda DA VINCI!!! IP: 81.* / 81.210.32.* 30.03.06, 17:47
              ja czytałem wiele pozytywnych opini ale książka nie spełniła moich oczekiwań.
              Może za dużo wymagałem... W każdym badz razie jak dla mnie to przeciętna.
              Poczatek był ciekawy ale potem zaczeła mnie nudzić... Niewiem po prostu mi nie
              przypasowała
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka