Gość: plastikowy plastuś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 21:53 Chcialem zapytac czy ktos z Was moze czytal ta ksiazke. Jestem w trakcie czytania i ciekawia mnie opinie mieszkancow chelmna na temat tej ksiazki :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamila Re: KOD Leonarda DA VINCI!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 22:01 Książka kontrowersyjna, ale czyta sie fantastycznie. Nie mogłam się oderwać dosłownie. Dla mnie bomba. Polecam również "Aniołyi demony" tego autora. GÓRNA PÓŁKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: KOD Leonarda DA VINCI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 07:23 Książka ciekawa, zgadzam się, ale do górnej półki moim zdaniem jej daleko. To zwykłe, chociaż fajne czytadło jest. I nie zgadzam się ztym, że jest kontrowersyjne. Przecież to fikcja literacka, nie aspirująca do miana książki naukowej. Nie rozumiem dlaczego wywołuje takie emocje. A jeśli chodzi o "Anioły i demony" to czytałem je po "Kodzie..." i nie polecam. Uważam, że to kalka. Te same chwyty, te same schematy. Wieje nudą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: KOD Leonarda DA VINCI!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 08:43 bardzo ciekawa ksiażka,nie mogłam sie oderwac.polecam wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: KOD Leonarda DA VINCI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 09:28 to jest plagiat, wlasnie trwa proces dotyczacy tego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezrobotny Re: KOD Leonarda DA VINCI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 00:13 'Anioly i demony' nie mogą być kalką 'Kodu'. Kto wie dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: KOD Leonarda DA VINCI!!! IP: 81.* / 81.210.32.* 28.03.06, 06:27 Dla mnie są kalką, a to dlatego, że "Kod.." to pierwsza przeczytana przeze mnie książka Browna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: KOD Leonarda DA VINCI!!! IP: 81.* / 81.210.32.* 27.03.06, 14:27 Skoro trwa, to nie możesz wiedzieć, czy książka jest plagiatem. Proces to rozstrzygnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: KOD Leonarda DA VINCI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 16:27 czyta się świetnie chyba żadnej ksiązki tak szybko nie przeczytałem, górna półka to chyba nie jest ale też plagiatem na pewno też nie.nie moge sie doczekać filmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: KOD Leonarda DA VINCI!!! IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 29.03.06, 10:05 "Kod Leonarda da vinci" jest najwspanialszą książką jaką przeczytałam w życiu(a przeczytałam ich b.dużo) naprawde zachęcam do lektury!Czyta się "jednym tchem".WARTO!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ##ROXY## Re: KOD Leonarda DA VINCI!!! IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 29.03.06, 23:01 Polecam KOd LeoNarda!!! Jest naprawde fajna wciągającą ksiąka !!! I choć czytalam ją parę miesięcy temu to jak dotąd nie przeczytałam jeszcze lepszej ksiązki....Pozdro i miłego czytania:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fs Re: KOD Leonarda DA VINCI!!! IP: 81.* / 81.210.32.* 30.03.06, 17:47 ja czytałem wiele pozytywnych opini ale książka nie spełniła moich oczekiwań. Może za dużo wymagałem... W każdym badz razie jak dla mnie to przeciętna. Poczatek był ciekawy ale potem zaczeła mnie nudzić... Niewiem po prostu mi nie przypasowała Odpowiedz Link Zgłoś