Dodaj do ulubionych

0 TOLERANCJI DLA PRACOWNIKÓW SOSNOWIECKIEGO ZUS

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 13:49
PRZED CZYSTKAMI W SOSNOWIECKIM ZUS.
WSZYSTKIM TAM ZATRUDNIONYM-ZROBIĆ PRZEGLĄD PRZYZNANYCH RENT(IM RODZINOM I
KOLESIOM).
OSOBIŚCIE ZNAM CZTERDZIESTO-LATKA,CHOREGO NA KREGOSŁÓP,RENCIŚCITE(SOS ZUS)
PRACÓJĄCEGO,OCZYWISCIE NA CZARNO ,W ZAKŁADZIE KAMIENIARSKIM.
NIESTETY RODZINKA W SOSNOWIECKIM ZUSIE.
PRAWO NIECH ZNACZY PRAWO.
ROZP....... SOSNOWIECKI ZUS
Obserwuj wątek
    • Gość: dwódziestolatkowie Re: 0 TOLERANCJI DLA PRACOWNIKÓW SOSNOWIECKIEGO Z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 13:55
      ja mam dwadzieścia lat,ty masz dwadzieścia lat.
      przed nami renta dzięki sosnowieckiemu zusrowi.
    • Gość: aga oferty pracy IP: *.smstv.pl 01.12.05, 17:23
      www.zus.pl/praca/

oferty pracy we wspaniałym zusie!

czas wymienic tam kadrę!!! tak samo w urzędzie pracy !!!!!!!!1
    • Gość: Ubezpieczony Re: 0 TOLERANCJI DLA PRACOWNIKÓW SOSNOWIECKIEGO Z IP: *.smstv.pl 02.12.05, 18:36
      Popatrz jak piszesz, jesteś taki cwaniak a nie potrafisz napisać bezbłędnie
      żadnego wyrazu!
      Jesteś zły, bo pewnie nie dostałeś renty i niestety nie będzie siedzenia w
      ciepłym domku za darmo na koszt ubezpieczonych!
      Sorry, ale ZUS nie daje renty z litości dla nieudaczników, tylko dla chorych -
      spracowanych ludzi!
      A co do wymiany kadry to przecież nie chcecie pracować w ZUSie bo to według
      większości z was złe, więc się odczepcie od Pracowników i dajcie im się męczyć
      samym! Oni nie potrzebują pomocy, szukajcie sobie lepszej pracy a ich zostawcie
      w spokoju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Racja Re: 0 TOLERANCJI DLA PRACOWNIKÓW SOSNOWIECKIEGO Z IP: *.smstv.pl 07.12.05, 16:54
        Racja!
        • Gość: Ania Re: 0 TOLERANCJI DLA PRACOWNIKÓW SOSNOWIECKIEGO Z IP: *.ipt.aol.com 07.12.05, 17:03
          Ja chce pacować w ZUSie. Moja mamusia tam pracuje .Właśnie przyszła z pracy i
          mówi że wypiła dzisiaj w pracy cztery herbatki, dwie kawy i zjadła chyba z kilo
          ciasteczek, jakies ciukierki i łiski czy łiskas.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka