Dodaj do ulubionych

dobry fryzjer sosnowiec

30.01.06, 11:58
witam poszukuje dobrego fryzjera z sosnowca chodzi mi o fajne obciecie a
pozniej zrobienie fajnej fryzurki na wesele podobno na wawelu jest spoko
fryzjer czekam na opinie
Obserwuj wątek
    • lena_zet Re: dobry fryzjer sosnowiec 30.01.06, 12:05
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=264&w=30965723&a=30965723
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=264&w=29354499&a=29354499
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=264&w=23210071&a=23210071
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=264&w=29014024&a=29014024
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=264&w=18031017&a=18031017
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=264&w=15120068&a=15120068
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=264&w=10800365&a=10800365

pozdrawiam
    • Gość: margo Re: dobry fryzjer sosnowiec IP: 87.207.7.* 04.02.06, 21:11
      salon "Andromeda" na oś. piastów obok przedszkola, modelowałam fryzurę na
      wesele i ostatnio robiłam pasemka i obcinałam grzywkę, byłam tam dopiero dwa
      razy ale z czystym sumieniem polecam. Efekty widziałam też na głowie koleżanki
      i mojej mamy, naprawdę dobrze dobierają fryzury, ceny jak wszędzie, obcięcie
      chyba 13 zł, kok standardowo około 50 zł. Ja za pasemka (na gęste włosy)i
      podcięcie zapłaciłam 110 zł, w innych salonach płaciłam za to samo ciut
      więcej.
    • Gość: Sosnowiczanka Re: dobry fryzjer sosnowiec IP: *.dynamic.chello.pl 17.09.13, 19:06
      Polecam Karolinę Zielińską, ma ona swoją stronkę, robi fajne fryzurki także ślubne i makijaż. Na ślub fajnie miałam ułożone włosy, ale przed oczepinami moje pospinane na wsuwki loczki rozwaliły się i prawie nie były pokręcone. Dziewczyna bardzo oszczędza na lakierze używa ona żel mocny firmy Hegron, który był jakby rozwadniany bo już lepiej ta sama fryzurka trzymała mi się na zwykłym lakierze z Biedronki niż na tym co ona stosuje. W końcu każda panna młoda chce jak najdłużej jak najpiękniej wyglądać w tym dniu, bo za to też się płaci. W cenie 200zł miałam makijaż próbną fryzurkę i ślubną fryzurę. Siostrę też czesała i było tak samo - włosy klapły, więc od włosa to nie zależy tylko od lakieru. Natomiast makijaż super, zero świecenia, ładne i staranne pomalowanie. Ogólnie polecam, bo fajna osoba, ale radzę zainwestować w swój lakier, ja jakbym wiedziała to bym spryskała jeszcze dodatkowo włosy po jej wyjściu.
      • Gość: kiRa Re: dobry fryzjer sosnowiec IP: *.cable.smsnet.pl 12.01.14, 15:30
        a można prosić o namiar na stronkę, chciałabym się również uczesać u Pani Karoliny a nie mogę nigdzie znaleźć namiaru
        • Gość: Paula Re: dobry fryzjer sosnowiec IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.14, 18:08
          ja również poszukuję namiaru na Panią Karolinę, chciałabym się u niej uczesać. Proszę o informację
    • xseniaw Re: dobry fryzjer sosnowiec 30.05.14, 14:45
      Wizyta 23.05.2014. Jestem bardzo zadowolona. Cięła i układała mi włosy fryzjerka Sandra. Nie dość, że obcięła mnie dokładnie tak jak chciałam, to i docięła grzywkę, która doskonale mi pasuje. Fryzura układa się nawet po umyciu włosów bez stosowania żelów, lakierów i innych specjałów. Atmosfera w salonie bardzo sympatyczna. Każdy był bardzo pomocny. A już perełką było to, że za wizytę nie zapłaciłam ani grosza. Salon uczestniczy w akcji "Rak&Roll" i jeśli oddamy nasze ścięte włosy (min 20cm), to za obcięcie i modelowanie nic nie zapłacimy. :)
      • Gość: gość Re: dobry fryzjer sosnowiec IP: *.play-internet.pl 16.07.14, 22:19
        xseniaw mogłabyś napisać adres salonu fryzjerskiego w którym byłaś.
        • xseniaw Re: dobry fryzjer sosnowiec 22.07.14, 08:43
          Warsztat fryzur
          Salon Sosnowiec
          Modrzejowska 45, (32) 294 10 05
      • Gość: gocha Re: dobry fryzjer sosnowiec IP: *.221.217.178.ip4.netico.pl 21.01.15, 10:23
        Mam prośbę, czy możesz podac adres i nazwę salonu w krorym myłaś?
        Pozdrawia i dziękuję

• Gość: P Re: dobry fryzjer sosnowiec IP: *.play-internet.pl 26.01.15, 19:14
          Radze UWAŻAĆ salon Broadway Sosnowiec ul.Targowa porażka P. Jarek coś strasznego zamiast ładnych blond włosów mam pomarańczowo żółte jak bym sobie poszła do kiosku i kupiła najtańszy rozjaśniacz i nałożyła na co najmniej czarne włosy masakra ku........a mać a miałam jasny blond chciałam go tylko przyciemnić .... jutro rano mam wizytę mam nadzieje że mi pomogą
          • Gość: G Re: dobry fryzjer sosnowiec IP: *.centertel.pl 13.02.15, 15:19
            Mam również takie samo zdanie tylko na temat P.Poli.Włosy miały być jasny blond ,a wyszły żółte.Salon idzie na ilość a nie na jakość.
            • Gość: ola Re: dobry fryzjer sosnowiec IP: *.dynamic.chello.pl 22.06.15, 20:30
              Ja zapłaciłam ale chyba za mało bo po farbowaniu i obcięciu P. Poli była katastrofa. Nie potrafiłam za cholerę ułożyć fryzury Wkurzył się i pierwszy raz w życiu poszłam z reklam. Do fryzjera szef zdecydował ze P. Jarek poprawi obcięcie cóż mam krótkie włosy i wg słów afeyzera za wiele nie dało się już zrobić. Jednak jeszcze jedno winie wkurzył jak fryzjer zauważył żółtka tzw refleksy P.Poli i poprosił szefa by to naprawić w moim imieniu to szef szefów powiedział ze mam iść do P. Poli czyli do.osoby która to sp....szkoda tylko że P. POLA pracuje w salonie Szefa a nie szef u Pani Poli. Chamstwo i brak profesjonalizmu porostu woda sodowa...odradzam salon
              • Gość: Ewelina Re: dobry fryzjer sosnowiec IP: *.cable.smsnet.pl 24.08.15, 22:15
                Polecam Klaudie Barańską super fryzjerka!! Słucha co mówi klient, cierpliwie.tłumaczy co.pasuje.co.nie czego.nie poleca, jest przy tym.bardzo.miła. Nie spieszy się nie.idzie.na ilość tylko.jakośc i.to.jest świetne.
                Poszłam.raz z polecenia koleżanki i widząc młoda.dziewczynę nie bylam.przekonana do.jej umiejętności dopóki nie zobaczylam efektu końcowego.
                Kolor.rewelacyjny a po strzyżeniu.włosy.dalej.się układają.
                Szczerze polecam.
                Ewelina
          • Gość: Broadway Re: dobry fryzjer sosnowiec IP: *.play-internet.pl 28.03.15, 23:04
            Warto rownież uważać na ta klientkę po1. Nie żółte tylko bezowe a to jest różnica, Pozatym każdy kolor byłby zły dla tej osoby bo tak to jest jak sie nie wie czego chce skorzy tym zrobic usługę i nie płacić za nią.Po 2. Za usługi sie płaci szanowna pani a nie ucieka. Taka informacja na przyszłość
          • Gość: Ewelina Re: dobry fryzjer sosnowiec IP: *.cable.smsnet.pl 24.08.15, 22:18
            Witam
            Polecam Klaudie Barańską. Super.fryzjerka.
            Popytaj Koleżanki na.mieści :))
            Ewelina

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka