Gość: lukas Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.chello.pl 14.09.10, 23:38 Ja miałem wesele w lipcu, w tym lokalu i wszystko było w porządku, jedzenie bardzo dobre, obsługa bardzo miła i sympatyczna. Poza tym byłem na paru innych imprezach w tej restauracji wszystko było bez zarzutu. Moim zdaniem w dniu wesela powinniśmy cieszyć się tym dniem, bawić się, a nie szukać dziury w całym i wynajdywać problemy, żeby tylko się do tego przyczepić jeżeli przerosły was koszty, wydaliście wszystkie pieniądze lub się zadłużyliście koszty i oczekiwaliście bóg wie czego to trzeba było zrobić wesele w domu działkowca lub remizie strażackiej może wtedy bylibyście zadowoleni najwyraźniej przerosły was wasze wygórowane ambicje. W dzisiejszych czasach ludzie wyżej srają niż dupę mają. Niestety namnożyło nam się nowobogackich którzy myślą że są pępkami świata - nic bardziej mylnego. Z czystym sumieniem polecam ten lokal a tak na marginesie chciałem dodać że również miałem okazje być na weselu 10 lat temu w tym samym lokalu była totalna masakra i mogę tylko dodać że obecny właściciel włożył wiele pracy w to żeby ten budynek doprowadzić do stanu używalności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość weselny opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 20:13 byłem na weselu w ubiegłym tygodniu. uważam że jest wszystko w porządku udka całe. na początku był tylko mały problem ale obsługa odrazu go rozwiązała. jedzenie przepyszne,toalety czysciutkie na tarasie cały czas sprzątniete było jest to oczywiste że nic nie musze pisać że na sali też było b.czysto. Obsłudze się chyba nudziło bo co chwile zmieniali talerzyki,byli bardzo mili i sympatyczni właściciele oraz personel. obsługa zawsze z uśmiechem.polecam wszystkim to miejsce.goście z dwóch wesel nawet się niewidzieli pozdrawaim gość weselny 25.0910<sala dolna> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość weselny Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 20:16 byłem na weselu w ubiegłym tygodniu. uważam że jest wszystko w porządku udka całe. na początku był tylko mały problem ale obsługa odrazu go rozwiązała. jedzenie przepyszne,toalety czysciutkie na tarasie cały czas sprzątniete było jest to oczywiste że nic nie musze pisać że na sali też było b.czysto. Obsłudze się chyba nudziło bo co chwile zmieniali talerzyki,byli bardzo mili i sympatyczni właściciele oraz personel. obsługa zawsze z uśmiechem.polecam wszystkim to miejsce.goście z dwóch wesel nawet się niewidzieli pozdrawaim gość weselny 25.0910<sala dolna> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia i Marcin Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.chello.pl 28.09.10, 19:39 Witam, mieliśmy wesele września,rok wczesniej bylismy u kuzynki na weselu i rowniez bardzo nam sie podobało,dlatego zdecydowliśmy wybrac własnie ten lokal..Jesteśmy zaskoczeni tymi negatywnymi opiniami, gdyż my mamy całkiem inne zdanie.Wszystko było w porządku, jedzenie pyszne i dużo na koniec dostalismy jeszcze jedzenie do domu, które zostało.Na sali bardzo czysto w toaletach również.Kelnerzy super.Właściciele lokalu bardzo pomocni i sympatyczni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia i Marcin Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.chello.pl 28.09.10, 19:44 chcieliśmy dopisać ze mieliśmy wesele 11 września.Naprawde szczerze polecamy ta restauracje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość weselny Re: Restauracja Leśna - Kazimierz gość weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 21:21 gość weselny 09.10.10 sala dolna chciałem powiedzieć że czytałem pare wpisów i jest to niezgodne z prawdą jedzenie bardzo dobre. niewiem jak właściciele bo nie ja załatwiałem spraw organizacyjnych. wszystko ok tylko obsługa totalne DNO!!! soki nieuzupełniane,talerzyki zmienieniane rzadko,i kłócili sie czy dogadywali na sali przy gościach. a tak poza tym to zajebiście! Odpowiedz Link Zgłoś
basia_402 Restauracja Leśna - Kazimierz - rodzice 16.10.10, 15:08 Po poprzednich wpisach o sali i organizacji wesela byłam trochę zaniepokojona. Jednak po 9 października (mieliśmy wesele na sali na dole) okazało się, że negatywne opinie są nieprawdziwe. Obsługa bardzo miła i sprawna, w przypadku jakichś indywidualnych życzeń od ręki spełniała je, talerzyki wymieniane i naprawdę nie ma nic do zarzucenia. Wszyscy goście byli bardzo zadowoleni, ponadto strasznie podobało się otoczenie. Jest cicho, spokojnie, ,są miejsca parkingowe. Jedzenie przepyszne, duże porcje i wszystko dobrej jakości. Mięsa i sałatki dobrze przyrządzone, również wędliny i ,mięsa z zimnej płyty jak domowej roboty, nie do przejedzenia. Polecam wszystkim ten lokal i dziękuję właścicielom za wspaniałe przygotowanie wesela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość weselny Re: Gość weselny sala górna IP: *.lan.bermudy.net 16.10.10, 21:36 Witam ! Miałam przyjemnośc byc gosciem weselnym dnia 9 pazdziernika bieżącego roku, ( sala górna ) i chcialabym przedstawivc swoja opinie na temat tego lokalu. Obsługa byla mila i uprzejma, sprawna i uśmiechnięta. Talerzyki byly wymieniane regularnie. Pokoje oraz toalety byly czysciutkie i zadbane. Jeżeli chodzi o potrawy były one smaczne i dobrze doprawione, jedynym minusem w tej dziedzinie byla mala podawana ich ilośc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re: Gość weselny sala górna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 09:47 Dobrze ze jestes zadowolona moze ta uwaga zaraz po zakonczeniu wesela i wpisy cos pomogly ale prosze nie piszcie ze te uwagi negatywne sa nie prawdziwe .Napisalam ze moge w obecnosci wlascicie to samo powtorzyc co pisalam bo prawdy sie nie boje mowic prosto w oczy.Nie wierze ze tak natychmiast sie zmienilo i jest super naprawde szczerze nie polecam nikomu tego lokalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzice Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.10, 07:15 Po poprzednich negatywnych wpisach o sali i organizacji wesela byłam trochę zaniepokojona. Jednak po 9 października (mieliśmy wesele na sali na dole) okazało sie, ża negatywne opinie są nieprawdziwe. Jedzenie przepyszne, duże porcje i wszystko dobrej jakosci. Mięsa i sałatki dobrze przyrządzone, również wędliny i ,mięsa z zimnej płyty jak domowej roboty, nie do przejedzenia. Obsługa bardzo miła i sprawna, w przypadku jakichś indywidualnych życzeń od ręki spełniała je, talerzyki wymieniane i naprawde nie ma nic do zarzucenia. Wszyscy goscie byli bardzo zadowoleni, ponadto starczanie podobało sie otoczenie. Jest cicho, spokojnie, ,miejsca parkingowe. Polecam wszystkim ten lokal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 13:26 Bylam tam 2 razy na weselu i tak szczerzy oprocz milej obslugi i dobrej lokalizacji wlasiciele i organizacja to totalnne dno ,wogole nie maja sie czym szczycic.NIe polecam nikomu i sama bym tam zadnej imprezy nie robilam szkoda zachodu i kasy .Uwazam ze tylko naiwni decyduja sie na ten lokal,lub tacy co pierwszy raz organizuja jakas impreze ,placac i liczac na uczciwosc wlascicieli tego lokolu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.play-internet.pl 30.06.11, 09:54 Nie wiem czy coś się zmieniło od tamtej pory ale ja swoje wesele w tej restauracji miałam 10 lat temu i wspominam je do dziś,oczywiście negatywnie, płaciłam w tedy 90 zł za osobę a nie było zupełnie co jeść, wstydziłam się bo na stołach było ciągle pusto, na dodatek ciasta które zamówiłam poznikały,ja nawet kawałka z nich nie spróbowałam, powiedzieli że 3 wielkie blachy wystarczą, dla zapasu wzięłam 5 i nie było nic na stołach,ja chodziłam głodna a ci bardziej z tupetem szukali jedzenia po innych stołach, masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.147.195.255.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.07.11, 22:12 po co pisać co było 10 lat temu... 10 lat temu byli inni właściciele teraz jest wszystko zmienione i po remoncie... naprawde szczerze polecam tan lokal i zapraszam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: 193.106.84.* 05.07.11, 23:30 Jakieś 3 lata temu byłem tam jako gość weselny i odniosłem wrażenie że było bardzo fajnie, tzn są dwa poziomy w budynku i jednocześnie bezkolizyjnie mogą odbywać się 2 przyjęcia np weselne. Cóż dodać więcej,zależy czego ktoś oczekuje, no i rzecz gustu. Osobiście polecam, to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość weselny Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 15:50 Byłem gościem na weselu w przedostatni weekend lipca, i czytając wcześniej wpisy na forum obawiałem się co do tego lokalu. Ale jest całkiem inaczej. Miła obsługa (kelnerzy i panie kucharki ) jedzenie,obsługa i wszystko co potrzebne na dobrym weselu było spełnione tak jak się należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bo Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.static.energoproj_kat.3s.pl 31.08.11, 12:23 ło matko, a kto Cie wzion? nikt go nie oszczegł przed taką klutliwą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelnerka z lesnej Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.dynamic.chello.pl 06.09.11, 11:04 mialam ten niemily zaszczyt obslugiwac pani wesele i napisze pani to teraz jak ja widze po swojemu tak jak pani opisala mnie i lokal a podkresle ze pisze drugi raz bo za pierwszym mnie gazeta nie dodala do komentarza nie wiem o co chodzi wiec tak po pierwsze klima chodzila u pani caly dzien i cala noc i nie wiem dlaczego pisze pani ze jej nie bylo a co do jej dzialania to jak okna sa pootwierane i drzwi caly czas to trudno zeby ona dzilala,co do pieniedzy to nie wiem ile pani placila ale z tego co sie orietuje to miala pani najtansze menu wiec skoro chciala pani zaimponowac rodzinie pana mlodego z niemiec to mozna bylo wziac menu rozszerzone ale po co lepiej narzekac na lokal ze malo dali a tak a propo to mozna bylo sie poatawic i zrobic wesele za 250 w bidzie ponoc ful wypas moze dogodzili by pani gosciom zagranicznym bo polakom jak mi wiadomo od nich samych jak pytalam wszystko smakowalo,nie wiem jakim cudem chciala pani miec 100 krokietow skoro gosci bylo 60 a posilek byl wydany co do krokieta jeszcze ze stolu pakowala je pani mamusia a co tej coli to miala jej pani strasznie duzo bo dwie zgrzewki a nasze napoje wynoszono do samego konca tak jak i soki wiec nie wiem moze mialy byc stawiane w zgrzewkach a tak propo to na koniec zbirala je pani mama z tata na wychodne wiec byly,a co do ustawienia stolow to chyba plus ze sa robione w dniu wesela bo nie wyobrazam sobie robic je wczesnij aby zastawa sie kurzyla,a co do kamykow to mogly odpasc same ale chyba tasma na kyorej byly nie mogla sie sama odkleic bo jak mi wiadomo samo sie nic nie robi a trzeba chyba troche uszanowac cudza prace bo ktos stara sie remontuje a jakby po kazdym weselu tak wygladala sala to wlasciciel poszedl by z torbami przez remonty ,a wie pani ze jak sie jezdzi do hoteli czy pensjonatow to szkody wyrzadzone przez osobe uzytkujaca dany pokoj ponosi sie od reki a panstwo nawet nie przeprosili za wyglad sali,najlepiej opisac z zemsty lokal i obsluge a co tam niech robia i tak ich zbazgram na jakims forum a co do klotni to nie przypominam sobie zebym choc raz klocila sie z pani mama lub z pania pieniazki oddalam mamusi bo tak jak pisalam wczesniej kola mnie ,wiec zwrocilam bo uwazam ze dostalam je w podziece a okazalo sie ze to sciema i podpucha byla choc tak jak pisze czy obsluga polega na obsludze czy podlizywaniu sie gosciom a co pani rozumie pod pojeciem szybko czy to wyscigi? bo ja uwazam ze napoje i posilki wynoszone byly o czasie tak jak nalezy ,a kelner ma chodzic po sali a nie biegac o ile mi wiadomo i jeszcze jedno tak jak powiedzialam pani mamie jak bylam jej zwrocic pieniazki ze nie wzielam pol kotlete bo ja mam prace i maz moj tez takze jalmuzny nie potrzebuje ,bardzo mi przykro ze musialam wejsc na to forum bo uwazam je za szczytem ludzkij glupoty i nie popieram tych wpisow bo pisac mozna co slina na jezyk przyniesie a skutki sa okropne ale skoro ludie tylko w ten sposob potrafia rozmawia to szkoda slow,bardzo zaluje ze obslugiwalam pani wesele ale myslalam ze potrafie tak obsluzyc pani gosci ze bedziecie zadowoleni widocznie sie mylila no coz nie wszystkim sie dogadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.dynamic.chello.pl 06.09.11, 18:02 Dla mnie jest to stek bzdur pisanych z błędami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc weselny Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.dip.t-dialin.net 06.09.11, 17:51 czytam to co ta pani napisala i jesli to wszystko bylo takie idealne to dlaczego macie zle opinie i dlaczego inni opisuja to samo. Na temat waszej obslugi to mozna poczytac na forum lub dowiedziec sie od ludzi tego samego. Bylem swiadkiem jak ta wasza praca wygladala i dobrze ze byly cieple posilki bo nie wiedzialbym ze sa kelnerzy na sali. Nie bede dalej tego komentowal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelnerka Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.dynamic.chello.pl 06.09.11, 20:34 i dobrze ze pan nie komentuje a na nastepny raz prosze kazac kelnerowi co kwadrans sie meldowac to moze pan go zauwazy bo nie wiem kto panu talerzyki wymienial itd.,itp a propo tych wpisow to podlosc ludzka nie zna granic to jest pewne,tylko my kelnerzy mamy ta przewage nad wami ze nigdy was weselnikow nie opisujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.dynamic.chello.pl 06.09.11, 22:35 Po to są kelnerzy i za to biorą pieniądze. Jeżeli komuś nie podobają się wymagania powinien zmienić zawód!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelnerka Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.dynamic.chello.pl 08.09.11, 07:22 rozumiem ze w zawod wchodzi rowniez ublizanie,to przykre , bo kelner to tez czlowiek a kazda prace nalezy szanowa ,tak jak nalezy sie szacunek drugiemu czlowiekowi ,jezeli sie ma troche kultury osobistej to powinno sie to wiedziec ,rozumiem ze pani tej kultury nie posiada przykre to jest,bo tacy ludzie wlasnie potrafia czlowiekowi obrzydzic zawod ktory wykonoja ,a jazeli ktos mysli ze jezeli za prace otrzymuje sie pieniadze i mozna po kims jezdzic do woli to jast w bledzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.dynamic.chello.pl 01.01.12, 13:11 wczorajszy sylwester to jakas porazka !!!!!!!!!!!!! orkiestra masakra stare falszujace pryki z repertuarem lat 80 .Jedynie kelnerzy ok reszta do d... a ten" szampan"-zenada z biedronki jest lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelner z leśnej Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.182.112.160.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.09.11, 20:30 uważam że pani która miała wesele na górze była miła i sympatyczną kobietą jak i jej córka... całe wesele nie nażekały<jedynie że Niemcom nic nie smakuje ale to są goście zagraniczni może oni mają u siebie inne jedzenie i zwyczaje> polacy byli zadowoleni... krokiety były na pewno wydane bo ja jestem świadkiem jak pani je pakowała i barszcz zlewała...a mięso jedzie na dół do chłodni... i gwarantuje pani że nikt z obsługi nie wynosi mięsa bo co tydzień mamy to samo więc nam się to już przejadło bo personel ma dodatkowe porcje... napoje nasze są zawsze donoszone do ostatniej chwili...a kelner to nie stróż żeby stał przy każdym i usługiwał jednej osobie... zrobi co swoje i wychodzi bo goście też chcą mieć trochę prywatności... a co do tych wizytówek stoły były nakryte obrusami w czwartek wieczorem a w piątek w południe pani oglądała sale i mówiła że jest ok i popołudniu rozłoży wizytówki... taka była pani prośba uzgodniona z szefową i tak było....a kelner wcale nie musi dostać napiwku bo i tak ma swoją wypłate... a napiwek dostaje od gości w podzięce..... a i jeszcze jedno my nie kradniemy bo każdemu zależy dziś na pracy a gdy byś my kradli to szefowa by nas zwolniła więc każdy wie co robi i szanuje swoją prace ale nie zawsze ktoś szanuje jego ciężką prace... pozdrawiam kelner Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bp Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.cable.smsnet.pl 08.09.11, 18:43 dziwna jest ta nadmierna aktywność kelnerów z Leśnej .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelner Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.dynamic.chello.pl 08.09.11, 19:44 bo obsluga jest inna , zmienili sie kelnerzy tamci moze sobie dawali ,a my nie zamierzamy czytac na siebie bzdur ,tym bardziej ze na nie nie zaslugujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bp Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: 79.175.222.* 09.09.11, 05:41 kelnerze im bardziej się bronicie tym jest gorzej- niestety. sama byłam kelnerką i wiem jakie opinie krążą na nasz temat - lepiej przemilczeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelner Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.11, 20:30 dziwie sie wiec bardzo ze snujesz takie insynuacje,ja nie pisalam gdyz to forum mnie przeraza ale jak ktos mowi na koniec ze jest ok,dziekuje ty mu pomagasz pakujesz a potem cie obsmarowuje i od zlodziei wyzywa to sa szczyty Odpowiedz Link Zgłoś
polaczekpolaczek Re: Restauracja Leśna - Kazimierz 15.11.11, 12:50 Witam. Mieliście rację co do restauracji "Leśna" było super a Wasze wesela wspaniałe! Bardzo dużo jedzenia. Piękna sala. Super muza a kelnerzy obsługujący z prędkością światła!!! Wasz ślub i przyjęcie było piękne a Pani restauratorka z załogą pokazała wysoki standart. Polecamy gorąco ten lokal! Polaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ananja Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.telpol.net.pl 25.08.12, 16:10 Zazdroszczę, bo u nas na weselu było tak: obsługa fatalna, nie było komu powiedzieć, że brakuje chleba czy ziemniaków, albo kawa czy herbata w termosach już nie świeża, za mocna i niedobra (wg umowy i oferty kawa i herbata miała być bez ograniczeń. Jeśli wg właścicielki bez ograniczeń znaczy postawić raz na początku termos i go nie uzupełnić lub nie wymienić, to zaczynam wątpić w znaczenie słów "bez ograniczeń". Miały być po dwa kawałki mięsa na osobę, niestety, podano tylko 1 na osobę. Jedzenia ogólnie mało, nie wszędzie dostępny chleb, pożyczano sobie z innych stołów. Nie dajcie się zwieść okolicy, piękna, ale cóż z tego. Pewnie tylko dzięki okolicy Restauracja "Leśna" w Sosnowcu istnieje, bo gdyby nie to, dawno już by nie miała klientów - czego im szczerze życzę. Fatalna organizacja wesela. Na dodatek klimatyzacja się zepsuła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofia Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.13, 14:24 Nie dajcie sie zwiesc .Lokal nie jest na 120osob jak podaja w reklamie przy zdjeciach -bzdura totalna ,mialam tam wesele w 2010 na 80 osob to z ledwoscia sie pomiescili ,a jak przechodzili pomiedze stolami na sale tanca to sie ocierali .Nie wierze ze sie cokolwiek zmienilo bo wlascieciele tylko patrza swoich korzysci a nie zadowolenia gosci,zreszta bylam tam jeszcze dwa razy i nic lepszego.Wierzcie ze te opinie negatywne sa wiarygodne jak najbardziej prawdziwe.Szkoda pieniedzy ,czasu i zdrowia aby sie denerwowac . Odpowiedz Link Zgłoś
1.alicja1900 Re: Restauracja Leśna - Kazimierz 13.09.11, 14:48 A ja byłam na weselu w Restauracji Leśna w miniony weekend i chciałam wyrazić swoją jak najbardziej pozytywną opinię zarówno o obsłudze,która była bardzo miła;uśmiechnięte panie oraz poruszający się z prędkością światła sympatyczny kelner:) dokładali wszelkich starań żeby wszystko wypadło jak najlepiej. Jedzonko przepyszne i dużo aż nie szło wszystkiego spróbować. Wg mnie organizacja bardzo dobra i naprawdę nie ma się do czego przyczepić.Jestem bardzo zadowolona.Podczas rozmów z pozostałymi gośćmi słyszałam równie pozytywne opinie. Można polecić z czystym sumieniem.Wszystko super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ananja Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.telpol.net.pl 25.08.12, 16:03 Potwierdzam, obsługa fatalna, nie było komu powiedzieć, że brakuje chleba czy ziemniaków, albo kawa czy herbata w termosach już nie świeża, za mocna i niedobra (wg umowy i oferty kawa i herbata miała być bez ograniczeń. Jeśli wg właścicielki bez ograniczeń znaczy postawić raz na początku termos i go nie uzupełnić lub nie wymienić, to zaczynam wątpić w znaczenie słów "bez ograniczeń". Miały być po dwa kawałki mięsa na osobę, niestety, podano tylko 1 na osobę. Jedzenia ogólnie mało, nie wszędzie dostępny chleb, pożyczano sobie z innych stołów. Nie dajcie się zwieść okolicy, piękna, ale cóż z tego. Pewnie tylko dzięki okolicy Restauracja "Leśna" w Sosnowcu istnieje, bo gdyby nie to, dawno już by nie miała klientów - czego im szczerze życzę. Fatalna organizacja wesela. Na dodatek klimatyzacja się zepsuła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.sukcesnet.pl 07.09.11, 14:01 A może Pani pomyliła sale lub nie daj boże przyszła Pani nie na ten ślub co trzeba. Pytam bo to co Pani opisuje jest normalną bzdurą. Jeśli nie była Pani pewna sali to nikt Pani nie zatrzymywał i wesele mogło być zorganizowane gdzie indziej a przede wszystkim jeśli chodzi o menu zawsze mogła Pani dać swoją propozycję i w jakich ilościach ma być zrobione. Akurat w tej restauracji wydawane jest wszystkiego nadmiar. Jest jeszcze drugi aspekt tej sprawy a mianowicie taki, że może koperty były zbyt cienkie wesele się nie zwróciło i teraz się Pani wyżywa nie dość że na renomie Restauracji to jeszcze na kelnerach. Proponuję zrobić poprawiny w Niemczech tam pewnie będzie „wszystko w porządku” i będzie Pani zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bp Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.cable.smsnet.pl 07.09.11, 14:13 trudno wyżywać się na renomie - najpierw trzeba ją mieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też panna młoda Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.11, 19:19 Sala dolna, 27 sierpnia 2011 r. Taka jest moja recenzja dotycząca tej restauracji: Zacznę od tego, że winietki i rozpiskę gości zostawiliśmy pani właścicielce w piątek i w sobotę wszystko było ustawione dokładnie tak, jak się umawialiśmy. Zostaliśmy przywitani chlebem i solą i weszliśmy na salę, gdzie klimatyzacja była włączona (i na sali gdzie siedzieli goście, i na sali tanecznej) do momentu aż na dworze się ochłodziło i goście pootwierali okna. Obsługa sali profesjonalna, czujna - wymieniali talerzyki, donosili napoje. Jedzenie smaczne (chociaż to zawsze kwestia gustu i oczekiwań) i pod dostatkiem. Wszystko co zostało zapakowano nam do pojemników i wzięliśmy to nad ranem do domu. O każdym weselu można powiedzieć coś złego, ale u nas było nieźle ;-) A, i od początku miałam wazonik na bukiet ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULEK Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.11, 21:27 Myslalem ze te wpisy negatywne od wrzesnia 2010r ze to nie prawda a jednak to wszystko prawdziwy fakty i tak jest rzeczywiscie,widzialem to na wlasne oczy .Na dodatek WLASCIECIELE NIC SIE NIE STARAJA ZEBY COS POPRAWIC TYLKO PATRZA JAKBY TU NASTPNYCH NAIWNICH ZLAPAC .PRZECIEZ TO DLA NICH CZYSTY ZYSK. Jaki oni maja tupet .PRZED WESELEM TO WLASCICIELKA PIEKNIE PRZEDSTAWIA JAK TO JEST KOLOROWO a w rzeczywistosci to totalne dno albo ONA nie wie jak powinno wygladac takie przyjece albo nie chce wiedziec.Wspolczuje tym co tam beda korzystac z ich uslug.LUDZIE SZKODA WASZEJ KASY . l Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoniQa Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.zamek.net.pl 29.09.11, 20:42 No toś mnie Pan pocieszył.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoniQa Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.zamek.net.pl 29.09.11, 20:52 Ponadto gdyby było tak fatalnie jak to ludzie tu opisują, to nikt by nie decydował się na zorganizowanie tam wesela. Gdyby nie było nic na stołach, gdyby został podany zaplesniały chleb, ktos by się w końcu wku***wił i zgłosił to gdzieś, chodź by do Sanepidu, dokumentując to zdjęciami. Poza tym jak jest 80 osób na sali to ilu ma być kelnerów? 10? Z palcem w du**pie wystarczą 2 osoby lub 3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIA Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.11, 23:27 Czytajac te wypowiedzi od 2007 roku to 90procent jest negatywnych./Dziwie sie ze jeszcze sa tacy naiwni ludzie ze nie wierza a jest to prawda bo tez mialanie tam wesele syna I DECYDUJA SIE NA ROBIENIE TAM IMPREZ .Sama bylam naiwna i uwierzylam w zapewnienia wlascicielki ale naprawde jest tam zle oprocz lokalizacji to dno ale sama lokalizacja osrodka to nie zalatwia sprawy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.14, 12:20 Tak sobie przeglądam opinie na temat Leśnej, bo mieszkam w okolicy i planuję gdzieś blisko urządzić przyjęcie weselne. Wiadomo, że ludzie mają różne gusta i to nie podlega dyskusji, ale większość pozytywnych opinii pochodzi niestety od tego samego nadawcy (wystarczy sprawdzić IP!). Odpowiedz Link Zgłoś
12listopada2011 Re: Restauracja Leśna - Kazimierz 14.11.11, 20:52 12 listopada 2011r, odbyło sie przyjęcie weselne. Wesele było organizowane na 61 osób. Uważamy WSZYSCY JEDNOZNACZNIE: - obsługa wspaniała, miła, fachowa - profesjonalna (Pani kelnerka i Pan kelner) - Panie z obsługi w kuchni - wiedzą co to jest poczucie estetyki na półmiskach jak i można poznać bukiet smaku ... - Właściciele - stają na wysokości zadania i służą pomocą - Wystrój stołów na 5 z + -Jedzenie przepyszne - Wciąż stoły uginały się od jedzenia - Talerze i cała zastawa wciąż wymieniana na czystą - Podczas przyjęcia personel dbał o czystość toalet - Wysoka kultura osobista pracowników Chcemy serdecznie pogratulować bardzo sprawnego i kulturalnego personelu restauracji... Wszystkim serdecznie polecamy! UWAGA: KOMENTARZE NEGATYWNE Z NASZEGO PUNKTU WIDZENIA ODNOŚNIE DO TEJ RESTAURACJI WPISUJĄ ALBO ZŁOŚLIWI, ALBO WIECZNI MALKONTENCI... NIE PISZCIE PROSZĘ NIEPRAWDY... Odpowiedz Link Zgłoś
mirkakudowa Re: Restauracja Leśna - Kazimierz 22.11.11, 14:40 Przyłaczam się do pozytywnych opinii z wesela z dnia 12.11.2011r. Restauracja zasługuje na pochwały i najwyższe uznanie za przygotowanie całej oprawy tej uroczystości związanej z przyjęciem wesela naszych przyjaciół. Obsługa sprawna i szybka. Jedzenie wyśmienite jak i smaczne! Restauracja i okolica przepiękna. Pozdrawiam wszystkich pracowników jak i właścicieli lokalu. Mirosława S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ WESEELNY Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: 31.62.52.* 25.11.11, 12:49 To było bardzo udane wesele... Wszysto na poziomie... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weselnik 12/11/11 Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.centertel.pl 28.11.11, 09:23 Kochani daliście czadu z Waszą nocą weselną. Pięknie. Wszyscy bawiliśmy się bardzo dobrze. Jedzenie bardzo smaczne - za dużo! Przepiękny lokal i ten park wokół! Super! Polecamy lokal wszystkim. PS DLA WŁAŚCICIELI. Organizujecie Państwo zabawę Sylwestrową i Karnawałową w Restauracji Leśna? Jak zbierzemy ludzi imprezy to chętnie się pobawimy u Was jeszcze raz :) Pozdrawiamy panią kelner i pana kelnera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: 79.175.241.* 24.04.12, 17:39 Jest Kwiecień 2012 rok.Napiszcie coś o tej Restauracji "Leśna",ponieważ dawno nikt nic nie pisał,czyżby nikt nie wybiera tam żadnych "imprez"-drogo (?),czy coś jeszcze innego....?.Okolica ładna,ale za okolice się nie płaci ,bo to nie jest prywatny folwark....Jak z imprezami w tej restauracji ?,obsługą,cenami....,a wogóle to ten lokal jest prywatny,dzierżawiony ..?-kto jest właścicielem tego komunistycznego "spadku" ?..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sosnowiczanka Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.12, 12:47 Witam Chętnie coś napiszę za jakiś czas, w maju mam tam komunię syna i sama ocenię czy lokal fajny czy nie, pozdrawiam forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panna Młoda 11.o8. Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.12, 15:51 Dnia 11. o8.2012 w Restauracji "Leśna" odbyło się nasze wesele. Jestem zachwycona każdym szczegółem, począwszy od wystroju sali, poprzez jedzenie, kończąc na obsłudze i to Oni zasługują na 6 + !!! Talerze wymieniane non stop, każde życzenie od razu zostało spełnione. Jedzenie wyśmienite!!! Nie było mowy o nie świeżych mięsach, czy wędlinach, rosół był prawdziwym domowym rosołem a nie białą wodą z oczkami. Czytając forum natknęłam się na wpisy że : chleb był zapleśniały....( a to dziwne bo Nasz był pycha), że obsługi za mało i że nic nie robią ( u nas na 70 osób było 3 kelnerów i uwijali się ze wszystkim, byli świetnie zorganizowani ). Na szczególne uznanie zasługuje Pan Mateusz, który nawet o 5 rano z uśmiechem pakował jedzenie, które mieliśmy zabrać. :) Cała atmosfera miejsca i ludzie którzy byli z Nami w tym ważnym dniu sprawiła, że jesteśmy zachwyceni i mamy nadzieję jeszcze kiedyś tam wrócimy :) Szefowa konkretna babeczka, wie co i jak :) Negatywne opinie są dyktowane przez konkurencję albo przez ludzi którzy sami nie wiedzą czego chcą i czepiają się byle czego. Jak chcecie mieć owoce morza i Château Mouton - Rothschild to niech jedzie to Hilton Hotel :) Pozdrawiam Monika:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ananja Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.telpol.net.pl 25.08.12, 16:06 Dziwne, bo my mieliśmy wesele w lipcu, i: obsługa była fatalna, nie było komu powiedzieć, że brakuje chleba czy ziemniaków, albo kawa czy herbata w termosach już nie świeża, za mocna i niedobra (wg umowy i oferty kawa i herbata miała być bez ograniczeń. Jeśli wg właścicielki bez ograniczeń znaczy postawić raz na początku termos i go nie uzupełnić lub nie wymienić, to zaczynam wątpić w znaczenie słów "bez ograniczeń". Miały być po dwa kawałki mięsa na osobę, niestety, podano tylko 1 na osobę. Jedzenia ogólnie mało, nie wszędzie dostępny chleb, pożyczano sobie z innych stołów. Nie dajcie się zwieść okolicy, piękna, ale cóż z tego. Pewnie tylko dzięki okolicy Restauracja "Leśna" w Sosnowcu istnieje, bo gdyby nie to, dawno już by nie miała klientów - czego im szczerze życzę. Fatalna organizacja wesela. Na dodatek klimatyzacja się zepsuła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoniQa Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.12, 23:06 Po pierwsze klimatyzacja nie została wyłaczona celowo. To jest nie zalezne od nich. U nas działała jakoś bez zakłucen. Jeedzienie.....hhmmm.....jeżeli zapłacono 100 zł, za osobę to nie spodziewajmy się cudów. Obsługa tak jak pisałam, na najlepszym poziomie, może po prostu wystarczy być " człowiekiem"..... Kawa, herbata bez ograniczeń.....i tak było, była wymieniana. Jeżeli ktoś ma jakieś wątpliwosci to mogę wysłać zdjęcia ma maila ( specjalnie były robione ) aby udowodnić, że Nasze przyjęcie weselne odbyło się bez zakłóceń. Ponadto pragnę dodać, że np. tort był podawany w formie deseru, zaraz p obiedzie, a w tym czasie my byliśmy na dworze zrobić sobie parę zdjęć i kelner przyszedł do nas i poinformował, że jeszcze 2 piosenki i wjeżdza tort, żebyśmy się pośpieszyli. Przy czym był bardzo delikatny i dyskretny. Jak widać Pani Ananja byłyśmy na dwóch różnych przyjęciach. Pozdrawiam Monika ( Panna 11.o8.2012 ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia i Michał Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.12, 12:25 Ile osób tyle opini, wiadomo! My jesteśmy baardzo zadowoleni i z czystym sumieniem możemy polecić resturację Leśna! Właścicielka podchodzi profesjonalnie, czysto, piękna okolica, Panie kelnerki świetnie zorganizowane, jedzenie bardzo smaczne! Wesele mieliśmy na mniejszej sali na górze. Klima włączona, w ogóle nie było słychać że na dole odbywa się drugie wesele. Były oczywiście jakieś mankamenty ale na tyle niewielkie, że nie rzutują na całokształt imprezy! Wydaję mi się, że nie którzy mają po prostu wybujałe wymagania ale może się myle. Pozdrawiamy Szefową i Obsługe z Leśnej! KiM 25.08.2012r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sierpień_2012 Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.spi.net.pl 14.09.12, 11:36 Co do obsługi nie można mieć żadnych zastrzeżeń-bardzo mili i uczynni ludzie, czego niestety nie można powiedzieć o właścicielce! Przy podpisaniu umowy złoty człowiek, jednak po zapłacie zaliczki nie do poznania. Umowa jest skonstruowana w taki sposób, że już tydzień przed imprezą trzeba wpłacić całą kwotę-co było naszym błędem. Część jedzenia podgrzewana, część świeżo pieczona-z racji tego, że przed weselem w piątek była impreza na pewno "nie mogło się nic zmarnować". Sala niby na 120 osób, a jak przyszło ustawiać winietki właścicielka zawołała kelnerów i z pretensjami się ich pyta jak oni zmieszczą tu 100! Grubo przesadzona liczba!! Ponadto do sali dołączone jest 30 miejsc noclegowych-rano właścicielka chodzi i narzeka, że nie może spać,bo goście obcasami stukają!! Z sali są 2 wyjścia-od frontu i od parkingu. Z pokoi wychodzi się wprost na parking-jednak nie każdy o tym wiedział i jak chciał wyjść wejściem głównym to drzwi były otwarte, a za nimi po posesji witały go 3 psy-w tym jeden groźnie nastawiony wilczur!! Zaraz nad ranem również zabraliśmy się za pakowanie pozostałego jedzenia-pewnie to tak zdrażniło właścicielkę-dobrze wiemy, że nie wszystko zostało zabrane, ale właścicielka upierała się przy swoim! Do tego później wydzwaniała, żeby przyjechać sprzątnąć śmieci za jej ogrodzeniem....ZERO DBANIA O WIZERUNEK!! Dla gości takie rzeczy są nie zawsze widoczne, ale oglądanie imprezy "od kuchni" daje inny obraz. To nasza pierwsza i ostatnia impreza w tym lokalu-wszystko przez zagrywki szefowej! ODRADZAMY SZCZERZE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna m Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.quarto.pl 09.10.12, 15:16 Zgadzam sie, taka sama sytuacja u nas. Weselicho udane ale wlasciielka niemozliwa. Nie polecam brania pokojow goscinnych bo nawet zaslon nie maja a niestety idize sie spac jak juz jasno... wyjsc sie nie dalo rano bo wilczur pilnowal wyjscia. Obsluga i jedzenie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny człowiek Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.13, 23:17 Wstyd i żenada to jest wtedy gdy chce się zrobić wesele za niewielkie pieniądze (80 zł/osoba), a później ma się wielkie wymagania. Np na weselu 100-osobowym zawsze około 25 osób musi zaczekać na tort. Lokal jest zawsze przed przyjęciem gości bardzo czysty, bo w tym lokalu dba się o czystość, porządek i wizerunek. Odnośnie brudu, brud i szambo to płynie z waszych złośliwych i anonimowych wpisów. Na 130 wpisów nikt się pod tym nie podpisał imieniem, nazwiskiem i adresem. Anonimowo można napisać wszystko co komu ślina na język przyniesie, żeby drugiemu dopiec, próbować go zniszczyć i wtedy ten ktoś czuje się spełnionym. Inne lokale restauracyjne (domy weselne) nie wytrzymały tej złośliwej i nieprawdziwej "krytyki" mają zablokowane swoje fora dyskusyjne na tym portalu, co można sprawdzić. Są to np. takie restauracje: Algas, Czarci Młyn, Pałacyk, Kamionki, Balaton, Alicja. Pozdrawiam Normalny człowiek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwestrowy gość Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.13, 01:37 Po przeczytaniu twojego "komentarza" odnośnie sylwestra 2012/2013, muszę ci odpowiedzieć: facet wypisujesz totalne bzdury, pomyliły ci się chyba lokale, dno to jesteś ty a nie obsługa, która była wyjątkowo sprawna i miła. Brud to wychodzi tobie uszami, bo w tej restauracji było czysto, ładnie udekorowane stoły i sala. Widać, że często musisz śledzić wpisy na tym forum, widocznie jesteś zainteresowany tym by pisano źle o tym lokalu. Ortografia nie jest twoją mocną stroną - nie pisze się poszłem tylko poszedłem. Jeśli mogę doradzić coś właścicielom tej restauracji to wstąpienie na drogę sądową przeciwko takim pieniaczom jak ty. Ja i moi znajomi bawiliśmy się wspaniale, muzyka była super, nie schodziliśmy z parkietu, jedzonko super, obsługa super. Pozdrawiam właścicieli - trzymajcie tak dalej. Dziękuję za wspaniałą zabawę sylwestrową. Polecam wszystkim ten lokal w 100%! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmm Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.13, 14:42 Będę w lokalu na komunii w maju... Chętnie podzielę się opinią na temat tej restauracji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscwlesnej Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.dynamic.chello.pl 20.05.13, 22:55 Witam, byłam gościem w restauracji Leśna na komunii. Szczerze mówiąc jedynym największym plusem restauracji jest jej położenie Na jednej sali były chyba 3 komunie, (3 na dole i chyba jedna na górze) tak jak było pisane w postach powyżej - nic się nie zmieniło i raczej nie zmieni nadal są tylko dwie kelnerki (cały czas trzeba było się o coś upominać bo czegoś brakowało) - nie jest to oczywiście wina kelnerek bo nie da sie we dwie osoby zadbać o to żeby na 4 komuniach niczego nie brakowało. To nie ich wina, że są tylko we dwie. [Bardzo miłe kelnerki]. Widać szefowa oszczędza i uważa, że dwie dadzą rade. I ubikacja jedna (damska i męska osobno) na wszystkich gości. Może nie byłoby to złe gdyby chociaż można było zamknąć drzwi żeby nikt nie wszedł gdy sie z niej korzysta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość weselny [...] IP: 93.175.83.* 04.06.13, 15:26 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.13, 12:40 Co do sytuacji z pokojami dla gości - identyczną opowieść słyszałam od kuzynki, która ostatnio była tam na weselu. Miały być dla nich dostępne wszystkie pokoje, a okazało się, że mogą korzystać tylko z połowy, a druga połowa przeznaczona jest dla gości drugiego wesela. Obsługa nie tyle nieuprzejma, co wręcz chamska. Dla mnie to dyskwalifikacja. Kilka lat temu sama byłam tam gościem weselnym. Sala dla niewybrednych. Taki stylistyczny misz - masz. Jedynym walorem tego miejsca jest położenie w parku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc weselny Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.centertel.pl 05.06.13, 14:52 Aha i jeszcze jedno - wcale nie placilismy 80zl /os tylko 160 zl i w umowie mielismy po 2 sztuki mięsa do obiadu ;) szkoda ze tylko w umowie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patii87 Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.13, 14:08 Miałam wesele w Kwietniu i BARDZO MI SIĘ PODOBAŁO! Na moim weselu nie było żadnych niedogoności jedzenie było pyszne wszyscy je zachwalali było go dużo, sala wyglądała pięknie i wyglądało wszystko cudownie. Toalety bardzo czyste, sprzątane, obsługiwali moje wesele kelnerzy jak i kelnerki, czytałam wypowiedzi niżej i chyba piszą państwo o innych, ale obecni byli bardzo kulturalni z uśmiechem, pomocni dzięki nim na stołach było czyściutko każda prośba była realizowana. Bez zastrzeżen naprawde. Gorąco polecam to miejsce! Moje wesele było niezapomniane i takie jak chciałam. Sala, obsługa, kuchnia, szefowa - wszystko znakomite, na pewno będe wracać pamięcią do tego dnia! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia i Przemek Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.ip.netia.com.pl 24.06.13, 14:17 Witam! Mieliśmy wesele 22 czerwca i było super! Obsługa bardzo miła, spełniali każde życzenie, na stołach niczego nie brakowało, kelnerzy byli odpowiedzialni także za alkohol na stołach i nie było z tym żadnego problemu, stoły cały czas były pełne i niczego nie brakowało. Jedzenie pyszne, bardzo dużo jedzenia po weselu zostało i mogliśmy je zabrać do domu. Sala duża, ładna i przede wszystkim nie ma na niej niepotrzebnego "przepychu", nie jest "napaćkane" tylko stonowana elegancja. Z pokojami nie było żadnych problemów, czyściutko, tak samo w toaletach. Poza tym sala jest przepiękne położona, na miejscu można zrobić śliczną sesję zdjęciową. Polecam salę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBURZONY SYLWESTER [...] IP: *.cable.smsnet.pl 03.01.14, 13:52 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Restauracja Leśna - Kazimierz - Sylwester2014 IP: *.dynamic.chello.pl 04.01.14, 15:45 Panie szanowny pan tu wipisuje takie pierdoły że jak to czytam to zastanawiam się gdzie ja byłem.Kelnerzy bardzo sprytni jedzenie bardzo dobre może pan jest w dupe lepszy znam takich ludzi marudnych,a jezeli chodzi o te zdarzenie na każdej imprezie może sie zdarzyć. Więc panie szanowny tylko panu zostaje siedzieć w domciu i klepać żonke po dupie jak pozwoli oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Restauracja Leśna - Kazimierz - Sylwester2014 IP: *.dynamic.chello.pl 05.01.14, 15:57 Nie byłam na żadnej imprezie w tym lokalu, PRZEZ PRZYPADEK WESZŁAM NA FORUM Z POWODU POSZUKIWANIA LOKALU NA WESELE ALE TAKIEGO CHAMSTWA W OSTATNIM CZASIE NE CZYTAŁAM. Wstyd mi za tego człowieka. Jak można w taki sposób formułować swoją wypowiedź. Dorosły człowiek a wypowiedź na poziomie młodzieniaszka spod budki z piwem :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Restauracja Leśna - Kazimierz - Sylwester2014 IP: 93.175.76.* 06.01.14, 13:41 Jak czytam te wszytskie głupoty to aż mnie głowa boli ;) Byłem na tej imprezie i bardzo fajnie sie wszyscy bawili. Był jakiś mały incydent ze jakas mloda dziewczyna była pijana i zazeła sie rzucać do Pani z dolnej sali no ale to może zdarzyć sie wszędzie ,wiec nic takiego sie nie stało. Jedzenie bardzo dobre wszytskiego było bardzo dużo i na pewno nikt nie wyszedł głodny ;) Ludzie bardzo przyjemni ogólnie była to jedna z moich najlepszych zabaw w życiu. Polecam tą resteuracje bo na prawde wszystko jest tam na bardzo wysokim poziomie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bp Re: Restauracja Leśna - Kazimierz - Sylwester2014 IP: *.free.aero2.net.pl 10.02.14, 21:59 jasne wszędzie można oberwać, mały incydencik- chyba sobie kpiny urządzacie. Jakby właściciele nie byli narąbani - mogli by zapanować nad ty, ale czego wymagać- a obrońcy pijaków zawsze się znajdą. A osobiście nie polecam restauracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc weselny Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.centertel.pl 07.03.14, 22:56 Moja opinia dostala usunięta !!!!! Dlaczzego ??????? Żadnego regulaminu nie zlamalam !!!!!! Usuwacie negatywne opinie ???? Myslalam ze kazddy tu moze podzielić sie swoimi doświadczeniami ? Taka prawda ze niestety nic pozytywnego o tej restauracji napisać nie mogę . . . Eeehhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowana Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.dynamic.chello.pl 30.04.14, 11:14 Nie zdarzyło mi się napisać jeszcze negatywnej opinii o żadnej restauracji, ale wystarczył mi tylko jeden kontakt z właścicielką aby Państwu szczerze odradzić to miejsce, brak szacunku do drugiego człowieka, który grzecznie prosi o udzielenie informacji. Brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaAdO Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: *.ip.gronet.pl 30.07.14, 23:26 Ja miałam wesele w restauracji Leśnej, więc na własnym doświadczeniu mogę z pełnym przekonaniem polecić. Jedzenia było dużo i przepyszne, nikomu niczego nie brakowało, okolica przepiękna, Panie kelnerki bardzo obrotne babki :) nie można się do niczego przyczepić. SZCZERZE POLECAM. Jeśli chodzi o wpisy a propo zachowania właścicielki, jestem w stanie się z nimi bardzo nie zgodzić, dlatego że to jest po prostu nie prawda. Zastanówmy się logicznie nad sensem witana gości np. słowem "czego!" To jest jej praca, ona z tego żyje więc, odpowiednie podejście do klienta to podstawa więc jaki sens byłby w takim zachowaniu? Moim zdaniem głupotą jest czytanie tych wpisów, bo najlepiej jest jak samemu się pojedzie porozmawia i przekona na własnej skórze jak jest na prawdę. Ja tak zrobiłam i nie żałuję, innym też radzę, bo ceny są konkurencyjne (a mam porównanie z innych sal weselnych). Wystarczy jeden telefon żeby się umówić, jedziesz i po rozmowie i obejrzeniu sali REZERWUJESZ (BO INNEJ OPCJI NIE MA :) Jeszcze raz szczerze polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ziaja7787 Re: Restauracja Leśna - Kazimierz 17.03.17, 10:51 Dużo jest różnych pizzerii, akurat tego typu danie mimo że nie jest typowo polskie to w naszym kraju ma mega dużą popularność. Jeśli już muszę gdzieś iść coś zjeść na mieście to ja wybieram MaxiPizza maxipizza.pl. Miła obsługa, smaczna pizza na grubym lub cienkim cieście i też jest w całkiem niezłej cenie biorąc pod uwagę dość dużą średnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia55 Re: Restauracja Leśna - Kazimierz IP: 185.172.86.* 24.01.18, 17:57 Ciekawe opinie tutaj widzę na temat restauracji Leśnej w Sosnowcu. Co Kiedyś było to nie wiem ale teraz małżeństwo które prowadzi Restauracje Leśną ma niesamowicie przyjazne podejście. Zorganizowali mi wesele z którego jestem zachwycona ! Jedzenie, krajobraz, miejsce jest fenomenalne. Na plus małżeństwo które ma świetnie podejście do klientów i z nimi macie gwarantowaną świetną zabawę ! Odpowiedz Link Zgłoś