Gość: nowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 20:49 witam chcialbym rozpoczac nowy watek dyskusja na temat klubu minimum w sosnowcu. co o nim sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mm Re: klub minimum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.07, 21:26 ja uwazam ze jest to bardzo fajny klub, chodze tam ze znajomymi i jest miejsce zeby potanczyc i pogadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: róża Re: klub minimum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 18:27 chodze tam co weekend i zawsze swietnie sie bawie! wszystko na najwyzszych obrotach! wystroj, obsluga, muzyka no i szef...cukiereczek!!! boski! pozazdroscic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: klub minimum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 21:46 Najlepsze miejsce żeby trochę zarobic... zwłaszcza w "erotyczne czwartki" Nawet brzydkie dziewczyny maja szanse na "sponsora" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: klub minimum IP: *.chello.pl 18.06.07, 11:42 A czy tam pracuje taka kelnerka bez kultury rozdarta żaneta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martin Re: klub minimum IP: *.cc.duth.gr 18.06.07, 17:35 faktycznie,sporo dziewczyn typu "upij mnie,a bede twoja"... Ale ja lubię ten typ kobiet...:-) Obsługa jest w porządku - dużo imprezowych singielek... Idealne na czwartkowy wieczór... Heh,i jeszcze jedno... Ostatnio wyszedłem z Minimum z namiętna,puszysta Kasią.... (wzrost ok 165, blondynka ,krótkie włosy,okularki i spora,okraglutka pupa...) Zgubiłem twój telefon. Jak tu zaglądasz - daj dzwonek -powtórzymy.... Martin (srebrna oktawia na słowackich tablicach....) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: klub minimum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 00:02 Fajna metoda reklamowania swego lokalu Napisz jeszcze że w czwartki piwo i panienki za darmo a w niedziele klientów nie biją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikosa Re: klub minimum IP: *.bib.wnoz.us.edu.pl 03.07.07, 14:28 syf na maksa! co za ochrona ktora tydzien w tydzien tlucze gosci!? i kto na to pozwala? wlasciciele? wstyd zeby na wejsciu do lokalu takie bydlo stalo a szefostwo tylko stalo i sie patrzylo na mordobicie! do spalenia tacy ludzie! myslalam ze to laokal na poziomie ale jesli szef pozwala na takie traktowanie swoich klientow to dla mnie juz jest dnem!on i jego speluna! Odpowiedz Link Zgłoś
justys84 Re: klub minimum 03.07.07, 18:08 a mnie sie podoba, fajnie się tam imprezuje, pozdrawiam moich towarzyszy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly_rozrabiacha a znacie... IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.07, 16:28 ...sylwie i., ok. 30 z zagorza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: namco Re: klub minimum IP: *.telpol.net.pl 04.07.07, 18:48 wystarczy przyjść raz aby sobie wyrobić zdanie toalety - katastrofa:wody(i nie tylko zdaje się) po kostki, pisuary zapchane, fetor straszny - to świadczy zarówno o klientach którzy robią takie świństwa jak i obsłudze(nie widziałem tam nikogo z mopem - ponoć sprzątaczka rano przychodzi) obsługa kelnerska i barmani - na drinka średnio czeka się 10 minut, tzn to jest czas jaki spędzasz zanim będziesz obsłużony/a , o wytarciu stolika przez kelnerkę zapomnij(płacą im 3,5 za godzinę) także też by mi się nie chciało parkiet - ciasnota, duchota, smród spod pach, wentylacja niby jest ale efektów nie ma dj - cały czas ten sam repertuar, czwartek, sobota to samo klepie o tej samej godzinie - można sobie zegarek nastawić, kilka razy na noc ten sam utwór no i oczywiście wszystko z piratów(że też ZAIKS się tym nie zajął jeszcze)do tego tańczące tirówki rewelka! ochrona - zero kultury, ani dobry wieczór,ani dobranoc. na wejściu jedyne miłe co można usłyszeć to: eee Tyyy...kurtke zdejm! gdyby Ci ludzie choć raz byli w Krakowie na imprezie, lub nawet w Katowicach i zobaczyli jak się można bawić, nigdy by już nie przyszli do tego lokalu Odradzam serdecznie - są lepsze kluby i puby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: klub minimum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 20:56 piękne podsumowanie:)brawo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cicha Re: klub minimum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 20:03 jezu czego wy chcecie od tego klubu?!najezdzacie na niego na maksa a gorszych nie znacie??????????cos mi sie wydaje ze to wypracowanie na pol strony jakas zazdrosna konkurencja walnela! bo mnie by sie takiego monologu walnac nie chcialo!ja uwazam ze to jeden z lepszych lojkali w miescie i zawsze bedzie mial branie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: namco Re: klub minimum IP: *.telpol.net.pl 06.07.07, 20:34 to nie chodzi o to że są gorsze, bo to jest niezaprzeczalne ale jeżeli lokal aspiruje do najlepszego w mieście to chyba nie powinno być miejsca na wspomniane przeze mnie mankamenty - nie pracuje w konkurencji, chyba że bank jest konkurencją minimum napisałem co tam spotkałem i mnie zraziło, może Tobie to nie przeszkadza - mi bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti Re: klub minimum IP: 212.2.99.* 07.07.07, 01:20 klub ok. nie zauwazylem mankamentow wymienianych powyzej. moze za wyjatkiem ciasnego parkietu ale to tylko swiadczy o popularnosci tego klubu. cieplo jest, to prawda. ale w ktorym lokalu tak obleganym jest "zimno" ? przekroj wiekowy w sam raz. od 23-4 do 35-7 lat. znajdzcie lepsza impreze w czwartki niz tam... minimum to grzesznicy w niebie tylko ze w sosnowcu. w skali od 1 do 10, przyznaje 9. Odpowiedz Link Zgłoś