Dodaj do ulubionych

Pieniądze w błoto

IP: *.chello.pl 01.08.07, 15:57
www.sosnowiec.info.pl/modules/news/news_view.php?id=9454

Obserwuj wątek
    • Gość: zdzicho Re: Pieniądze w błoto IP: *.telpol.net.pl 02.08.07, 08:29
      co sie dziwisz jak ornowski jest radnym i pracuje w gorniczym to jak myslisz w
      którą strone bedzie grabił ,masz czas do myslenia do nastepnych wyborów kogo
      wybrac
      • eva_2 Re: Pieniądze w błoto 02.08.07, 16:30
        Aż 4.5 miliona na podgrzewaną trawkę dla piłkarzy, a tylko 3 miliony dla dwóch
        szpitali? Dziwne priorytety macie tam w Sosnowcu... Moim zdaniem chorzy ludzie
        są ważniejsi od kopania piłki.
        • Gość: pacjentka Re: Pieniądze w błoto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 16:51
          Najwyższy czas na sprywatyzowanie słuzby zdrowia,bo inaczej te ciągłe
          długi,kolejki do specjalistów itd nie ustaną
        • Gość: no taak Re: Pieniądze w błoto IP: *.smstv.pl 03.08.07, 17:52
          Jest różnica między dobrym leczeniem pacjentów a dokładaniem do worka bez dna,
          jakim jest polski szpital. Gdyby tak każdy łatał jezdnie bez inwestycji w
          infrastrukturę, to Albania nas przegoni jak każdy mały kraj europejski się dziś
          rozwija. Chciałaby pani dokładać np. do tepsy? Bo ja nie, a dawno się od nich
          uwolniłem. Chorym nie tylko życzę zdrowia, ale zdrowia do pracy na ubezpieczenia
          zdrowotne więcej niż podstawowe państwowe. Ale to trzeba skończyć z
          roszczeniowym peerelowskim wyciąganiem ręki. Na zachodzie wszystkie szpitale
          prawie są prywatne a jakoś mało kto na ulicy umiera, oni kiedyś
          zainwestowali.... ale po co ta gadka.
          • Gość: no taak Re: Pieniądze w błoto IP: *.smstv.pl 03.08.07, 17:56
            i żeby nie było, fanem piłki nie jestem, ale przez fakt wejścia tylko na jeden
            sezon sosnowieckiej drużyny po raz pierwszy coś o naszej wielkiej wsi w mediach
            centralnych się mówiło, szkoda że w kontekście afer korupcyjnych, ale zawsze. W
            tym mieście nie ma hoteli, ale po co ktoś ma tu przyjeżdżać, szpitale z
            odrapanym tynkiem oglądać, pani ma rację, młodym być i spieprzać na Wyspy. Racja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka