Gość: andru IP: *.citysat.com.pl 05.08.07, 19:13 Gdzie w Sosnowcu spotkać "ulicznice"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: sosnowieckie ulice IP: *.smstv.pl 05.08.07, 19:23 kopnij się do Katowic, ulic nie pomnę, ale ich sporo w promieniu 2km od Altusa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andru Re: sosnowieckie ulice IP: *.citysat.com.pl 05.08.07, 21:15 Katowice mam już obcykane- dlatego jestem ciekawy jak i gdzie w Sosnowcu mozna sie tak rozerwać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samozaspokajacz? Re: sosnowieckie ulice IP: *.rich-jerks.com 06.08.07, 00:02 a moze ten fioletowy krolik co to na pilsudskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martini82 Re: sosnowieckie ulice IP: *.telpol.net.pl 08.08.07, 08:35 hahaha jasne...tam piwo 0,3L kosztuje 15 zł, a taniec laski na rurce ( jeden utwór ) 160 zł - takie ceny były we wrzesniu tamtego roku jak bylem tam po raz pierwszy i postanowilem juz nie wracac do tego miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andru Re: sosnowieckie ulice IP: *.citysat.com.pl 08.08.07, 13:36 No to widzę chyba w żadnym miejscu nie spotkam- a wydawało mi się że dość duze miasto wiec i jakieś chętne panny wychodzą wieczorami - choc nawet w Katow.. też coś już cienko z tym towarkiem . Odpowiedz Link Zgłoś