morelka8 05.02.08, 21:36 a może ktoś miał wesele w jakims super miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: weselnik Re: dom weselny co proponujecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.08, 01:06 super miejsce ... las wegas!!!! super super!!!! o co ci konkretnie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
morelka8 Re: dom weselny co proponujecie? 08.02.08, 22:03 dzieci szukają miejsca na wesele, właśnie w sosnowcu. Ja sosnowca nie znam i dlatego właśnie proszę o podpowiedzenie mi gdzie można wyprawić wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: dom weselny co proponujecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 22:25 proponuje Balaton.....spoko sala i ładna okolica Odpowiedz Link Zgłoś
morelka8 lokal vegas? tak? 08.02.08, 22:25 to mialo być śmiesznie i dowcipne?Marny z ciebie czlowieczek. żal mi ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga dom weselny IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 13.02.08, 14:41 ja mialam wesele w domu weselnym pałacyk na działkach za ulica gwiezdną,sala ładna wszystko ok,minus byl taki ze nie mieli wtedy klimatyzacji 2 lata temu -moze juz maja. jeszcze troche bylo problemu z towarem ktory mial zostac a nad ranem go nie bylo,ale juz rodzice sie tym wtedy zajeli i sprawe wyprostowano............. ogolnie pozytywnie,najwazniejsze zeby goscie byli zadowoleni a tych naszych mnusach to przeciez nie musza wiedziec pozdrawiam w palacu schoena w parku schoena na sroduli u kolezanki bylam jako gosc-bardzo mi sie podobalo pozdro aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia80 Re: dom weselny IP: *.telpol.net.pl 17.03.09, 16:26 ja miałam wesele w listopadzie:) sala super:) klimatyzacja juz jest, żadnych problemów nie bylo , super atmosfera, jedzonko pyszne . Jest też sala dolna -od niedawna , też piękna. Polecam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Dom Weselny Pałacyk Sosnowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 17:54 Hej dziewczyny, ja miałam ślub w Pałacyku w Sosnowcu, jestem bardzo zadowolona, dania bardzo dobre, obsługa bardzo miła. Polecam oto ich stronka www.domweselnysosnowiec.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimmy Re: Dom Weselny Pałacyk Sosnowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.13, 20:08 Witam, jeśli chodzi o w/w restauracje to byłem tam gościem na weselu, powiem szczerze ze od początku miałem wątpliwosci i nie pomyliłem się, po pierwsze to dom działkowca po przeróbkach ciężko nazwać pałacykiem, Jedzenia nie za wiele, i nie dobre, obsługa również nie grzeszy kulturą, a już nie wspomne o ruszającej sie podlodze, jeśli chodzi o moją osobę, to nie polecam taka jest moja opinia do której mam prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Dom Weselny Pałacyk Sosnowiec IP: *.telpol.net.pl 02.01.14, 21:24 hej wszystkim ! wystawiam opinie na temat w/w restauracji-dom weselny pałacyk. r e w e l a c j a. jedzenia tyle, że my jako goscie dostalismy jeszcze na wynos. Tak jak miało być czyli prawdziwe Allinclusive. serwowanie dań przez kucharza, dużo rozrywek, obsługa OK. ja ogólnie polecam szczerze. Dużym plusem dla mnie i mojej żony było to,że skorzystaliśmy tam z pokoi hotelowych, dużo gości było przyjezdnych. Pzdr Arkadiusz Duba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 2014/15 Re: Dom Weselny Pałacyk Sosnowiec IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 01.01.15, 20:06 Jestem bardzo rozczarowana przyjęciem noworocznym meni bardzo piękne jeżeli chodzi o nazewnictwo ale odbiega o 100 % od otrzymanego dj masakra więcej przerw niż muzyki i po zwróceniu uwagi wielka obraza że nikt go nie docenia obietnica na początku imprezy zabawy i konkursy wraz z nagrodami wielki pic na wodę ,kucharz wierzy w siebie ale co z tego jedzenie parszywe no i nie mówiąc o 12 nawet szampana nie podano tylko między parami sobie użyczaliśmy kpina no i tylko po jednej ubikacji dla mężczyzn i kobiet na ponad 100 par kpina woda lodowata .Podsumowując nigdy więcej nikomu nie polecę tego lokalu ani nie skorzystam z jego atrakcji .NIE POLECAM ODRADZAM !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
robson1111111 Re: Dom Weselny Pałacyk Sosnowiec 03.01.15, 16:18 Witam jak chodzi o sylwester 2014/2015 to jeżeli ktoś był na sali dolnej to kompletna klapa tak jak napisał mój poprzednik jedzenie piękne w meni bitej śmietany nie widziałem na tak zwanej czekoladzie według nas było to kakao gorącej bułeczki tez nikt z nas nie widział ale nie można tak do końca powiedzieć ze nie było smacznie i że nic nie było do jedzenia było możne nie tak pięknie jak w meni ale było co zjeść , gorzej było z tańcami bo dość że nie było przy czym tańczyć bo muza była beznadziejna i tańczyło się w wodzie bo sala po jakimś czasie była cała mokra kelner wycierał podłogę w trakcje tańca i po nim koszmar i tak jak napisał przedmówca po zwróceniu uwagi że szmira a nie muza wielka obraza więc przedmówca nic nie skolonizował tak było !!!!!!! masakra nie polecam sali dolnej .Na sali górnej mieli 100 razy lepiej była orkiestra i był dywan więc nie musieli pływać podczas tańca i słuchać beznadziejnej muzy rozmawiałem z gośćmi z góry byli zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni 76 Re: Dom Weselny Pałacyk Sosnowiec IP: *.telpol.net.pl 03.01.15, 19:28 sylwester 2014/2015 to dramat w trzech aktach radzę omijać szerokim łukiem . 1 akt menu, 2 akt Dj, 3 akt toalety . Zabawę uratowało doborowe towarzystwo przy stoliku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seabass Re: Dom Weselny Pałacyk Sosnowiec IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.15, 12:19 Widzę, że byliscie na dole... Jeśli chodzi o górę to: toalety ...porażka - nie było nawet mydła (w męskiej) i temp to max. 10-15 stopni (leciała para z ust ;) ), Panowie dawali rade, ale Panie pewnie miały gorzej. Jedzenie - tutaj nie było tak źle, jedyne co nie było prawdą to zimna płyta bez ograniczeń, wiele rzeczy (potraw) pokończyło się i trzeba było "pożyczać" od sąsiadów. Orkiestra była OK, z DJ'ami zazwyczaj bywa gorzej. Ilość miejsca przy stole - dramat.... nawet nie dało się wyjść bez "okraczania" sąsiada lub sąsiadki (miejsca pod oknem), Fajnie natomiast, że był dywan - nad ranem można było zrzucić buty :) I kulminacja programu - sztania - ok. godz. 22:00 okriestra odczytała oświadczenie organizatorów: ZA RZECZY POZOSTAWIONE W SZATNI OGRANIZATOR NIE ODPOWIADA. Efekt był taki, że ludzie zabierali ubrania i wieszali na krzesłach. Dzięki czemu cała sala mogła je permamentnie deptać i zrzucać. Szefowa była jeszcze do tego zdziwonona dlaczego ludzie mają pretensje, że nie organizator nie odpowiada za rzeczy pozostawione w zamykanej szatni, którą obsługiwał pracownik Organizatora.... Jak wspominała moni 76 imprezy ratuje tylko dobre towarzystwo..... Ogólnie - nie polecam. Bywaliśmy w zdecydowanie lepszych miejscach na sylwestra w Sosnowcu (np. Okrąglak - impreza na ok. 300 osób, więcej miejsca, stoliki kameralne tzn. dla znajomych, widna sala, dobre jedzenie, ciepła toaleta i szatnia jak się należy ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Dom Weselny Pałacyk Sosnowiec IP: *.dynamic.chello.pl 08.08.16, 20:46 Nie wiem skąd takie dobre opinie ma to miejsce. Jak dla mnie również TRAGEDIA. Najgorszy dom weselny w jakim byłam. Choć nie wiem czy można to nazwać domem weselnym. Jedzenie fatalne, co posiłek to gorzej. Zimna płyta nie do zjedzenia. Mięso z "obiadu" suche,bez sosu nie do przełknięcia. Najlepszy był chleb... Brudna,smierdzaca sala i te dywany...nieodkurzane chyba od roku i pamietajace PRL. Krzesła z tej samej epoki z dziurami i wystajaca gąbką,przykryte dla zamaskowania paskudnymi pokrowcami. Podłoga cala drga jakby miała się zarwac. Wystrój mający udawać Ludwika XVI,całkowite bezguscie. Całość zrobiona tanim kosztem. NIE POLECAM, NO CHYBA ŻE KTOŚ CHCE MIEĆ WESELE Z KOSZMAROW. Odpowiedz Link Zgłoś
nowakania314 Re: Dom Weselny Pałacyk Sosnowiec 03.01.17, 20:35 Zdecydowanie potwierdzam. Na dole kafelki, podłoga tak śliska, że doszło do kilku groźnych wypadków. Partner właścicielki agresywny, szarpał gości (w tym również kobiety), które zgłosiły, że na sali wszyscy się przewracają i jest niebezpiecznie. PORAŻKA Odpowiedz Link Zgłoś
ustawiacz6 Re: dom weselny 19.01.15, 17:40 Witam :) Jeżeli chodzi o sylwester 2014 /2015, to nie mam pojęcia co było na dole . Ja byłem na górnej sali . Muszę przyznać, że jedyny feler tej imprezy to bardzo duża ilość ludzi .Sytuacje ratowała jedynie orkiestra, o ile pamiętam napis, wyświetlane logo zespołu " LVBOX "-był to zespół dwuosobowy .Choć było ciasno to imprezka według mnie była udana. Orkiestra grała muzykę dla młodych jak i dla starszych . Co do jedzenia to za wiele nie mogę powiedzieć bo orkiestra cały czas grała i nie było czasu na jedzenie . Co do toalet to muszę przyznać ,że była masakra. Zimno było jak diabli i oczekiwanie na wolną toaletę trwało całą przerwę lub więcej . Poza tym słyszałem opinie gości z dolnej sali , przeklinali jak szewce , ze u nich dj do dupy a na sali mozna było pływać .Ja tego nie widziałem bo tam nie byłem ale słyszałem opinie . Według mnie lądując na górnej sali mój sylwester i żony był udany . MOGĘ POLECIĆ , ALE TYLKO I WYŁĄCZNIE GÓRNĄ SALE ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
nefrii Re: dom weselny co proponujecie? 18.02.08, 21:32 ja tez proponuje osrodek nad jeziorem Balaton w dzieliny Sosnowca Klimontow, wesele swietnie zorganizowane, a sala ogromna no i nam sie udalo bo slub w kwietniu, a mielismy prawdziwie letnia pogode, wiec nie jechalismy nigdzie daleko na zdjecia tylko zrobilismy wlasnie nad jeziorem i wyszlo przecudnie Odpowiedz Link Zgłoś
koczkodan33 Re: dom weselny co proponujecie? 22.02.08, 08:47 A ja proponuje na Pogorii Club u Shuma, byłam tam na weselu. Świetnie zorganizowane, przemili właściciele i pięknie zagospodarowany teren wokół clubu. www.clubshuma.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Dom Przyjec Okolicznosciowych "Nad Jeziorem" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.08, 14:56 Szanowni Państwo pragniemy zaprosić Państwa do naszego Domu Przyjęć "Nad Jeziorem" www.nadjeziorem.hg.pl tel. 603 701 732 Oferujemy profesjonalną organizację oraz obsługę: - wesel - bankietów - komunii - studniówek - konferencji - bali sylwestrowych - styp - innych imprez okolicznościowych (także możliwość rezerwacji sali na 203 m2 i 80 m2 na organizowanie kursów, szkoleń itp.) Zapewniamy miłą atmosferę oraz fachową obsługę, która jest do Państwa dyspozycji przez cały czas trwania uroczystości wraz z szerokim wyborem smacznych dań i potraw. Jesteśmy w stanie zorganizować uroczystości do 100 osób. Sala ma powierzchnię 203 m2. Jest wydzielone miejsce na podeście dla orkiestry. Miejsce to łączy się bezpośrednio z miejscem, w którym można tańczyć (wykonane z drewna). Orkiestra ma możliwość doskonałej współpracy z osobami siedzącymi przy stołach dzięki jednej powierzchni na której znajdują się wszyscy goście. Możliwość dowolnej konfiguracji stołów i krzeseł według życzenia klienta. Bardzo atrakcyjne ceny. Zapraszamy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Dom Przyjec Okolicznosciowych "Nad Jeziorem" IP: *.telpol.net.pl 22.08.08, 15:35 a ja poszukuje miejsca dla 100-120 osób najlepiej jakby była jeszcze możliwość w tym miejscu lub w pobliżu wynajęcia kilku pokoi dla gości (nie musi) i wszystko w przystępnej cenie . Zna ktoś takie miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Dom Przyjec Okolicznosciowych "Nad Jeziorem" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.08, 11:14 Ja znam takie miejsce. Na pogorii nr 1 po drugiej stronie plaży. Sa tam domy weselne a wokół nich brdy do wynajęcia, gdzie można umiescić ścioranych weselem gości, alebo np psa zostawić, lub dzieći wczesniej do snu połozyć, tylko nie pamietamnazwy tego lokalu, OMEGA, albo PODKOWA, jakoś tak. Wystarczy tam pojechać i się popytać. Miejsce piękne, tuż nad wodą, molo kwadratowe, w lesie a po drugiej stronie Pogorii widać plaże. Polecam. Slka też super, dużo luster, super klimat. Acha, polecam żeby pomiędzy tancami i chuczną orkiestra w tle leciała taka muzyka typu cichy szum wody, śpiew ptaków, super się wtedy je i pije. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszłapannamłoda a w Sosnowcu to gdzie?? IP: *.telpol.net.pl 02.09.08, 22:55 a co proponujecie w Sosnowcu tak na około 90 osób w dobrej cenie ( finanse niestety) i najchętniej z noclegiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmmm Re: a w Sosnowcu to gdzie?? IP: *.telpol.net.pl 03.09.08, 11:52 też się dołączam zna ktoś takie fajne miejsce??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: a w Sosnowcu to gdzie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.08, 12:26 Sosnowiec-Milowice Stara strzecha, i za płomieniem tez jest salka weselna, za płomieniem jest chyba nie drogo. Na śiedlisku tez super ale tam to raczej dra z kasy, choć... salka bardzo mała, ale za to cześć na zewnątrz z widokiem na stawiki, więc nie powinno być drogo. Wymieniać można duuużo,w samym cntrum jest tego od za...a ale tam bardzo drogo. Swoją droga, należy zadać pytanie czy chc się orkiestre i domki kampingowe blisko ? Czy może dużą salke, czy małą ? Ja to bym wesele se strzelił w górach z widokiem na Giewont HEJ !!!! I TO W ZIME I PODCZAS WESELICHA BYM KULIG URZADZIŁ, JAK NA "POTOPIE" HEHEHHE To dopiero było by tanie weselicho, prawda :D. Jak ktoś chcenprawde tanio to w jakims lokaliku na piastów, np w Bachusie lub tp. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: a w Sosnowcu to gdzie?? IP: *.chello.pl 03.01.09, 16:34 Tylko nie stara strzecha bylismy tam na sylwestra makabra tragiczna muzyka jedzenie do du....zimnica a wlascicielka sorobkiewicz szybko chce sie wzbogacic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunka dabrowa gornicza- blisko sosnowca IP: *.devs.futuro.pl 07.01.09, 16:14 choc sama jestem z sosnowca bylam na przyjeciu w kemie w dąbrowie g. jest to hotel z sala bankietowa i dwoma mniejszymi. bylam na przyjeciu weselnym-ok 15 osob , jedzenie swietne, obsluga super polecam goraco, nie wiem jaki cennik wesela typowego byl ale tego przyjecia ok 70 zl od osoby z tym ze to bylo na malej sali i bylismy chyba do 24 ale mozna bylo dluzej, na zewnatrz plac zabaw i fajny tarasik. polecam wizualnie bomba . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nilander Re: dabrowa gornicza- blisko sosnowca IP: *.chello.pl 13.01.09, 13:27 Ja polecam nowy lokal(na Sroduli ul.chyba wapienna albo Kochanowskiego nazywa sie Zagloba .swietne jedzenie ,niskie ceny ,wlasciciele nie zdzieraja ,mila obsluga.bylem tam na weselu i na sylwestra ,bylo super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: Dom Przyjec Okolicznosciowych "Nad Jeziorem" IP: 89.174.98.* 23.06.09, 17:06 Bardzo fajna sala i pyszne jedzonko. Pozdrawiam obslugę - bylo ekstra. :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwa Re: dom weselny co proponujecie? IP: *.chello.pl 13.01.09, 21:49 Za byłą kopalnią Sosnowiec jest nowy ale czy juz czynny to nie wiem jeśli sprawdzisz i dowiesz się to napisz co jak i za ile może się innym przydać.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixi Re: dom weselny co proponujecie? IP: *.chello.pl 14.01.09, 00:20 dom działkowca:) niezapomniane klimaty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza77 Re: dom weselny co proponujecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 13:10 jezeli chodzi o nowy dom weselny sielec to z tego co slszalam od znjomej to mila obsługa i bardzo dobre jedzenie i duzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiek Re: dom weselny co proponujecie? IP: *.chello.pl 04.07.09, 10:12 To chyba nie chodzi o Dom Weselny w Sielcu bo oni chyba dopiero w połowie lipca się otwierają. Może chodziło o Renarda ? Też w Sielcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: dom weselny co proponujecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 12:43 ja mialam wesele w domu gromadzkim :) ceny sa przystepne i jedzenie pyszne :)) naprawde goraco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
maggol100 Re: dom weselny co proponujecie? 21.01.09, 16:40 może zna ktoś jakąs salę w sosnowcu i okolicach na ok. 40 osób? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Weselny Re: dom weselny co proponujecie? IP: *.play-internet.pl 20.08.13, 19:27 Cześć, my mieliśmy w restauracji Leśna ona znajduje się w Sosnowcu na Kazimierzu. Co prawda wesele mieliśmy na 90 osób ale myślę że może na tyle osób też się zgodzą, tym bardzej że tam są dwie sale. Jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy wszystkim tą restaurację. Jedzenie bardzo dobre i bardzo dużo. Obsługa bardzo grzeczna i bardzo profesjonalnie podchodzi do gości. Odpowiedz Link Zgłoś
maidiremaifp Re: dom weselny co proponujecie? 05.05.09, 13:13 ja chciałam sie zapytac tych osob które były lub miały wesele w domu weselnym pałacyk w sosnowcu o te 2 sale...obydwie sa ładne..? czy różnią się czymś poza wielkością sali?(wystrój, kolor, ułozenie stołów) jak wygląda sala do tanczenia?jakiej wielkosci...czy ktos ewentualnie ma jakies zdjecia do przesłania tej sali i sali mniejszej(której nie ma na ich stonce). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tikuś Re: dom weselny co proponujecie? IP: *.30.72.38.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.01.14, 22:18 A ja proponuje przyjecie weselne w Clubie Shuma w Dąbrowie Górniczej. Byłem tam na dwóch weselach, z czego jedno było moje. Wszytko było dopięte na ostatni guzik, wyszukane menu, piękny widok na zalew, wiec jeśli kogoś stać i chce mieć ekskluzywne wesele to polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: dom weselny co proponujecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.15, 12:48 Faktem jest, że ekskluzywne wesele kosztuje. Krajobraz przepiękny, wystrój nie jest najgorszy, jednak menu w ilościach mini, mini. Dużo dekoracji... za dużo, więcej niż jedzenia - takie jest moje zdanie jako gościa na dwóch różnych przyjęciach, ale miejsce urokliwe Odpowiedz Link Zgłoś
nowakania314 Re: dom weselny co proponujecie? 03.01.17, 14:42 Na pewno nie polecam domu weselnego PAŁACYK w Sosnowcu!!! Sala zbyt mała na taką ilość gości, skraplająca się klimatyzacja (chyba) sprawiała, że kafelki były mokre, goście się przewracali, momentami było to niebezpieczne. Ciepłe posiłki..... zimne i kazano nam sobie szukać po stole, gdzie są. O północy podano kolejny, podczas gdy goście wychodzili przywitać nowy rok, po powrocie już go nie było. Palarnia przed wejściem do sali, nie sposób było się przebić przez tłumy palących, nie mówiąc o tym co wdychaliśmy my niepalący. Kelnerzy z przypadku, napoje ciepłe (kawa, herbata) ograniczona ilość, zabrakło filiżanek i nikogo to nie ochodziło. Jeśli zimne przekąski zniknęły ze stołu, to na stałe. Wiedzieliśmy, że nie ma alkoholu w cenie.... ale nawet jednego szampana na..... powiedzmy 4-6 osób? Żadnych sztucznych ogni, tyle co goście sami sobie zorganizowali. Właściciele się tym wszystkim nie przejmowali, a nawet (pan właściciel?) oskarżał gości o narkotyki, samemu będąc delikatnie mówiąc pod wpływem, na koniec szukał wódki po stołach (naszej) i rzucał krzesłami po sali.... Podsumowując, zysk przy niskich nakładach własnych gospodarzy. Przykro mi ale nie polecam. Tylko dzięki przyjaciołom bawiłam się dobrze, ale tu chodzi o ocenę miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
nowakania314 Re: dom weselny co proponujecie? 04.01.17, 17:56 Zdecydowanie nie polecam domu weselnego Pałacyk w Sosnowcu. 1. Zimne posiłki, zabierane przez "kelnerki" od razu po odejściu od stołu, mimo próśb o zostawienie ich (miały to być gorące kolacje). 2. Obsługa z przypadku. Panie same przyznawały, że pracują jako "kelnerki" po raz pierwszy. Ich strój również pozostawiał wiele do życzenia. Spódniczki ledwo zakrywające pośladki raczej nie powinny być strojem osób pracujących w takim miejscu. 3. MOKRA PODŁOGA!!!! Największa zmora imprezy sylwestrowej. Mocno rozcięta warga (konieczne było szycie), stłuczone kolano i obity bark to tylko kilka skutków upadków. Właściciele winą za mokrą podłogę obarczali gości. Twierdzili, że to jeden z nich kazał kelnerce wytrzeć podłogę mopem. Cóż... na pewno nie mokrym, skoro na podłodze dosłownie stała woda. 4. Niekompetentna właścicielka i jej agresywny partner. Pani jedynie krzyczała na gości, że to ich wina, bo taką wybrali sobie salę. Partner właścicielki był kompletnie pijany, zabierał gościom wódkę ze stołów pod ich nieobecność. Kiedy zwrócono mu uwagę przewrócił kilka krzeseł. Oskarżył jednego z gości o branie narkotyków, zaczął szarpać minimum 5 osób (w tym kobietę). Groził, że zawoła znajomych i pobiją jednego z gości ( który zwrócił uwagę, iż co chwile dochodzi do wypadków z powodu mokrej podłogi) na ogródkach działkowych obok „restauracji”. NIE WIEM JAK TAKIE OSOBY MOGĄ PROWADZIĆ DOM WESELNY! 5. Zimna płyta owszem, smaczna. Lecz zniknęła ze stołów po 3 godzinach i już się na nich nie pojawiła. Na stołach nie było dzbanków, a papierowe kartony z sokiem. Sztućce przyniesiono godzinę po przyniesieniu talerzyków. Serwetki dopiero po zwróceniu uwagi kelnerkom, że ich nie ma. Tak samo jak chleb. Może właścicielka liczyła na to, że nikt się nie upomni i będzie mogła zaoszczędzić? 6. Impreza sylwestrowa, na której organizator nie zapewnia nawet szampana? Koszt kupna butelki szampana dla właściciela restauracji w cenach hurtowych wynosi ok. 5 zł… Oczywiście nie było również fajerwerków (zbyt „duży” wydatek?). 7. Stół z kawą i herbatą – kiedy skończyły się na nim filiżanki i talerzyki, to już się nie pojawiły 8. W toaletach brak ciepłej wody, para lecąca z ust, oczywiście woda na podłodze (jak na sali), zapach stęchlizny i pleśni, urwana deska… 9. BRAK MOŻLIWOŚCI PRZECHODZENIA NA DRUGĄ SALĘ. Właścielka zapewniała, że będzie to możliwe. Nagle, gdy na sali górnej pojawiło się ok. 20 osób z sali dolnej stwierdziła, że nie było o tym mowy i mamy opuścić salę, bo goście się skarżą. Była to wersja dla jednej osoby, ponieważ 5 innym podała inną wersję. Dziwi tylko, że goście z Sali górnej doskonale bawili się z przybyłymi osobami i nie wyglądały na niezadowolone. 10. Brak palarni i zezwolenie na palenie w lokalu. Po wyjściu z sali nie można było przebić się przez dym papierosowy. Podsumowując: nikomu nie polecam domu weselnego PAŁACYK. Po sylwestrze na stronie restauracji na fecebooku zaczęły pojawiać się negatywne opinie gości. Zablokowano wówczas możliwość dodawania opinii. Na innych stronach akceptowane są jedynie pozytywne komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
izazalew Re: dom weselny co proponujecie? 02.02.17, 08:05 W niedziele sa Targi Ślubne w Katowicach tam warto się wybrać. Będą wystawcy z wielu branży. Domy weselne, restauracje też. Ja idę, ale nastawiam się bardziej na jakis inspiracje co do atrakcji i wódkę weselną a raczej butelki z Polanina chcę wybrać, bo raczej ta wódeczka u nas będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
namyslowska123 Re: dom weselny co proponujecie? 02.03.17, 18:55 wiadomo na żywo to jednak na żywo. Co do targów też uważam że dobra sprawa, jednak jak ja byłam to były tylko stoiska dekorakorek, fotografów, salonów z sukniami, firm od tortów a alkoholi nie było a z chęcią bym zobaczyła. Alkohol na weselu jednak musi być dobry i ZIMNY heh. Nie wiem czy moja znajoma nie miała tego Polanina, chyba tak bo pamiętam taką butekę grawerowaną inną niż każde wódki. Odpowiedz Link Zgłoś