gorzkawodka 17.04.08, 15:41 witam.... szukam ortodonty w sosnowcu... czy ktos zna kogos godnego polecenia?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aparatka Re: szukam ortodonty w sosnowcu IP: *.gprs.plus.pl 18.04.08, 00:55 z całego serca moge polecić pania dr świstek ma dwa gabinety w sosnowcu jeden na koszalińskiej na zagórzu drugi na ul.udziałowej prostopadła do grota roweckiego. mam aparat prawie rok i tydzien po zalozeniu juz zauważyłam zmiany ale to pewnie zalezy od wady. kogo bym nie spotkala z aparatem na ząbkach i nie spytała gdzie sie leczy to każdy u świstek dosłownie. ta pani ma chyba monopol na orto na zagłebiu ale to zrozumiałe bo jest świetnym fachowcem i w dodatku przemiłą osoba. umów sie na choćby jedną wizyte tam a gwarantuje ci ze juz nie pojdziesz nigdzie indziej.ja za wizyte place róznie w zalezności co mi pani doktor robi, ale zwykła wizyta chyba 60zł. stwierdzam jednak ze kazde pieniadze sa tego warte, bo od kilku miesięcy ciagle chodze z bananem na buzi. pozdrawiam i zycze powodzonka. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzkawodka Re: szukam ortodonty w sosnowcu 18.04.08, 23:05 właśnie do doktor świstek dzwoniłam ostatnio, bo sama wprowadziłam sie własnie na zagórze, i powiedziano mi ze nie przyjmuje osób z innych gabinetów :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aparatka Re: szukam ortodonty w sosnowcu IP: *.gprs.plus.pl 19.04.08, 19:57 a to sie zgadza,ja tez o to pytalam jeszcze przed załozeniem aparatu bo wyprowadzałam sie do innego miasta i byłam ciekawa czy ortodonci to praktykują. pani świstek powiedziała, ze oni nie przejmuja pacjentów z innych gabinetów bo każdy leczy na innych systemach. ale zalezy na jakim jetes etapie, bo jesli zdjełas juz aparat i nie jestes zadowolona z efektu to pewnie by sie podjęła takiego ponownego leczenia. ale jesli już masz aparat i to tylko kwestia dojazdów to pewnie nie. ja sama teraz dojezdzam ponad 700 km do dr swistek ale na szczescie sa to dojazdy raz na 2 mies.+/- Odpowiedz Link Zgłoś