Gość: -?- IP: 89.174.8.* 25.08.08, 11:38 Czarne kłębiące się chmury na niebie, zimny wiatr, liście pożółkłe. Z domu nie chce się wyjść na taką pogodę.Z roku na rok, coraz szybciej zmieniają się te pory roku ? albo mi się tak tylko wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bartek Re: Nadchodzi jesień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.08, 11:01 E=MC2 - teoria wzgledności :) ot cała odpowiedź. No jasne że Ci się wydaje, przecież czas sam w sobie nie przyspiesza, to się dzieje w Twojej głowie. Pamiętam gdy byłem jeszcze dzieckiem w wieku zkoły podstawowej, wakacje wydawały mi sie wiecznością, trwały i trwały a końca nie było widać :) A teraz ? Mam 30 lat ( jeszzce ) a lipiec i sierpień to taki dłuzszy weekend w moim odczuciu ehh. Co to będzie za 10 lat ??? Zacznę patrzeć na mijające lata jak teraz na okres wakacyjny ?? Az strach pomyśleć co będzie w wieku 50 lat, obym nie spojrzał za siebie i zobaczył zmarnowany ten zap...y czas :/ Żeby nie było tak smutno. Ja lubie jesień, spacery po lesie wśród złocistych liści, grzybobranie a w górach można obudzić się wczesnie rano, wyjsć z namiotu a oczom ukaże się piękny widok szczytów gór leniwie wyłaniających się z ponad morza mgły, przez które przebijaja promienie wschodzacego słońca a gdzieś tam w oddali można usłyszeć rykowisko. Serce wtedy odrzuca wszelkie złe myśli i stajesz sie najszczęsliwszym człowiekiem, upajasz się ta chwilą, jesteś spokojny i zadowolony ... Odpowiedz Link Zgłoś