Dodaj do ulubionych

zespół MAXIS????

IP: *.magma-net.pl 28.05.09, 19:16
Czy ktoś bawił sie na weselu na którym grali oni??? Proszę o wyrażenie swojej
opinii
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: zespół MAXIS???? IP: *.chello.pl 28.05.09, 19:33
      Znam dziewczyne która jest fotografem i baardzo mi polecała ten zespół na wesele
      powiedziała że rewelacja to jest chyba 2 panów z tego co pamiętam maja swoja
      stronkę i jak dzwoniłam to chyba 1400zł mówili :)
      • Gość: lala Re: zespół MAXIS???? IP: *.magma-net.pl 04.06.09, 11:58
        tak, dokładnie o ten zespół mi chodzi. A czy był ktoś może na imprezie gdzie oni
        grali??? Bardzo proszę o pomoc
        • Gość: aga Re: zespół MAXIS???? IP: *.chello.pl 05.06.09, 19:05
          Miałam okazję się bawic ale nie lubię zabawy gdzie noga nie czuje
          taktu. A po zatym humor pana wodzireja wręcz uraża gości i odbiega
          od normalnej kultury.Poprostu żenada.
      • maxis1234 Re: zespół MAXIS???? 24.06.15, 10:52
        2015.05.23 Jaworzno, Dom Weselny Szczakowiec. Byłam kelnerką na weselu na którym ostatnio grali. Nigdy się tak nie ubawiłam jak wtedy NAPRAWDĘ! :). Super pomysły na zabawę , świetnie prowadzone konkursy, piosenki pod głos oryginału. Świetny zespół . POLECAM !!! :)
    • Gość: stefan Re: zespół MAXIS???? IP: *.pzeask.3s.pl 08.06.09, 00:17
      Mój syn wynają ten zespół na własne wesele i niestety było bardzo
      wielkie roszczarowanie wśród gości jak i umnie.Niedosyć że panowie
      zamiast grać do tańca to faszerują ludzi jakimś beznadziejnym
      kabaretem to przytym naśmiewają się z mojej rodziny ,a wręcz
      obrażają w niesmaczny sposób.Fakt iż nie byli drodzy lecz to ich
      napewno nie usprawiedliwia.Znalazłem ten wątek przypadkowo na
      sosnowieckim forum więc postanowiłem wyrazić ową opinie.NIE POLECAM
      • Gość: lala Re: zespół MAXIS???? IP: *.magma-net.pl 11.06.09, 00:35
        ojoj... A czy ktoś ma jeszcze takie same przeżycia związane z tym zespołem???
    • Gość: MARIA Re: zespół MAXIS???? IP: *.chello.pl 22.06.09, 20:22
      Opinie na temat zespołów są bardzo wazne jednak STANOWCZO nie
      zgadzam się z tymi ostatnimi. Pracuje w restauracji gdzie własnie
      zespół Maxis z Sosnowca miał okazje pare razy zagrać wesele i nie
      tylko. Sa to młodzi ludzie którzy rzeczywiście w przeciwieństwie do
      innych zespołów staraja się od samego poczatku z wesela zrobić
      prawdziwą biesiade. Pierwsze 20 minut to moment kiedy wszyscy goście
      są na parkiecie.ZDZIWIENIE???Tak własnie było na każdym przyjęciu ,
      pózniej zabawy przy stołach , przysięgi itd. Rzeczywiście sa goscie
      którzy nie lubia brac udziału w zabawach i konkursach a szczególnie
      jak pan z zespołu podchodzi z mikrofonem do takiej osoby i próbuje
      wyciągnąć od niej pare słów lub to właśnie taką osobe zaprasza do
      zabawy. Podejrzewam ze to własnie takie osoby wyrażają negatywne
      opinie. Najważniejsze jest nastawienie pozytywne do weselnej zabawy.
      Byłam świadkiem że chłopcy z tego zespołu podczas przerwy ustalali
      zabawy i konkursy z młodymi. Przedewszystkim chłopcy grają po 30 ,
      40 minut i przerwa a nie po 5 utworów. Wiadome że każdy z nas ma
      rózne gusta muzyczne,jednak ci panowie grają muzyke dla
      wszystkich , starsze melodie ale i też utwory na czasie. Pracując
      ponad 20 lat przy weselach wiem że nie było takiej imprezy żeby w
      100% zadowolic gości. Polecam zespół Maxis bo wiem ze ci panowie są
      pracowici , traktują poważnie swoja prace i maja dużo do
      zaoferowania. Najlepiej wejść na ich strone i zobaczyć co oferują i
      jak bawią – www.maxis.net.pl
      • maxis1234 Re: zespół MAXIS???? 17.06.15, 21:46
        maxis.net.pl/wesela/forum/forum.php
    • Gość: lala Re: zespół MAXIS???? IP: *.magma-net.pl 24.06.09, 09:10
      Dziękuję za opinie :)
      Jeśli ktoś jeszcze chce się podzielić swoją, zapraszam do dyskusji
    • Gość: kolo Re: zespół MAXIS???? IP: 212.59.224.* 25.06.09, 10:05
      jest to zespol ktory grał u mnie na studniówce jest według mojej
      informacji dobrym zespołem i granie i ch jest oki
    • Gość: Nandelle Re: zespół MAXIS???? IP: *.metro-networks.pl 29.10.09, 18:21
      Może ktoś jeszcze się wypowie? Ja mam ten zespół na weselu w przyszłym roku i
      bardzo jestem ciekawa waszych wrażeń.
      • Gość: mały Re: zespół MAXIS???? IP: *.chello.pl 02.11.09, 16:30
        Byłem na wesele jako gość 10 października.Własnie grał ten zespół.
        To co moge powiedzieć to ogólnie wybawiliśmy się z dziewczyną. Ja
        coprawda nie uczestniczyłem w żadnych zabawach ale podobało mi się
        to że nikt nikogo na siłe nie wyciągał.Zabaw było kilka i z tego co
        wiem to panowie je uzganiali bo zapraszali pare razy młodych do
        stolika i cos omawiali. Zwracalem uwage jak długo grają i najkrocej
        grali 25 minut i przerwa a najdłużej 40 minut.Ja osobiście nie piłem
        więc bacznie obserwowałem pewno sytuacje i moge powiedzieć że ani
        kamerzysta ani panowie z zespołu nic nie pili, widziałem że pakują
        sprzęt do samochodów którymi odjechali po weselu. Fajnie grali
        starsze kawałki i te na czasie , były dedykacje i z tego co
        zaobserwowałem to nie brali kasy za to. Nie widziałem żeby ktoś był
        niezadowolony, własciwie to raczej odwrotnie. Ogólnie można
        spokojnie polecić zespół Maxis i dziwie się tym wcześniejszym kilku
        negatywnym opiniom.
        • Gość: NATKA Re: zespół MAXIS???? IP: *.chello.pl 08.11.09, 17:21
          Bawiliśmy sie przy muzyce i zabawie zespołu Maxis z Sosnowca
          20.09.2009 w Zawoji. Super było , super, w naszej rodzinie grali juz
          kolejny raz, ja bylam pierwszy raz. Już dawno tak fajnie się na
          weselu nie wybawiłam a ja, studentka byłam już na nie jednym weselu.
          Moge o tym zespole napisać same pozytywy. Właściwie jedynym
          negatywem było to że nie chcieli wypić z nami drużbami toastu
          weselnego , hi,hi,hi. Po tym weselu wynajęlismy z moim Markiem tych
          panow na nasze wesele które odbędzie się w przyszłym roku.Spodobalo
          nam sie również to że pan Mariusz z Sosnowca po spisaniu umowy
          wysłał nam na naszego meila Scenariusz weselny z zabawami i
          konkursami- ponad 40 stron. Mamy sobie z posród 60 zabaw wybrac
          kilka i one będą robione na naszym przyjęciu. Podobno ma byc w
          listopadzie aktualizacjia ich strony bo narazie nie mają dużo do
          pooglądania ale na 100% warto nimi się zainteresować.
          www.maxis.net.pl
          • Gość: Nandelle Re: zespół MAXIS???? IP: *.quarto.pl 19.11.09, 18:55
            No właśnie my też dostaliśmy scenariusz- jestem zadowolona bo wybór różnego
            rodzaju zabaw, przyśpiewek itd. jest naprawdę duży. My zespół Maxis wybraliśmy w
            ciemno,nie wiedzieliśmy jak grają i zabawiają ludzi- tyle co ze strony
            internetowej. I coś mi się wydaje że nie będziemy żałować. Na pewno opiszę swoje
            wrażenia:)
            • Gość: mika.d Re: zespół MAXIS???? IP: *.chello.pl 20.11.09, 12:04
              Ja równiez dziś dostałam scenariusz od pana z tego
              zespołu.Spisywaliśmy co prawda umowe u pana w katowicach który za
              wiele nam nie powiedział odnośnie samych zabaw i prowadzenia wesela
              ale po otrzymaniu od drugiego pana z sosnowca własnie tego opisu
              wszystkich tych zabaw jestem pewna że Ci panowie znają ich dużo
              tzn.62 zabawy. Dla wyjaśnienia tym którzy nie wiedzą o co chodzi to
              jak spisaliśmy umowe , dostaliśmy mejlem scenariusz z zabawami i
              konkursami - taki szczegółowy a nie ten co jest na ich stronie.Pan
              Mariusz napisał nam że mamy sobie wybrać 10 zabaw i te zabawy zrobią
              na weselu.Fajna sprawa bo przynajmniej wiemy co będzie a nie
              będziemy zaskoczeni bo różnie to bywa. Podobno bedą aktualizować
              strone i wrzucą jakieś piosenki bo taką też informacje dostaliśmy w
              tym mejlu dlatego z niecierpliwością czekamy na coś innego. I tak
              widziałam płyte z wesela gdzie grali i naprawde nic negatywnego nie
              widzialam dlatego warto rowniez ich wziąść pod uwage.Fajnie grają ,
              fajnie prowadzą, fajnie bawią. Polecam!!! Opisze ich równiez po
              naszym weselu.
      • Gość: monia Re: zespół MAXIS???? IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.12, 14:13
        i jak tam grał zespół maxis? proszę o dop omelliv79@poczta.fm
    • Gość: Konkurencja - ??? Re: zespół MAXIS???? IP: *.chello.pl 30.11.09, 12:26
      Też mam swój zespolik. Zespół Maxis grał u mojej siorki dwa dni na
      weselichu na śląsku. To prawdziwi fachmeni , grają dużo , fajnie i
      pod noge. Podobno są dlugo na rynku ale naprawde mozna od nich
      czerpać wiedze. Widać że tym zyją.Fajne zabawy mają i dość fajnie je
      prowadzą. Nie planuje drugi raz ślubu ale jak coś to tylko ich
      biore>>>hi,hi,hi<<< Polecam , a maxisiów pozdrawiam.
      • Gość: ala Re: zespół MAXIS???? IP: *.chello.pl 07.02.10, 22:24
        TEN PAN Z SOSNOWCA PISZE SAM O SOBIE
    • kozaczek85 Re: zespół MAXIS???? 09.02.10, 11:02
      Ten zespół jest rewelacyjny. Miałam ich na swoim weselu. Wokal
      super. Goście bawili się do 6.00 rano :)
      • Gość: Kamil Re: zespół MAXIS???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 21:47
        Dzwonilem do jednego Mariusza i uslyszalem że Maxis od 2011r
        zawiesza swoją dzialalnośc i już nie będą razem grać tylko dwa inne
        zespoly SZKODA MARIUSZE SUPER GRACIE !!!!!!!!!!!
    • Gość: angelkasc Re: zespół MAXIS???? IP: *.cable.smsnet.pl 20.03.10, 11:54
      Na weselu z nimi sie nie bawiłam aczkolwiek ten zespół grał na
      studniówce u mnie w tym roku. Moim zdaniem jest to beznadziejny zespół
      i nie tylko moim zdaniem, wielu uczniów taka opinie im wystawia, nie
      potrafia zabawic towarzystwa, graja 15 minut a siedza przy stole 40.
      Szczerze odradzam ten zespół, polecam za to Dynamic Opoczno
      • Gość: zuzzza Re: zespół MAXIS???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 18:27
        Widzę, że zdania są bardzo podzielone... Ale jak sami się nie przekonamy, to nie
        będziemy wiedzec jak jest naprawdę.;) JA jestem jak na razie pozytywnie
        nastawiona do tego zespołu. W tym roku będą grac na Naszym weselu.;))
        • Gość: gość Re: zespół MAXIS???? IP: *.182.165.152.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.06.10, 22:33
          Super zespół,fajnie grają i bawią,a jakie ciacho jeden Mariusz!!!
    • Gość: saba Re: zespół MAXIS???? IP: 188.33.38.* 08.06.10, 15:04
      a jakies szczere opinie? bo chvce w nast roku z nich skorzystac
    • Gość: Malwina Re: zespół MAXIS???? IP: 91.201.47.* 17.06.10, 14:00
      Tak, Grali na moim weselu i razem z mężem byliśmy bardzo zadowoleni ,prawdziwi
      profesjonaliści. Potrafią zabawić gości. Naprawdę gorąco ich polecam.
    • Gość: cichy... Re: zespół MAXIS???? IP: *.chello.pl 13.09.10, 12:18
      Polecam.Też byliśmy pełni obaw bo 2 lata do tyłu spisywaliśmy umowe i ku naszemu zdumieniu wszystko przebiegało perfekcyjnie na odpowiednim poziomie. Plan imprezy oraz jej przebieg ustaliliśmy sobie wcześniej. Dużo grali muzyki na czasie a co najważniejsze że goście byli bardzo zadowoleni. Widać było od początku imprezy że mają doświadczenie w tym co robią.....polecamy ich w 100%
      • Gość: gość weselny Re: zespół MAXIS???? IP: *.heraeus.com 18.10.10, 14:17
        W sobotę mieliśmy z żoną okazję uczestniczyć w weselu, na którym grał ów zespół. Nie będę owijać w bawełnę - totalna żenada i jeszcze większe rozczarowanie, kiedy to zapytaliśmy jednego z grajków czy mogliby zaśpiewać jedną piosenkę, na co on, że takiej nie znają (dodam na marginesie, że była to jedna z czołowych piosenek Ireneusza Dudka). Wogóle nie grają pod nogę, źle się tańczy przy ich pogrywaniu, zreszta to nie tylko nasze odczucie. Co do zabaw to też kompromitacja, zero "jaja" w zabawie, wszystko tak jakoś sztywno. Kończą dodam, że wesele "uśpili" już około godziny 2 nad ranem, jeśli ktoś nie planje dłuższego wesela to polecam ;)
        • Gość: PAŃSTWO MŁODZI Re: zespół MAXIS???? IP: *.mtvk.pl 19.10.10, 13:25
          Na ów weselu byłam Pania Młodą, goście bawili sie do 6 rano. Z tego co wiem bardzo się wszystkim, poza nielicznymi jak widać, podobało. Zespół w pełni profesjonalny. Nie można im nic zarzucić, zabawy przygotowują takie jak chcą Państwo Młodzi. Grają rewelacyjnie. [b]Polecam !!!
        • Gość: prawdziwy weselnik Re: zespół MAXIS???? IP: 91.206.65.* 19.10.10, 16:26
          Wiam,
          Ze swojej strony mogę powiedzieć tyle, że na weselu naszych znajomych bawilismy się wysmienicie, o czym swiadczą choćby poobcierane nogi, a co z kolei dobrze swiadczy o zepole, tzn. że robia dobrą robotę bawiąc ludzi. Zabawy również były jaknajbardziej trafione, swiadczy o tym chocby ilość ludzi bioracych w nich udział, a było to praktycznie całe wesele!

Zastanawia mnie tylko fakt, czemu ktoś z serdecznie życzliwych, serdecznie nie życzliwych, kolegów badź koleżanek bądź znajomych próbuje zasiać zamęt miedzy Parą Młodą, a nami posługując się tym forum pisząc cos takiego, jak wychodzi, w moim imieniu - chciałbym poznać tą osobe i spojrzeć jej w oczy. Chyba, że powyższy post dotyczy innego wesela, w którym uczestniczył któryś z naszych znajomych, bo nic innego mi w chwili obecnej do głowy nie przychodzi.

Reasumujac - Wesele jak i Zespół Maxis oceniam jako jedne z lepszych jak nie najlepsze.

Pozdrawiam Parę Młodą, Muzyków i mimo wszystko tę nie zyczliwą osobę.
          • Gość: jurek Re: zespół MAXIS???? IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.11, 21:44
            Superowy zespół.Polecam bo grają rewelacyjnie.!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: aga Re: zespół MAXIS???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 07:39
            Ten zespół gra w weekendy w Rancho koło Parku na Kazimierzu w Sosnowcu :)
            • Gość: gosc Re: zespół MAXIS???? IP: *.kopanet.3s.pl 07.09.11, 22:19
              Zmanierowanie dajesię we znaki... radzę ustalić wszystkie szczegóły przed imprezą.
              Naciskajcie na spotkanie, ponieważ na moim weselu nie było łatwo się dogadać z tym zespołem.
              • Gość: Gość Re: zespół MAXIS???? IP: *.dynamic.chello.pl 12.11.11, 14:31
                Nie polecam tego zespołu.Przy spisywaniu umowy Pan M obiecał nam różne utwory niestety te które podaliśmy mu na kartce 2 miesiące wcześniej nie zagrali bo tego nie grają.Zabawy które uzgodniłam nie bylo ich , rozebrali mojego kuzyna do majtek bo powiedzieli że to będzie super a goście powiedzieli nam że to wstyd co oni zrobili .
                • Gość: MAREK Re: zespół MAXIS???? IP: *.ip.cybergrota.com.pl 15.11.11, 22:52
                  Wszystkich zainteresowanych naszym zespołem zapraszam na nasza strone internetowa
                  w zakładce forum sa prawdziwe opinie o naszej pracy a nie jakies bzdury pisane przez
                  "KOLEGÓW Z KONKURĘCJI"
                  Pozdrawiam Marek

• Gość: gossia i Rafał Re: zespół MAXIS???? IP: *.play-internet.pl 08.12.11, 19:14
                    POLECAM. CHŁOPAKI WIELKI POZYTYW ZA WASZE UMIEJĘTNOŚCI WOKALNE I MUZYCZNE. NAPRAWDE WARTO WAS WSZĘDZIE POLECAĆ. Z UDANEJ IMPREZY WESELNEJ DAJEMY WAM 6 - TKE I WIDZIMY SIĘ W PRZYSZŁYM ROKU .Pozdrawiamy
                    • Gość: natalia&lukasz Re: zespół MAXIS???? IP: *.grakom.pl 12.01.12, 00:26
                      ja bardzo polecam ten zespół... idealni pod kazdym wzgledem, wiec chyba te niektore złe krazace opinie na internecie wystawia im konkurencja... Panowie swietnie zabawiaja gosci, co bardzo istotne. Na plus rowniez moze swiadczyc, iz ich przerwy w spiewaniu prawie nie istnieja :) Zazwyczaj bywalam na weselach, gdzie zespol zaspiewal 3 piosenki i byla juz przerwa. Wiec jesli ktos szuka zespolu grajacego pod rzad 45minut i robiacego przerwy 5minutowe to POLECAM !! Mam nadzieje, iz jeszcze sie kiedys spotkamy na jakiejs imprezie :) :)
                  • Gość: Nowożeńcy Re: zespół MAXIS???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.12, 19:29
                    Wybaczcie i nie czytajcie co pisze pan z zespołu bo połowa wpisów na ich forum napisali sami co zresztą widać po czcionkach wpisów raczej powinny być jednakowe a tak poza tym są naprawdę okropni i nie polecamy,grali u Nas i tragedia pół wesela wodzirej przegadał zamiast grać i Nas bawić a jeszcze te przykre i głupkowate zabawy i panowie nie tłumaczcie się bo robią to tylko winni.Zresztą każdy kto będzie z Wami na weselu sam się przekona jakie to z Wami wesele.
    • Gość: a77.1 Re: zespół MAXIS???? IP: *.232.140.122.rudna-net.pl 16.01.12, 21:52
      Byłam na sylwestrze gdzie grał zespół MAXIS było super świetnie zabawiają i nie ma zadnych długich przerw .Nie wiem dlaczego ludzie wystawiają im tak krzywdzące opinie...bawiliśmy się do 5 rano nikt nie chciał zejść z parkietu polecam.
    • Gość: modo Re: zespół MAXIS???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.12, 02:03
      moja opinia negatywna z samego zachowania pana prowadzącego ; byliśmy kilka lat temu na weselu w sławkowie i chamskiego zachowania nie zapomnę do dziś -nie stosowne żarty,docinki nie na miejscu i ten, gwiazdorski, kliv :-(
      • Gość: KATARZYNA Re: zespół MAXIS???? IP: *.dynamic.chello.pl 07.09.12, 17:01
        nie zgadzam się oni grali na moim weselu i są świetni!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: safka Re: zespół MAXIS???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.12, 23:59
          a ja sie zgadzam i potwierdzam ,ze nie maja ikry i zdolnosci do prowadzenia tego typu imprez SA PO PROSTU BEZNADZIEJNI I TYLE
          • Gość: Beata Re: zespół MAXIS???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.13, 00:16
            Ostatnio byłam na weselu na którym grał zespół Maxis, moja ocena- beznadziejni! Na początku grali po 3 piosenki a potem 30min przerwy, paranoja! Dopiero gry para młoda poszła z nimi "porozmawiać" zaczęli łaskawie grać po 5 kawałków i robić krótsze przerwy. Niestety utwory jakie grają są na jedno kopyto, wszystko smętne i przez to prawie nikt się nie bawił na parkiecie. Zespól nie ma żadnego wyczucia, widząc że repertuar nie odpowiada gościom powinni go zmienić. Gdyby nie interwencja rodziców pary młodej nie zrobiliby żadnej zabawy (pomimo, że były zaplanowane) jak to tłumaczyli- skoro nikt nie tańczy, to po co robić zabawy? Także gorąco ODRADZAM ten zespół. Na marginesie czy granie na klawiszach do podkładów midi można nazwać muzyką na żywo? Przecież to zwykłe oszustwo, na które ludzie niestety się nabierają.
            • Gość: muzyk Re: zespół MAXIS???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.13, 02:02
              A co to są 'podkłady midi' BEATO??? może chciałaś byś pośpiewać ?,pograć? to chętnie cię zaproszę podaj priv to na pewno odpisze...A a propo MIDI to mam dla ciebie nowszą technikę a jakieś tam MIDI ;to już przeżytek,tak grali 20-cia lat temu ;mam nadzieje że tyle minimum masz wiosenek i chciałabyś bardzo zostać wokalistką i spełnić swoje marzenia ...SERDECZNIE ZAPRASZAM
              • Gość: Do Muzyk Re: zespół MAXIS???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.13, 00:18
                Widzę, że członkowie zespołu się oburzyli ;)
                • Gość: pawbar Re: zespół MAXIS???? IP: *.dynamic.chello.pl 18.08.15, 19:08
                  Wszystkie złe opinie to bujda i wymysl konkurencji :) Znam osobiście członków zespołu i to prawdziwi profesjonaliści na bardzo wysokim poziomie.Zespół jest w wytwórni Green Star co mówi samo za siebie ,słabych zespołów tam nie ma.Polecam i pozdrawiam .
    • mariusz2903 Re: zespół MAXIS???? 29.07.14, 23:02
      Angelika i Marcin
      angela2206@wp.pl

06.04.2013, D.Górnicza, Rest. Pod Brzozami. Jesteście świetnym zespołem,
      Super muzyka piosenki, super prowadzone zabawy, kontakt z gośćmi Rewelacja :))
      Jesteśmy bardzo bardzo bardzo zadowoleni - nasze rodziny również. Dziękujemy:)))
      Każdemu Was polecimy! Bez zastanowienia. Pozdrawiamy
    • Gość: nie wazne kto Re: zespół MAXIS???? IP: *.play-internet.pl 18.12.14, 02:27
      Ludzie! zrozumcie ze płaci za wszystko Para Młoda.To para młoda o wszystkim decyduje ....Decyduje o tym kto gra na weselu i kto prowadzi je do końca! Jednego stać na pięcio osobową kapele a drugiego na dj lub tak jak najlepszy w tym rodzaju "tylko i wyłącznie to jest moja opinia" zespół dwu lub 3 osobowy"MAXIS"!.... Tyle ile zapłacicie to tyle macie ..... Chcecie? dam namiary na kapele które graja w pieć osób ale jeśli się odpowiednio nie zapłaci "gdzie uzgodnienia są inne" to robią przerwy po 25 min. więc nie piszczie o czymś o czym nie macie pojęcia!....a z innej beczki to ludzie którzy są zaproszeni na wesele powinni się bawić a nie siedzieć przy stołach bo są różne rodziny i zwyczaje dlatego dobierajcie sale i kapele lub dj do potrzeb rodziny i znajomych !! Pozdrawiam
      P.S zastanówcie się dobrze czego oczekujecie a później piszcie te bzdety!!
    • maxis1234 Re: zespół MAXIS???? 24.01.15, 12:14
      forum.gazeta.pl/forum/w,250703,152349806,152349806,Zespol_Maxis_2011.html
      • maxis1234 Re: zespół MAXIS???? 24.06.15, 10:49
        2015.04.11 Moja Pasja Sosnowiec.Dziękujemy za wspaniałe wesele :) Dobra robota Panowie z czystym sumieniem mogę polecić tą orkiestrę :) Dziękujemy jeszcze raz za zajebista zabawę :) Pozdrawiamy Klaudia Mateusz
    • maxis1234 Re: zespół MAXIS???? 24.01.15, 12:16
      www.maxis.net.pl/wesela/
      • maxis1234 Re: zespół MAXIS???? 24.01.15, 12:25
        Prośba do wszystkich opiniujących , zastanówcie się czy warto pisać bzdury i nieprawdę bo:
        - Jeśli alkohol stoi na stole to NIE znaczy że zespół pije
        - jeśli grają 2 osoby to NIE wymagajcie żeby grali jak zespół kilkuosobowy i wszystko co tylko na świecie
        powstało
        - jeśli przerwa jest dłuższa niż zwykle to może warto wiedzieć że podawany jest np;posiłek lub szykowana jest
        jakaś atrakcja.
        - zespół NIE gra tylko dla pary młodej ale również dla wszystkich gości więc muzyka powinna być wyważona o
        czym zdarza się niektórym zapominać
        - jeśli się ma jakiekolwiek prośby do zespołu to należy o tym przyjść i powiedzieć a NIE po fakcie zarzucać że
        czegoś nie było
        - jeśli zespół organizuje jakiekolwiek zabawy to NIE należy oceniać zespołu za ich wybór gdyż wybór zabaw to
        rola pary młodej
        - zespół gra zwykle około 40 minut non stop ( niejednokrotnie dłużej ) więc NIE zarzucajcie jak zatańczyliście
        tylko 2/3/4 utwory że grali krótko
        - kilkuosobowa grupa gości przyjezdnych ze wsi nie może dominować muzycznie nad pozostałymi ( polki ,
        oberki, walczyki , polki, oberki, non stop)
        - jeśli są 2 sale osobno to zespół gra na sali na której się goście bawią a NIE na obu salach bo to technicznie to
        NIE możliwe
        - kontakt z zespołem to NIE kontakt mailowy a co najmniej minimum telefoniczny gdyż sprawa organizacji
        wesela i pewnych ustaleń jest bardzo ważną kwestią
        - wybór/sugestia 100 utworów przez pare młodą to wybór prawie całego repertuaru na noc - rzecz zupełnie nie
        do zaakceptowania gdyż goście weseleni mają inne gusta niż para młoda lub tatuś lub mamusia. Należy
        wyważyć muzycznie wszystkie gusta.

Można by tak wiele jeszcze napisać dlatego też nic nie dzieje się bez powodu. Na szczęście problemy czy niedomówienia to u nas rzadkość.
        Najwiarygodniejsze forum i opinie znajdziecie państwo na stronie www.maxis.net.pl/wesela/. Wiarygodne bo:
        - osoby wyrażające opinie to przede wszystkim p. młodzi a oni przecież wynajmują zespół - osoba wyrażająca opinie zostawia do siebie adres mailowy i można się z tą osobą skontaktować i dopytać o
        szczegóły - osoba wyrażająca opinie pisze DATE wesela MIEJSCE imprezy , a to znaczy że każdy może podjechać na
        ową sale i zapytać właściciela czy to właśnie my graliśmy itd.

Dziś każdy o każdym może pisać w internecie co chce.
        Tak jak do tej pory , tak i nadal nie zamierzamy walczyć z wiatrakami i niektórymi kłamliwymi opiniami. Osoby które są zainteresowane naszymi usługami NAPEWNO mądrze podejdą do tematu i sprawdzą naszą wiarygodność w inny sposób. Zresztą dowodem tego że warto to zrobić jest fakt że otrzymujemy na naszym forum tyle mega pozytywnych opinii od par u których graliśmy w danym sezonie a przede wszystkim tej pracy mamy wystarczająco a to też o czymś świadczy jak i również fakt rekomendacji przez właścicieli sal organizujących różne przyjęcia , imprezy itd.
        Pozdrawiamy Zespół Maxis.
        www.maxis.net.pl
    • maxis1234 Re: zespół MAXIS???? 24.06.15, 10:51
      2015.05.23 Jaworzno, Dom Weselny Szczakowiec. Chcieliśmy raz jeszcze podziękować za niesamowitą zabawę i atmosferę, która towarzyszyła nam przez cały wieczór. Państwa profesjonalizm można było dostrzec pod każdym względem. My jak i goście weselni będziemy długo wspominać tę niezapomnianą oprawę muzyczną wykonaną przez Państwa. Dziękujemy i pozdrawiamy!
    • maxis1234 Re: zespół MAXIS???? 24.06.15, 10:54
      2015.06.06 Bujaków okolice Bielska Białej, Sala Balowa " Pod Arkadami ". Chcielibyśmy polecić zespól MAXIS każdemu kto ceni sobie dobrą muzykę w rewelacyjnym wykonaniu.W naszym wypadku był to strzał w dziesiątkę.Chłopaki dali takiego czadu na weselu,że poderwali do tańca nawet tych nie tańczących:)Ogarnęli wszystko co się dało:dojazd z daleka,super sprzęt i super muzykę.Świetna impreza i koncert 2 w 1.Jeszcze raz Dziękujemy za wspaniałą zabawę, muzykę i atmosferę.Goście byli bardzo zadowoleni:). Serdecznie pozdrawiamy i jeszcze raz polecamy zespół MAXIS . Ania i Piotr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka