Dodaj do ulubionych

Wołomiński Klub Malucha

12.02.11, 22:01
Witam Mamusie i Tatusiów!!

Sama będąc mamą wiem że trzeba pracować by pociechom zapewnić jak najlepszy start..i stąd mój pomysł z otworzeniem Klubu Malucha.Chciałabym zająć się dzieciaczkami rodziców którzy muszą pracować a dzieci jeszcze nie są w wieku przedszkolnym-tak jak mój 14-sto mieś syn.
W domu,w miłej atmosferze,z zabawami edukacyjnymi-tak jak matka zajmuje się swoim dzieckiem..i teraz mam pytanie-czy są chętni..?? chętni by powierzyć mi swój skarb codziennie w godzinach pracy ale także w weekend gdy chciało by się wyjść do kina albo na romantyczną kolację ale babcie są zapracowane/zmęczone/nie mają chęci..??

piszcie proszę szczerze,na razie jest to pomysł ale bardzo się do niego zapaliłam,mam możliwości by otworzyć taki Klub Malucha najpóźniej od sierpnia 2011r
Obserwuj wątek
    • sunlife44 Re: Wołomiński Klub Malucha 14.02.11, 12:29
      pomysł fajny. ja byłabym zainteresowana ewentualnie ale od września - października 2011
      zależy tylko jaka cena od godziny, lokalizacja itd..
    • elapiotruskrzyskarolcia Re: Wołomiński Klub Malucha 15.02.11, 21:06
      Oczywiście że taki Klub by się przydał. Ale wszystko zależy od lokalizacji,pieniędzy i personelu. Ja swojego synka będę chciała wysyłać do takiego klubu na kilka godzin żeby się z dziećmi bawił. y Ponieważ mam jeszcze jedno dziecko tak więc posyłanie synka nawet na kilka godzin to dla mnie było by ogromnym odciążeniem.
    • tylkocafe Bardzo fajny pomysł :) 16.02.11, 19:51
      Razem z 22miesięcznym synkiem jesteśmy bardzo zainteresowani .Trzymamy kciuki za realizację.Gdyby szukała Pani osoby chcącej pracować w takim klubie i posiadacej odpowiednie wykształcenie oraz doświadczenie to proszę o kontakt.Pozdrawiam
      • magdam_pl Re: Bardzo fajny pomysł :) 19.02.11, 22:08
        Cześć. Wydaje mi się, że to ma sens. Babcia nie zawsze przecież może posiedzieć z małym. Wiesz, wszystko zależeć będzie od ceny takiej usługi oraz od jakości opieki - bo jednak aby zostawić dziecko obcej osobie, trzeba obdarzyć ją dużym zaufaniem.
        Czy zakładasz że miałaby to być stała grupa dzieci? Czy raczej coś na kształt zostawienia dziecka na 1-2 godziny w razie potrzeby?

Ja popytam dziewczyny, które przychodzą do mnie na spotkania klubu mam.
    • annatrzoch Re: Wołomiński Klub Malucha 08.03.11, 14:38
      niestety pomysl spalił na panewce mono moich szzcerych chęci..miałam mieć kolatorów dłużej co dało by mi czas na zorganizowanie wszelkich dokumentów/pozwoleń/presonelu itd ale znów muszę wynając komuś mieszkanie..tak więc na razie nic z tego ale postaram się w przyszłości!!
    • malajka_mama Re: Wołomiński Klub Malucha 15.04.11, 20:12
      Kochane w Wołominie powstaje Centrum Aktywności i Rozwoju Step by Step. Miejsce będzie przeznaczone dla rodziców i dzieci. Bedzie tam klubik przedszkolaka oraz szeroka oferta zajęć dla rodziców i dzieci- w samym centrum Wołomina. Szczegóły wkrótce! juz nie moge sie doczekać! wszystko dla maluszków
    • aga-n1 Re: Wołomiński Klub Malucha 18.04.11, 14:37
      słuchajcie, taki klub już jest!
      Na ul. sikorskiego 29c w wołominie jest "klub urwisa" można tam zostawiać swoje brzdące a samemu w tym czasie iść do fryzjera lub kosmetyczki - w tym samym budynku!
      podobno też będzie tam fitness dla mam! supr ;-)))) sama muszę się wszystkiego dokładnie dowiedzieć bo chętnie sobie oddam dzieci i za ścianą oddam pełnemu relaksowi (włosy, paznokcie masaż itp)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka