x_poznan 14.02.12, 16:27 Szukam opinii odnośnie sauny na wołomińskim basenie. Ktoś był? Korzystał? Wiem że sauna jest czynna w godzinach popołudniowych. Czy duże jest zainteresowanie? I jak z kultura korzystania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
x_poznan Re: Sauna na basenie 23.04.12, 12:23 Nie znalazłem odpowiedzi na zadane przez siebie pytanie kawałek czasu temu... nie pozostało więc nic innego jak samemu przetestować. Sauna jest czynna od 14 do zamknięcia obiektu. Byłem w piątek po 17. Sauny do wyboru: sucha x1, parowa x2. Największy ruch był w saunie suchej - ja wole parową... Przed saunami jest basen do schładzania i trzy prysznice z zasłonkami. Większość osób korzysta z sauny w kostiumach kąpielowych/kąpielówkach. Jednakże nikt nie robił oczu gdy weszło się do sauny nago i usiadło na ręczniku. Po sceptycznym nastawieniu przed wizytą mogę powiedzieć jest lepiej niż myślałem. Być może za jakiś czas niektóre osoby się dowiedzą jak poprawnie saunować - nie w kostiumie + zawinięci w ręczniku prawie po szyje ;) Zajrzę jeszcze nie raz Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawa-zycia Re: Sauna na basenie 27.04.12, 14:03 dziwne spostrzeżenia .... chyba autor jest głównie zainteresowany tym czy ludzie są w saunie nago czy w strojach. Ze względu na kulturę wobec obecnych osób ZDECYDOWANIE podziwiam, za wejście bez ubrania. Osobiście byłabym zniesmaczona.... x_poznan napisał: > Nie znalazłem odpowiedzi na zadane przez siebie pytanie kawałek czasu temu... n > ie pozostało więc nic innego jak samemu przetestować. > > Sauna jest czynna od 14 do zamknięcia obiektu. Byłem w piątek po 17. Sauny do w > yboru: sucha x1, parowa x2. Największy ruch był w saunie suchej - ja wole parow > ą... > > Przed saunami jest basen do schładzania i trzy prysznice z zasłonkami. Większoś > ć osób korzysta z sauny w kostiumach kąpielowych/kąpielówkach. Jednakże nikt ni > e robił oczu gdy weszło się do sauny nago i usiadło na ręczniku. > > Po sceptycznym nastawieniu przed wizytą mogę powiedzieć jest lepiej niż myślałe > m. Być może za jakiś czas niektóre osoby się dowiedzą jak poprawnie saunować - > nie w kostiumie + zawinięci w ręczniku prawie po szyje ;) > > Zajrzę jeszcze nie raz Odpowiedz Link Zgłoś
cirrus4 Re: Sauna na basenie 27.04.12, 22:34 Sauna ma swój savoir vivre. Wchodzenie do niej w kostiumie, ręczniku to po prostu obciach. Poczytaj jak to widzą właśnie Finowie. www.national-geographic.pl/artykuly/pokaz/w-saunie-z-finem/ Odpowiedz Link Zgłoś