Gość: fater IP: *.naleczow.sdi.tpnet.pl 03.03.04, 21:06 niech zabieraja i tak sa martwe !!!wejda nasze i tyle!!!za to inni z rynków zachodnich juz planuja wejscie na nasza giełde!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: and52x Re: 35 spółek zniknie z GPW IP: 62.233.226.* 03.03.04, 21:29 To będzi kara za głosowaniem za wejściem do Unii ha ha ha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makler Re: 35 spółek zniknie z GPW IP: *.teleton.pl 03.03.04, 21:46 Giełda jest taka jak cały kraj i jego gospodarka . Nie ma kapitalizmu a wię skąd może być giełda pap. wartościowych . Prezes Rozłucki się zasiedział , skostniał a reszta bez ikry . Stołki . Osobiście zdobyłem licencję w roku 1993 nr 38. oraz wykształcenie podyplomowe w finansach SGH, i inne w tym kierunku . Dzisiaj od prawie 14 m-cy jestem bezrobotny mimo walki i dużej aktywności . Niech slag trafi tą giełę i cały nasz komuniustyczny kapitalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sza Re: 35 spółek zniknie z GPW IP: 62.233.241.* 03.03.04, 22:21 Jak byłbyś dobry to żyłbyś z GPW tak jak ja i nie szukał wcale zatrudnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: 35 spółek zniknie z GPW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.03.04, 14:39 mozesz mi w takim razie tylko podpiowiedziec, czy gielda bedzie sie nadal wspinac czy to juz powoli koniec i duza korekta>? po prostu chcialem wejsc w pewne spolki a nie wiem czy czekac na korekte czy nie. z gory dzieki za odp:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carnivore Re: 35 spółek zniknie z GPW IP: *.dyn.gotadsl.co.uk 03.03.04, 21:51 Straty Commercial Union poniosł co najwyzej ZA GRANICA... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baca Przekret-proba wycofania OLAWY za prawie darmo IP: *.osowo.pl 03.03.04, 22:08 Nie tylko zagraniczni probuja wycofac p.Roman Karkosik-o ktorym swego czasu pisano-jak sie dorobil / probuje wycofac OLAWE z gieldy placac grosze w stosunku do "wartosci godziwej" wymaganej przez prawo. Same pakiety akcji Boryszewa posiadane przez OLAWE bezposrednio o posrednio sa warte 3 razy tyle co cena wezwania. Czy GPW pozwoli na ten przekret i wycofanie z gieldy?? Czy my pozwolimy?? NIE i NIE, NIE za taka cene Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asz Re: Przekret-proba wycofania OLAWY za prawie darm IP: 62.233.241.* 03.03.04, 22:25 W zębach mu zaniesiesz akcje po 45 zł za sztuke jeśli nie teraz to już po wycofaniu, bo nie będziesz miał praktycznie innej możliwości. Moim zdaniem należy wyjść z inwestycji po około 70 zł jeśli będzie ktoś chciał kupić płynność jest mała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baca Re:Przekret-proba wycofania OLAWY za prawie darmo IP: *.osowo.pl 03.03.04, 23:25 No pasaran Przy laczeniu spolek musi byc zachowana "wartosc godziwa" a ta jest 3-krotnie wyzsza niz w wezwaniu (lub wiecej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pollak Re:Przekret-proba wycofania OLAWY za prawie darmo IP: *.dip.t-dialin.net 03.03.04, 23:55 ""Większość giełdowych spółek, w których ponad 50 proc. akcji kontroluje zagraniczny partner, niechętnie jednak podaje informacje na ten temat." Czy jest jeszcze w Polsce cos polskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M wartość godziwa? IP: 212.87.3.* 04.03.04, 08:34 Skoro spółka jest kilkukrotnie więcej warta niż te 70zł to czemu jest obecnie notowana właśnie z taka kwotą? Czy na giełdzie nie jest po prostu tak że to inwestorzy wyceniają wartość spółki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagnieszka "Mniej formalna zgoda"? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.03.04, 00:06 Co to konkretnie jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurczak_m Re: 35 spółek zniknie z GPW IP: *.proxyplus.cz / *.zgora.dialog.net.pl 04.03.04, 18:50 W tak skorumpowanym keaju jak nasz nie potrafiliśmy dać sami łapówki koreańczykom za uruchomienie fabryki samochodów u nas... Dlatego należy wyprostować kosy i pójść na "Belweder" to znaczy zacząć wszystko od początku ! Odpowiedz Link Zgłoś