Dodaj do ulubionych

Pepperstone opinie

08.05.15, 13:02
Czołem, ktoś ma jakies doswiadczenie na temat brokera Pepperstone? Szukam brokerów z platformą cTrader i widzę, że mają jako czysty ECN.

pepperstone.com/trading-platforms/ctrader.php
Obserwuj wątek
    • kutia86 Re: Pepperstone opinie 11.05.15, 18:37
      Śmiało mogę polecic. Broker sprawdzony, nie ma problemów z zawieraniem pozycji i wyplatami. Przetestuj wczesniej na demo czy na pewno cTrader ci podpasuje.
      • wladimirfx Re: Pepperstone opinie 12.05.15, 10:11
        pasuje bo juz testuje od dluzszego czasu. mega latwe zarzadzanie zleceniami i opcja chmury czyli wczytywanie ustawien i analiz na dowolnym komputerze.
        • fikusfx Re: Pepperstone opinie 12.05.15, 18:13
          Nie wiedzialem o tej chmurze a to swietne rozwiazanie. W MT4 zawsze mnie to dobijalo :)
      • fikusfx Re: Pepperstone opinie 13.05.15, 12:34
        Moglbys mi wyjasniac jak jest z roznica pomiedzy kontem standard i razor? Jedno jest STP a drugie ECN?
        • wladimirfx Re: Pepperstone opinie 13.05.15, 15:12
          z tego co zrozumialem to tak wlasnei jest. Pepperstone to typowy ECN i tylk ow tmy modelu dzialaja. ale MT4 nie da się w 100% zrobic czystego ECN wiec maja STP. natomiast cTrader to ECN (Razor?)
          Pogadam z supportem jeszcze
        • kutia86 Re: Pepperstone opinie 18.05.15, 09:06
          Tak, Razor to pelny ECN z dostepem do rynku miedzybankowego. Dobre spready i egzekucja zlecen
    • kapitanforex Re: Pepperstone opinie 14.05.15, 22:23
      Pepperstone ma b. dobra opinie i doswiadczenie na rynku. Oferta typowo ECN-owska. Tylko troche mala aktywnosc w Europie.
      • wladimirfx Re: Pepperstone opinie 20.05.15, 15:33
        Rachunek standardowy - STP, Razor ECN. Tu jest wszystko rozpisane pepperstone.com/trading-accounts/trading-conditions.php
        22 dostawcow plynnosci
      • kutia86 Re: Pepperstone opinie 22.05.15, 08:25
        Najważniejsze ze broker wiarygodny i ma dobra oferte, a dla mnie mniej istotne jest czy na marketing wydaje w europie czy gdzie indziej :) Minus moze tylko taki ze w Polsce nie maja pewnie bardzo duzo klientow i nie robia osobnej dedykowanej oferty dla nas.
        • kapitanforex Re: Pepperstone opinie 22.05.15, 20:23
          Dokladnie. Przypomnijcie sobie o brokerach jak Alpari, IronFX, Armada ktora odeszla, i paru polskich... Wiarygodnosc, transparentnosc to pdostawa w tych czasach
          • fikusfx Re: Pepperstone opinie 01.06.15, 09:18
            Z ironFX to podobno pozwy zbiorowe juz sa szybkowane przez polskich klientow. Alpari to w szoku bylem jak sie dowiedzialem dlatego teraz przede wszystkim bezpieczenstwo dla mnie jest na pierwszym miejscu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka