Dodaj do ulubionych

Elektromontaż Warszawa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 13:47
Z dobrze poinformowanego źródła wiem że Elektromontaż Warszawa ma podpisać
ugodę na spłatę zadłużenia i pozyskać srodki finansowe na nowe
inwestycje.Cena akcji na piątkowym zamknięciu była 0.54zł. Jest to bardzo
dobra cena w nowej perspektywie firmy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zybi Re: Elektromontaż Warszawa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.11.04, 15:06
      Z dobrze poinformowanego źródła wiem, że gośc portalu o nicku "Fachowiec" chce
      się pozbyć akcji Elektromontażu W-wa.
      Moja informacja jest tak samo wiarygodna jak i jego.
      • Gość: adam Re: Elektromontaż Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 18:46
        a ja słyszałem że Elektromontaż W-wa ma przygotowaną ugodę i kurs jest zaniżony.
    • Gość: aga33 Re: Elektromontaż Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 18:52
      ELEKTROMONTAŻ MA ZŁE WYNIKI ZA TEN ROK ALE MÓWI SIĘ ŻE SKARB PAŃSTWA MA POMÓC W
      ZŁEJ SYTUACJI FINANSOWEJ
    • Gość: ke ke Re: Elektromontaż Warszawa IP: *.chello.pl 22.11.04, 11:37
      dziekuje . zaryzykowalem i mam
    • Gość: karpiu Re: Elektromontaż Warszawa IP: 83.238.15.* 22.11.04, 12:37
      dzieki za super news cala gielda w dol a elektromonaz w gore SUPER
    • Gość: Fachowiec Re: Elektromontaż Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 17:02
      Zgodnie z zapowiedzia Kurs poszedł ponad 22%, teraz droga jest otwarta do
      poziomu 1 zł. Pozdrawiam Zibiego i innych niedowiarków
      • Gość: Zibi Re: Elektromontaż Warszawa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.11.04, 23:39
        Przepraszam - miałeś racje. Ja potraktowałem Twoją informację tak jak i wiele
        innych innformacji przekazywanych na forum jako chęć podpuszczenia naiwnych
        pozdrawiam
    • marcin9098 Re: Elektromontaż Warszawa 23.11.04, 10:25
      Mój znajomy powiedział mi po cichu że u niego zaczynają kupować elektromontaż.
      Z doświadczenia wiem że jak "oni" zaczynają kupowac to cena na 90% pójdzie
      ostro w górę. Ja bym stawiał że wzrośnie pow. 1 zł. Jak myślicie?
    • Gość: Fachowiec Re: Elektromontaż Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 09:34
      dla wszystkich zainteresowanych w gazecie parkiet ukazał się dzisiaj artykuł
      opisujący sytuację spółki która przy podpisanym układzie ma stanąć na nogi za
      1,5 do 2 lat.
      • marcin9098 Re: Elektromontaż Warszawa 24.11.04, 16:00
        No i po zabawie :)
        Na szczęście w pore wyczułem peak. Generalnie dzięki za informację. Udało się
        trochę zarobić.
    • Gość: Fachowiec Re: Elektromontaż Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 12:43
      Nie zgadzam się z Marcin 9098. Kurs powinien ustabilizować w granicach 1.50zł.
      Wczorajszy spadek był spowodowany "szybką kasą" a teraz kurs bedzie rósł w górę.
    • Gość: Fachowiec Re: Elektromontaż Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 12:47
      W piątek sąd odrzucił wniosek o upadłość Elektromontażu Wa-wa.
      • Gość: ke ke Re: Elektromontaż Warszawa IP: *.chello.pl 04.12.04, 19:27
        uwazasz w poniedzialek?
    • Gość: Fachowiec Re: Elektromontaż Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 08:16
      Tenże wniosek był powodem spadku kursu o prawie 50%, wniosek został odrzucony
      przez sąd więc kurs pojdzie w gore
      • marcin9098 Re: Elektromontaż Warszawa 06.12.04, 11:46
        Chyba masz rację. Ostatni dzwonek na kupno po 0,80. Znowu kupuję trochę, cena
        powinna teraz wolniej rosnąć, ale 1,20 jest realne do końca roku.
        • Gość: Fachowiec Re: Elektromontaż Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 15:53
          KOLEJNY DZIEN SKUPOWANE SĄ AKCJE PO 0.80ZŁ
    • Gość: Zibi Re: Elektromontaż Warszawa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.12.04, 20:04
      Dla mnie to szukanie frajerów którzy wejdą w tą spółkę, której żywot wisi na
      włosku. Owszem sąd odrzucił wniosek o upadłość ale z przyczyn formalnych -
      "zarząd spółki nie potrafił prawidłowo sformułować wniosku".

Raport bieżący Nr 20/2004
      Zarząd Elektromontaż - Warszawa S.A. informuje, że w dniu 3 grudnia 2004
      roku otrzymał Zarządzenie Sądu Rejonowego dla m.st. Warszawy, XVII Wydział
      Gospodarczy dla spraw upadłościowych i naprawczych o zwrocie wniosku o
      ogłoszenie upadłości z możliwością zawarcia układu, bez rozpoznania ze
      względu na braki formalne.
      Zarząd Spółki rozważa możliwość skorzystania z przysługujacego mu prawa
      złożenia zażalenia na otrzymane Zarządzenie.

Wystarczy wejść na stronę:www.money.pl/gieldy/komunikaty/?p=newsl
      i wyszukać komunikaty dla: ELMONTWAR
      • Gość: Gigi Re: Elektromontaż Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 11:28
        I znowu w górę! Dlaczego???
    • Gość: krzys Re: Elektromontaż Warszawa IP: 83.238.15.* 09.12.04, 21:16
      Ale jutro bedzie jazda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka