Dodaj do ulubionych

Instal w gore?

IP: *.t8.ds.pwr.wroc.pl 24.11.04, 17:48
Jak myslicie co bedzie z Instalem? Ja stawiam podobnie jak na
Elektromontaz.No moze nie tak wysoko, ale bedzie dobrze.
Obserwuj wątek
    • Gość: elek Re: Instal w gore? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 21:24
      To wiadome było już wczoraj. Jest jeszcze jedna spółeczka, bo trudno nazwać ją
      spółką, która będzie zwyżkować i to mocno. Ale o tym we właściwym czasie...
      • Gość: jackit Re: Instal w gore? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.04, 01:47
        Napisz co to za spółeczka to przygotujemy troche gotówki i zarobi soe pare
        groszy przed siwetami,przyda sie jak znalazl troche zlotuweczek na swiateczne
        prezety. Pozdrawiam wszystkich
      • Gość: marcin Re: Instal w gore? IP: 62.29.248.* 25.11.04, 09:45
        Podziel się :)
        • Gość: elek czym mam się podzielić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 18:55
          Wczoraj Instal w górę, dzisiaj w dół. Taki los spółek spekulacyjnych, choć
          działalność tej firmy nie ma wcale cech jakiejkolwiek spekulacji. Chodzi
          oczywiście o cenę akcji i o dopuszczalny krok wzrostu/spadku ceny. Każdy grosz
          to ponad 1% w górę czy w dół.

Natępna spółka według mnie? Powiem nie do końca precyzyjnie ... rybki.
          Szukajcie i znajdźcie. Może się zresztą mylę.
          • Gość: Guru Re: czym mam się podzielić? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:00
            No i ... elek miał racje, na razie rybki pływają 10% wyżej. A co dalej???
          • Gość: ke ke Re: czym mam się podzielić? IP: *.chello.pl 07.12.04, 09:52
            Jakas baba nazywa sie Rybka:) tylko gdzie ta rybka plywa?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka