Gość: Tommy IP: *.t8.ds.pwr.wroc.pl 24.11.04, 17:48 Jak myslicie co bedzie z Instalem? Ja stawiam podobnie jak na Elektromontaz.No moze nie tak wysoko, ale bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elek Re: Instal w gore? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 21:24 To wiadome było już wczoraj. Jest jeszcze jedna spółeczka, bo trudno nazwać ją spółką, która będzie zwyżkować i to mocno. Ale o tym we właściwym czasie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackit Re: Instal w gore? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.04, 01:47 Napisz co to za spółeczka to przygotujemy troche gotówki i zarobi soe pare groszy przed siwetami,przyda sie jak znalazl troche zlotuweczek na swiateczne prezety. Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elek czym mam się podzielić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 18:55 Wczoraj Instal w górę, dzisiaj w dół. Taki los spółek spekulacyjnych, choć działalność tej firmy nie ma wcale cech jakiejkolwiek spekulacji. Chodzi oczywiście o cenę akcji i o dopuszczalny krok wzrostu/spadku ceny. Każdy grosz to ponad 1% w górę czy w dół. Natępna spółka według mnie? Powiem nie do końca precyzyjnie ... rybki. Szukajcie i znajdźcie. Może się zresztą mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guru Re: czym mam się podzielić? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:00 No i ... elek miał racje, na razie rybki pływają 10% wyżej. A co dalej??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ke ke Re: czym mam się podzielić? IP: *.chello.pl 07.12.04, 09:52 Jakas baba nazywa sie Rybka:) tylko gdzie ta rybka plywa? Odpowiedz Link Zgłoś