Gość: ??????? IP: *.zab.nat.hnet.pl 17.06.05, 11:23 Naprawde ludzie to kretyni !!! Sprzedaja akcje ponizej ceny zakupu z duza stratą.:) Pracownicze akcje robia swoje, tak tak Socha. Załatwiłes wszystkich, brawo!! za genialne spapranie LOTOSU. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tygrysek Re: LOTOS o co tu chodzi? IP: *.net.autocom.pl 17.06.05, 11:58 Nie wiem czemu nikt nie patrzyl ze spolka sprzedawalo glownie nowe akcji ( pozniej nafta wycowala walory SP ) dlatego za akcje trzeba bylo zebrac jak najwiecej. Ja bym tu jakos tego wszystkiego nie zwalal na akcje pracownicze. Akcje sa drogie wiec trzeba realizowac zyski. Nie zdziwilbym sie jezeli spory pakiet uplyniaja instytucje. Dostaly prezent - ponad 5% zysku w kilka tygodni. Czego chciec wiecej. Ucinanie strat jest to zdrowy odruch. ------------------------------------- Tygrysek republika.pl/forex_world/ - FOREX signals moosw.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prwada Re: LOTOS o co tu chodzi? IP: *.zab.nat.hnet.pl 17.06.05, 22:08 Sprzedaja glownie mali akcjonariusze, wystarczy popatrzec na wszystkie zlecenia. Panikują i to bez podstawnie, znizajac cene akcji. "Brak wyobrazni to tez sposob na zycie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,,mmm Re: LOTOS o co tu chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 00:56 jak sprzedaja kupuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keli Re: LOTOS o co tu chodzi? IP: *.veranet.pl 18.06.05, 11:24 A ty siebie zaliczasz do ludzi czy do kretynow? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mocno_zdziwiony Re: LOTOS o co tu chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 13:35 Przecież właśnie tak działa giełda i trzeba to uwzględnić w swoich prognozach :- ) jeśli nie uwzględniłeś, Twój błąd, Twoja strata. Odpowiedz Link Zgłoś
mikro_ekonomia Re: LOTOS o co tu chodzi? 19.06.05, 20:57 czekam i tak mam niewiele Odpowiedz Link Zgłoś