Dodaj do ulubionych

PKO BP - ALIANS Z POCZTĄ POLSKĄ

IP: *.stat.gov.pl 01.08.05, 11:06
Jak co kilka dni na 2 tygodnie przed dywidendą będą się pojawiać tak
korzystne informacje dla PKO jak wielki kredyt dla PGNiG i alians
strategiczny z Pocztą Polską to te akcje rzeczywiście skoczą na 32 zł jak
rekomendował Meril Lynch.
Obserwuj wątek
    • Gość: Amigo Re: PKO BP - ALIANS Z POCZTĄ POLSKĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 11:15
      Mimo mojego stosunku do banków i PKO w szczególności - to nawet ja jestem
      skłonny kupić. Z punktu widzenia strategii dystrubycji produktu połączenie
      dwóch podmiotów (banku pocztowego i PKO) zakasowałoby wszystkie inne banki.
      Niestety nie wiem na czym ma polegać deklarowana współpraca. Dołanczam PKO do
      obserwowanych spółek. pozdro
      • Gość: Gorbi Re: PKO BP - ALIANS Z POCZTĄ POLSKĄ IP: *.stat.gov.pl 01.08.05, 12:05
        Kto się nie rozwija ten stoi w miejszcu. Kto stoi w miejscu ten się cofa. To
        jest ewidentna odpowiedź na fuzję PEKAO i BPH. Gdyby PKO BP nie wykonał żadnego
        ruchu to rzeczywiście straciłby pozycję lidera na naszym rynku. Na szczęście
        mamy gospodarkę rynkową i pusunięcia konkurencji mocno przyśpieszają działania
        u zainteresowanych. Jak kupisz za późno akcje to mało na nich zarobisz.
        Powodzenia.
      • Gość: Gorbi Re: PKO BP - ALIANS Z POCZTĄ POLSKĄ IP: *.stat.gov.pl 03.08.05, 11:03
        Muszę Ci chyba przyznać rację bo mnie też zaczynają irytować gracze techniczni.
        Zamiast myśleć samodzielnie to się gapią w Trader News lub analizują wykresy na
        własną rękę i kiedy tylko pojawi się sygnał sprzedaży albo rynku wykupionego to
        wszyscy sprzedją nie patrząc na straty a ja nie lubię gdy mi się tak kurs wacha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka