Dodaj do ulubionych

KRACH-BIOTON

IP: *.chello.pl 28.10.05, 15:01
Czyz bys miał rację w nawiązaniu do Biotonu ,ze teoria Elliota sie sprawdza?
Z parkietowym pozdrowieniem Byczysko
Obserwuj wątek
    • Gość: Greg Re: KRACH-BIOTON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 22:23
      Czytałeś najnowsze info ? Już sam nie wiem jak to interpretować, nie "wszedłem"
      w Bioton, ale obserwuję co się dzieje.
      • Gość: Byczysko Re: KRACH-BIOTON IP: *.chello.pl 29.10.05, 14:59
        Tak na chlopski rozum to BIOTON podłaczył się pod dojną krowę .Z parkietowym
        pozdrowieniem.Byczysko
        • Gość: ZUBER DOBRY ruch krauzego IP: *.forweb.pl 29.10.05, 20:54
          Dobry ruch Krazuzego, który pewnie wzbogaci wszystkich akcjonariuszy i to o
          sporo gotówki. Czas dokupić i zapomniec na rok albo do stycznia 2007 i wtedy
          sprzedać po 35 zł.
    • Gość: KRACH Re: KRACH-BIOTON IP: *.net.autocom.pl 30.10.05, 09:19
      no w tym wypadku sprawdziła się. Zakończył wzrosty artykuł w Parkiecie z
      zeszłej soboty. Obecnie celem jest 7 zł. Co dalej tego nie wie nikt.
      • Gość: Byczysko Re: KRACH-BIOTON IP: *.chello.pl 30.10.05, 11:44
        A ja mysle Krach ,ze poniedzialek to ostatni dzień do podkupienia Bio.
        Jezeli ktos w srednim dluzszym terminie chce potroic swoj kapital to poslucha
        mojej rady.Z parkietowym pozdrowieniem.Byczysko
        • Gość: Greg Re: KRACH-BIOTON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 22:07
          Podkupiłem trochę w poniedziałkowym dołku. Trzymam Cię za słowo :-) i pozdrawiam
          parkietowo.
    • Gość: Terefereqq Re: KRACH-BIOTON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 13:29
      uwazaj zeby tylko krowa cie nie wydoila
      • Gość: Byczysko Re: KRACH-BIOTON IP: *.chello.pl 02.11.05, 13:46
        Spokojna twoja rozczochrana...
        Prędzej ciebie byk wydoi niz mnie krowa
        • Gość: rio ferdinand Re: KRACH-BIOTON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 15:28
          Bioton i Pc Guard - uciekac kto w Boga wierzy!! To juz jest koniec, ale dluższa
          kilkumiesieczna korekta.
          • Gość: Ujeje Re: KRACH-BIOTON IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl 02.11.05, 15:43
            Powiedziała Ci to szklana kula ? W takiej sytuacji zachowania rynku nie jest w
            stanie przewidzieć żadna teoria, można tylko gdybać. Rozumiem, że to jest
            gdybanie? Oczywiście zgadzam się, że wszystko się może zdarzyć zarówno w jedną
            jak i w drugą stronę.
    • Gość: Raf Re: KRACH-BIOTON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 16:27
      Kupiłem Bioton po 12,25 (2400 akcji). Pod koniec dnia Bioton stoi już w
      okolicach 11,30. W biurze maklerskim, które mi doradzało mówią, że ta spółka
      zachowuje się odwrotnie do tego, co dzieje się na rynku tzn. rynek w dół -
      Bioton w górę i odwrotnie. Co mam robić - jaki widzicie cenowy punkt graniczny,
      kiedy trzeba sprzedać nawet z dużą stratą? Bioton odpalił szaleńczo w
      październiku i ciekawe ile jeszcze będzie trzeba czekać aby to się powtórzyło?
      Jak uważacie - sprzedawać, czy czekać?
      • Gość: Pani Chłopaki kochanie kupilam dziś więcej biotonu IP: 193.110.228.* 02.11.05, 17:18
        Chłopaki kochanie kupilam dziś więcej biotonu i jestem pewna na ze w
        listopadzie zobaczymy 15 zł a w grudniu 20 zł
        • Gość: fred Re: Chłopaki kochanie kupilam dziś więcej biotonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 17:03
          no to po Biotonie... Jutro bedzie po 8zl
          • Gość: KRACH Re: Chłopaki kochanie kupilam dziś więcej biotonu IP: *.net.autocom.pl 22.11.05, 18:23
            balon musiał kiedyś pęknąć. Bio idzie na 7 zł
            • Gość: xxx tyle krzyku, a tu wszystko ok! IP: *.org / *.org 22.11.05, 19:02
              frajerzy, wyskoczyli z papiera i teraz placza
            • Gość: rav_b Re: Chłopaki kochanie kupilam dziś więcej biotonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 22:22
              buhahahaha
              A ja skupuję ile tylko mogę :)
              Nie czytacie info, czy jak ????????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka