Dodaj do ulubionych

mostostal płock

IP: 80.53.177.* 28.11.05, 12:32
co jest nikt dywidendy nie chce??
Obserwuj wątek
    • hurtor Re: mostostal płock 28.11.05, 12:35
      ;) 4 godziny jeszcze, cierpliwości. Jak nie kupią, to dobrze, bo mniej spadnie
      kurs :)

Honorcia
    • Gość: slimaczysko Re: mostostal płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 14:04
      Ale lipa... nie tak to miało wyglądać.
      • hurtor Re: mostostal płock 28.11.05, 14:05
        Wygląda całkiem obiecująco :)

Honorcia
        • Gość: rav_b Re: mostostal płock IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 14:16
          Weź przestań, bo się usmarkam ze śmiechu :)
          • hurtor Re: mostostal płock 28.11.05, 14:17
            Pożyczyć Ci chusteczkę? :) Niooo, Maleństwo, dmuchaj... O tak, teraz druga
            dziurka :) ;)

Honorcia
            • Gość: md Re: mostostal płock IP: 80.53.177.* 28.11.05, 14:24
              to przedstaw nam swój optymistyczny scenariusz prosze...
              • hurtor Re: mostostal płock 28.11.05, 14:32
                Optymistyczny powiadasz? Hmm. Jest 14.27, zostało jeszcze 2h8m :)
                Pesymistyczny? Zostało już tylko 2h7m ;)
                Spokojnie, może Mostostal ostatnio nie ma dobrych wyników ;) Tak tylko sobie
                wypłacają drugą dywidendę i zostaną później na lodzie, bo im środków na
                inwestycje zabraknie i będą płakać, bo przecież są tylko głównym wykonawcą dla
                małej spółeczki PKNORLEN, z pewnością będzie z nimi źle.

Z tego co dzisiaj widziałam, to była już 1 przymiarka na 30.000 akcji przed
                rozpoczęciem sesji, kurs wszedł na 30.00 zł, może ktoś chciał sprawdzić jedynie,
                jak wielki wpływ miałaby taka transakcja i czy jest wciąż opłacalna. Nie wiem ;)
                Może nie tą spółkę obstawił tymi 813.000 zł Cóż inwestorzy się mylą.

To jest giełda, wszystko się może zdarzyć :)

Jak dla mnie, jest OK, ja nie chcę włożyć i wyjąć i uciec :) jestem kobietą i
                wolę długie zabawy :)

Honorcia
                • Gość: obserwator Re: mostostal płock IP: *.localdomain / *.czajen.pl 28.11.05, 14:37
                  o kurcze pieczone ,ale pobudziłaś mi wyobrażnię!
    • Gość: pk111 Re: mostostal płock IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 14:35
      na mój gust źle to wygląda
      • Gość: ooo Re: mostostal płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 15:02
        co wy na to?
        • Gość: eMCi Re: mostostal płock IP: *.icpnet.pl 28.11.05, 15:04
          cos sie ruszylo moze byc ciekawe zamkniecie
          • Gość: mplc Re: mostostal płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 15:15
            nic z tego nie bedzie zamkniecie max 27.2
            • Gość: eMCi Re: mostostal płock IP: *.icpnet.pl 28.11.05, 15:18
              raczej troszke wiecej.......kto to teraz sprzedaje? Idioci co sie boja jutra:)?
              • Gość: obserwator Re: mostostal płock IP: *.localdomain / *.czajen.pl 28.11.05, 15:23
                może idioci ,a może i nie!trudno przewidzieć ten kogel mogel.
                • Gość: eMCi Re: mostostal płock IP: *.icpnet.pl 28.11.05, 15:25
                  dokladnie, niezla maniana odbywa sie z tym mostostalem.

pozdro
                  • Gość: pk111 Re: mostostal płock IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 15:25
                    coś zaczyna
                    • Gość: slimaczysko Re: mostostal płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 15:42
                      i coś się kończy
    • Gość: obserwator Re: mostostal płock IP: *.localdomain / *.czajen.pl 28.11.05, 16:24
      to już nie żarty!
      • Gość: jejku jejku Re: mostostal płock IP: *.localdomain / *.czajen.pl 28.11.05, 16:46
        co tak wszystkim wary opadły?
        • Gość: Kecajek Re: mostostal płock IP: *.elblag.dialog.net.pl 28.11.05, 16:49
          Dobre pytanie
          Za 10 minut, jak wszyscy dojdą do siebie dopiero coś przeczytamy
          • hurtor Re: mostostal płock 28.11.05, 16:55
            :D Jeszcze tak się nie uśmiałam :D

Z tymi warami bomba :P Tylko czasem jutro nie sprzedawajcie! :) Poczekajcie na
            kurs, by na nim zyskać.

Honorcia
            • Gość: obserwator Re: mostostal płock IP: *.localdomain / *.czajen.pl 28.11.05, 17:01
              nie wiem czy ty nas podpuszczasz, żeby sama sprzedać czy poprostu chcesz
              żebyśmy trzymali pół roku,rok albo i jeszcze dłużej żeby wyjść na swoje.
              • hurtor Re: mostostal płock 28.11.05, 17:11
                Hmm. Chodzą słuchy, że w maju w Iraku dla PKNORLEN mają wykonać usługę.
                Oczywiście możesz sprzedać jutro ze stratą na kursie tak, by coś wyciągnać z
                dywidendy. Sam musisz podjąć decyzję, czy to Ci się opłaca, bo potrzebujesz
                środki, czy też kilka tygodni, miesięcy nic Ci nie zrobi i poczekać, by zarobić
                jeszcze na kursie oprócz dywidendy. Mnie osobiście pasuje drugi wariant. Pozdrawiam.

Honorcia
                • Gość: obserwator Re: mostostal płock IP: *.localdomain / *.czajen.pl 28.11.05, 17:31
                  dobra, ale trzeba być dobrym sojusznikiem p.busha, a nasz pan minister
                  sikorski, chce wycofać na początku 2006 nasze wojska z iraku i co wtedy ,ano
                  dupcia zimna ,a nasz mostostalek na usterkach w orlenie nie zarobi za dużo!
                  • hurtor Re: mostostal płock 28.11.05, 17:35
                    Nie ma to wpływu znaczącego na inwestycje w Iraku, niech wycofują...
                    Jednak na moje okie, nie wycofają wojsk, komuś dupcię muszą całować, skoro się
                    kłócą z Rosją i UE. Jakby miało być źle, to o tarczy antyrakietowej w Polsce nie
                    byłoby mowy.

Honorcia
                    • Gość: obserwator Re: mostostal płock IP: *.localdomain / *.czajen.pl 28.11.05, 17:53
                      może i masz rację ,ale kto to wie.podejrzewam, że jutro jak i w najbliższym
                      czasie nie będzie chętnych na te akcje,dopiero jak zostaną zdołowane porządnie,
                      to coś będzie się dziać w transakcjach kupna.ja też ich potrzymam trochę,jakby
                      nawet za rok wyszło 10% to nie byłoby tak zle.ale jednak żałuję że w to
                      wchodziłem!wsadziłem trochę pieniążków i przepłaciłem tak jak większość ,no ale
                      przecież się nie zabiję za to!dlaczego tak mało osób dyskutuje?odezwijcie
                      się ,nie ma się czego wstydzić!
        • Gość: obserwator Re: mostostal płock IP: *.localdomain / *.czajen.pl 28.11.05, 16:54
          mam nadzieję ,że jutro nie lunie,, deszcz ze śniegiem" ukrytych i
          niesprzyjających wiadomości, żeby maksymalnie zdołować akcje.
          • Gość: slimaczysko Re: mostostal płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 18:03
            mam nadzieję, że jutro będzie wczoraj
            • Gość: @@@ Re: mostostal płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 18:09
              czyli niedziela?
              • Gość: dorota751 ja też się wtrącę.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 20:49
                ... bo kupiłam trochę tych akcji, i niestety chyba po najwyższym kursie :( Na
                mój gust, jutro otwarcie po 22 zeta. trzeba trzymać, po prognozach albo
                sprawozdaniu za 05 myślę że skoczą do poziomu kiedy będzie warto (DLA MNIE) je
                sprzedać. Trzeba zapamiętać: BEZ PANIKI :) Dorota
                • Gość: Greg Re: ja też się wtrącę.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 21:13
                  Jutro otwarcie ok. 19.90, albo nawet mniej. Dalsze kilka dni to spadki o parę
                  procent. Później można się zastanawiać co będzie dalej. Czarno widzę, ale może
                  się mylę?!
                  • Gość: kw Re: ja też się wtrącę.... IP: 80.54.252.* 28.11.05, 21:31
                    Pewnie TAK !
                  • Gość: jejku jejku Re: ja też się wtrącę.... IP: *.localdomain / *.czajen.pl 28.11.05, 21:31
                    oby
                    • Gość: balcerowicz Re: ja też się wtrącę.... IP: *.icpnet.pl 28.11.05, 21:57
                      wiecie co ktoś rzuci jakiś wątek a wy zaraz sie mocno w to wkręcacie i brniecie
                      w to, kilka dni temu poszło że mostostal płock zacznie skakać w góre jak kangur
                      i ulala tak wysoko skonczy, a tu zycie nas sprostowało jak widać. ale oczywiście
                      nie można wykluczać waszego scenariusza bo jest dośc mocno prawdopodobny, ale
                      czy korekta będzie tak wysoka, życzę sobie i wam żeby byla tak wysoka jak
                      dzisiaj wzrost :))
                      pozdr
                      • Gość: eMCi ja też się wtrącę.... IP: *.icpnet.pl 28.11.05, 23:01
                        jestem tego samego zdania i oby jutro sie te przewidywania z tak ostrym spadkiem
                        sie nie potwierdzily. bedzie spadek ale nie tak duzy...........I WISH

POZDRo
              • Gość: slimaczysko Re: mostostal płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 02:36
                A co to niedziela? Dla mnie tydzień ma pięć dni ;)
                • Gość: Kecajek Re: mostostal płock IP: *.elblag.dialog.net.pl 29.11.05, 09:09
                  To co dzisiaj z Mostostalem?
                  Jeśli jaja będą takie jak wczoraj, to może jeszcze wzrośnie?
                  • Gość: Gorbi Re: mostostal płock IP: *.stat.gov.pl 29.11.05, 11:50
                    Przecież teraz połowa pieniędzy wróci do MOSTOSTALU PŁOCK bo MOSTOSTAL WARSZAWA
                    wykupi weksle.
                    • hurtor Re: mostostal płock 29.11.05, 11:59
                      Nie rozumiem ;) ...i wpłynie to korzystnie na kurs MSP?

Honorcia
                      • Gość: Gorbi Re: mostostal płock IP: *.stat.gov.pl 29.11.05, 15:47
                        Przecież ta cała dywidenda była tylko i wyłącznie po to żeby MOSTOSTAL WARSZAWA
                        miał za co wykupić swoje weksle od MOSTOSTALU PŁOCK. Skoro pieniądze wracają
                        do Płocka to przecież nie będzie to wpływać niekorzystnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka