spiro09 29.01.06, 19:21 poprostu w irlandzkim necie jest informacja o ofercie pracy w przemyslu, czyli wszystko wiadomo od poniedziałku jazda na 1,7 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ferenc11 Re: SANWIL NARESZCIE INFO 29.01.06, 19:29 chłopie jak by kurs zalezał od ofert pracy to zamiast przygladac sie giełdzie stałbyś i gapił byś sie na tablice ogłoszeniową w sklepie z pracą kurs zaatakuje lecz nie 1,7 a 1,07 ijak to przebije to polecimy ciut wyzej pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
spiro09 Re: SANWIL NARESZCIE INFO 29.01.06, 19:37 cieboto to oznacza ze lada dzien bedzie info,a ta oferta pozwala sie tymlo upewnić niepewnym Odpowiedz Link Zgłoś
greg_skce Re: SANWIL NARESZCIE INFO 29.01.06, 20:16 Nie oceniajmy tego jaki będzie kurs po tym info, ale głębsza analiza (nie tylko samo ogłoszenie) wskazuje, że irlandczycy szukając ludzi do pracy potwierdzają zaangażowanie w Sanwil. Jeśli do tego chcą ich zatrudniać w Przemyślu to znaczy, że już mają coś do powiedzenia w polityce kadrowej. Dalej nie będę rozważał, niech każdy dopisze sobie scenariusz według uznania i ustawi kurs według własnej oceny. Odpowiedz Link Zgłoś
greg_skce Re: SANWIL NARESZCIE INFO 29.01.06, 21:24 Po głębszym przeanalizowaniu treści ogłoszenia stwierdzam, że coś mi się w tym wszystkim nie podoba, albo to jakaś prowokacja, albo w Sanwilu nie mają nikogo z lepszą niż przeciętna znajomością angielskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
racheela Re: SANWIL NARESZCIE INFO 29.01.06, 22:09 mysle ze w takiej sytuacji moglby sie Sanwil wypowiedziec. I albo potwierdzic albo zaprzeczyc. Wolalabym aby potwierdzil :) Odpowiedz Link Zgłoś
ferenc11 Re: SANWIL NARESZCIE INFO 29.01.06, 22:34 uważam ze takie spekulacje nie maja sensu równie dobrze można załozyć że chcą miec swoja osobe w firmie (sanwil) która bedzie sprzedawała dla trimprofa klientów , moze coś innego, ale jedno jest pewne zainteresowanie polska fima jest coraz wieksze i jak widac po tym ogłoszeniu o poszukiwaniu osoby na takie stanowisko ,że jest to firma miedzynarodowa (byc może w dosłownym tego słowa znaczeniu ) wydaje mi sie że współpraca powoli sie zazebia ale niema co zbyt abstrachowac na podstawie jednej umowy o prace pozdrawiam( mnie tez szlag trafia i czekam na konkretne wzrosty ) Odpowiedz Link Zgłoś
del8 Re: SANWIL NARESZCIE INFO 29.01.06, 23:12 Przeczytalem to cudo. Rece i nogi opadaja... A mialem taki dobry humor. Szkoda gadac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aloha11 Re: SANWIL NARESZCIE INFO 30.01.06, 15:11 Jak myślicie będzie jakaś ciekawa wiadomość dzisiaj po sesji? Mario Odpowiedz Link Zgłoś
greg_skce Re: SANWIL NARESZCIE INFO 30.01.06, 15:31 Musi to być coś ważnego skoro taki "paniczny" skup się odbywa. Może Karkosik kupił pakiet(y) ? Odpowiedz Link Zgłoś
aloha11 Re: SANWIL NARESZCIE INFO 30.01.06, 15:37 Kiedyś na pewno.Ja piern...e jakby to był Karkosik,to szkoda gadać.Mario Odpowiedz Link Zgłoś
greg_skce Re: SANWIL NARESZCIE INFO 30.01.06, 15:39 Ja rano dokupiłem po 1.06 ale nie spodziewałem się, że aż taki "wyskok" będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
karwala Re: SANWIL NARESZCIE INFO 30.01.06, 15:47 Mario co masz na myśli ? tzn znaczy że sprzedajesz Odpowiedz Link Zgłoś
aloha11 Re: SANWIL NARESZCIE INFO 30.01.06, 15:51 Nie,jestem wierny sanwilkowi,że aż sam się sobie dziwię.To jest moja inwestycja na dłuższy czas.Mario Odpowiedz Link Zgłoś
greg_skce Re: SANWIL NARESZCIE INFO 30.01.06, 16:22 Jest pięknie. Jestem zadowolony z zamknięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
aloha11 Re: SANWIL NARESZCIE INFO 30.01.06, 16:24 Yes yes yes ,jak by to powiedział Pan Marcinkiewicz.Mario Odpowiedz Link Zgłoś
vavder Re: SANWIL NARESZCIE INFO 30.01.06, 17:00 Gratulacje tym co wtrzymali, ja sprzedałem i liczę na to że uda się jeszcze odkupić taniej... może jutro, pozdr VaVder Odpowiedz Link Zgłoś
spiro09 Re: SANWIL NARESZCIE INFO 30.01.06, 17:03 no ja tez sprzedałem, wszedłem w BUDPOL, jestem pewien po analizach zysku conajmniej 25% a moze i wieciej w ciagu 10 sesji Odpowiedz Link Zgłoś
sken Re: SANWIL NARESZCIE INFO 30.01.06, 22:16 a dlaczego mostostal sprzedal akcje BUDOPOLu? myslisz ze dlatego, ze spodziewali sie wzrostu wartosci? Odpowiedz Link Zgłoś
spiro09 Re: SANWIL NARESZCIE INFO 30.01.06, 22:26 przecież akcje BUDOPOLU kupiła paniu ela zobaczycie w ciagu 10 dni bedzie ponad 25% a moze nawet i wiecej, tak pokazuje historia. nie chcecie nie wierzcie Odpowiedz Link Zgłoś