Dodaj do ulubionych

Czy sa tu jacys studenci?

11.03.06, 21:36
Szukam studentow, ktorzy inwestuja na gieldzie. Jaki kierunek studiujecie? Jak sobie radzicie na
gieldzie?
Obserwuj wątek
    • yayyo Re: Czy sa tu jacys studenci? 11.03.06, 22:35
      ja studiuje rolnictwo na sggw a giełdą interesuje się od podstawówki kiedy to
      ojciec zaprowadził mnie do domu maklerskiego miałem z 8 lat i jeszcze wtedy
      notowania były podawane jeden raz dziennie co najlepsze miałem pieniądze z
      komunii dałem je ojcu i po chyba dwóch miesiącach oddał mi więcej i jeszcze
      kupiłem nowe ATARI to była jazda i do dzisiaj jest to mój nałóg. Dziś moge
      powiedzieć że dobrze sie orientuje w giełdzie i dobrze tez na tym wychodze a
      studiuje ten kierunek bo lubie
    • matczukm Re: Czy sa tu jacys studenci? 11.03.06, 22:59
      No i ja gram na gieldzie juz od jakiegos czasu, przyznam ze tez interesowala
      mnie od zawsze ale wczesniej tylko obserwowalem, studiuje na sgh. Na razie
      wychodze mniej wiecej na rowno z lekkim minusem ale jestem dobrej mysli. Jednak
      samo granie daje mi duzo satysfakcji. Pozdrawiam
    • ogracz Re: Czy sa tu jacys studenci? 12.03.06, 01:28
      pedagogika, w tym roku pierwsze inwestycje w gielde, kilka procent do przodu,
      orientuje sie slabo, caly czas sie edukuje
      • kumer Re: Czy sa tu jacys studenci? 12.03.06, 08:00
        Ja studiuję ekonomię w wsdg. Na giełdzie gram od około roku ale wcześniej inwestowałem na sucho. Poprzedni rok około 25% na plusie. Pozdrawiam
    • grisza29 Re: Czy sa tu jacys studenci? 12.03.06, 12:34
      ja chemie na politechnice. na gieldzie inwestuje od 1.5 roku, z tym ze przez
      pierwszy rok w stanach a od niedawna w polsce. wyniki jak na razie takie sobie.
      mogloby byc lepiej
    • pabloo25 Re: Czy sa tu jacys studenci? 12.03.06, 14:37
      no hej ja studiuje rolnictwo na ATR-e w Bydgoszczy a inwestuje tak od 1,5
      roku jak były zapisy na pkobp to się w to wkręciłem, także nie za długo:)
      Troche zarobilem na pko bo dosyc dlugo trzymalem, pozniej sporo na lotosie bo
      kupilem na debiucie a tak na powaznie zaczałem sie w to bawić dopiero w
      listopadzie zeszłego roku także chyba należe do leszczy ale jak na razie jestem
      sporo na plusie:) pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka