ciach_ciach_ciach 11.03.06, 21:36 Szukam studentow, ktorzy inwestuja na gieldzie. Jaki kierunek studiujecie? Jak sobie radzicie na gieldzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yayyo Re: Czy sa tu jacys studenci? 11.03.06, 22:35 ja studiuje rolnictwo na sggw a giełdą interesuje się od podstawówki kiedy to ojciec zaprowadził mnie do domu maklerskiego miałem z 8 lat i jeszcze wtedy notowania były podawane jeden raz dziennie co najlepsze miałem pieniądze z komunii dałem je ojcu i po chyba dwóch miesiącach oddał mi więcej i jeszcze kupiłem nowe ATARI to była jazda i do dzisiaj jest to mój nałóg. Dziś moge powiedzieć że dobrze sie orientuje w giełdzie i dobrze tez na tym wychodze a studiuje ten kierunek bo lubie Odpowiedz Link Zgłoś
matczukm Re: Czy sa tu jacys studenci? 11.03.06, 22:59 No i ja gram na gieldzie juz od jakiegos czasu, przyznam ze tez interesowala mnie od zawsze ale wczesniej tylko obserwowalem, studiuje na sgh. Na razie wychodze mniej wiecej na rowno z lekkim minusem ale jestem dobrej mysli. Jednak samo granie daje mi duzo satysfakcji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ogracz Re: Czy sa tu jacys studenci? 12.03.06, 01:28 pedagogika, w tym roku pierwsze inwestycje w gielde, kilka procent do przodu, orientuje sie slabo, caly czas sie edukuje Odpowiedz Link Zgłoś
kumer Re: Czy sa tu jacys studenci? 12.03.06, 08:00 Ja studiuję ekonomię w wsdg. Na giełdzie gram od około roku ale wcześniej inwestowałem na sucho. Poprzedni rok około 25% na plusie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grisza29 Re: Czy sa tu jacys studenci? 12.03.06, 12:34 ja chemie na politechnice. na gieldzie inwestuje od 1.5 roku, z tym ze przez pierwszy rok w stanach a od niedawna w polsce. wyniki jak na razie takie sobie. mogloby byc lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
pabloo25 Re: Czy sa tu jacys studenci? 12.03.06, 14:37 no hej ja studiuje rolnictwo na ATR-e w Bydgoszczy a inwestuje tak od 1,5 roku jak były zapisy na pkobp to się w to wkręciłem, także nie za długo:) Troche zarobilem na pko bo dosyc dlugo trzymalem, pozniej sporo na lotosie bo kupilem na debiucie a tak na powaznie zaczałem sie w to bawić dopiero w listopadzie zeszłego roku także chyba należe do leszczy ale jak na razie jestem sporo na plusie:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś