adamlysy 02.04.06, 22:21 Radźcie Panowie Szlachta... pchnąć to ze stratą? (kupno za 52.3) czy trzymać(mam czas, nie spieszy sie....) dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
racheela Re: Agora...?? 02.04.06, 22:53 moim zdaniem po wejsciu Axela S. okaze sie ze nie zagroził Agorze i w niedlugim czasie zacznie sie odrabianie strat. Ja czekam ze jeszcze spadnie i wtedy planuje kupic. GW to gazeta z okreslonym typem czytelnikow i nie sadze zeby oni zaraz pobiegli do kiosku po nowy tytul. Owszem, bedzie czas niepewnosci, ale panika jest zupelnie zbedna. Odpowiedz Link Zgłoś
crox Re: Agora...?? 02.04.06, 23:12 W takim wypadku, jeżeli ktoś wierzy w ten papier w perspektywie długoterminowej, lepiej sprzedać, nawet ze stratą, i odkupić taniej. Bo w najbliższym czasie na pewno jeszcze spadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
soros2 Re: Agora...?? 03.04.06, 08:41 Sygnały techniczne sa ewidentne - przebicie wsparcia na dużym obrocie - to oznacza większe prawdopobieństwo spadków, chociaz mozliwy jest powrót do wsparcia. Co zrobić to zależy od Ciebie - z tego co piszesz nie masz żadnego systemu inwestycyjnego (albo jakichkolwiek reguł) - piszesz, że możesz poczekać (czyli co, inwestujesz fundamentalnie ? - wątpię, wtedy byś nie pytał się o zdanie na forum tylko czekał np. na dalszy spadek aby dokupić). Jestes więc chyba typowym przypadkiem na tym forum - granie jak leci, ot tak sobie aby fajnie było. W takim razie ciężko coś tu poradzić. Dla mnie Agora to bardzo dobra spółka w perspektywie długoterminowej więc, sorry za stwierdzenie, cieszę się, że jej kurs spada - kupię ją kiedyś za chyba niższą cenę niz w piątek (teraz jej nie mam). Odpowiedz Link Zgłoś
adamlysy Re: Agora...?? 03.04.06, 10:58 masz duzo racji w ocenie całości sprawy ;-) wszystkim dzieki Odpowiedz Link Zgłoś