Dodaj do ulubionych

Warto poczytać!

27.05.06, 21:32
Może ktoś chce poczytać:)www.fop.pl/serwis/news/wiadomosci.php?
subaction=showfull&id=1148752579&archive=&start_from=&ucat=2&
Obserwuj wątek
    • citro1 Re: Warto poczytać! 27.05.06, 21:39
      Prawo niedzwiedzia www.fop.pl/serwis/news/show.php?
      subaction=showfull&id=1148752579&archive=&start_from=&ucat=2&
      • zablokowany Warto poczytać ???Dziń dybry.... 27.05.06, 21:48
        Najlepsze kasztany rosną na placu Pigalle...Zuzanna lubi je tylko jesienią i
        przesyła świeżą partię...
        • citro1 Re: Starszy plutonowy Zablokowany! 27.05.06, 22:22
          Witam.
          Z przyjemnością przecztałem Twoje posty na forum Parkietu.Mam tylko nadzieje,że
          nie zdradzisz nas i nie zagościsz tam na stałe.
          • zablokowany Szanowny Citro1 27.05.06, 22:26
            Nic z tych rzeczy. Nie rozumiem dlaczego miałbym być przypisany tylko do
            jednego forum. Tutaj mam coś do powiedzenia i tam też lubię zabierać głos.
            Pozdrawiam:)
            • fular1 Re: Szanowny Citro1 27.05.06, 22:27
              moze link :D
              • zablokowany Szanowny Fular1 27.05.06, 22:29
                a jaki chcesz?
                • fular1 Re: Szanowny Fular1 27.05.06, 22:35
                  tam gdzie sie udzielasz oczywiscie. jakze to cenne info :)
                  • zablokowany Re: Szanowny Fular1 27.05.06, 22:56
                    Proszę bardzo
                    www.parkiet.com/forum/viewtopic.php?t=36352
                    www.parkiet.com/forum/viewtopic.php?t=36913&sid=7a17967f58314c2b585f12cbc685aeb1
                    www.bankier.pl
                    www.marketwatch.com/news/default.asp?siteid=mktw
                    itp., itp
                    • fular1 Re: Szanowny Fular1 27.05.06, 23:13
                      chyle czoła
                      • zablokowany Szanowny Fular1 28.05.06, 00:10
                        Nie ma za co. Pozdrawiam:)
      • pazurrr1 Re: Warto poczytać! 27.05.06, 22:00
        REWELACJA!!! Jak dla mnie, murowana pierwsza dziesiątka najlepszych postów tego
        forum wszechczasów! Gratuluję i pozdrawiam! Mario'
        • fular1 Re: Warto poczytać! 27.05.06, 22:11
          świetne !!!

"Prawo ciążenia rynków finansowych kolejny raz przypomniało o sobie 14 kwietnia
          2000 r. Indeks Nasdaq spadł z poziomu 5048 punktów, jaki osiągnął w połowie
          marca, do 3321 punktów. "
          • zablokowany Taki sam artykuł można napisać w drugą stronę 27.05.06, 22:28
            I również znaleźć odpowiednie dopasowanie.
            Pozdrawiam:)
            • citro1 Re: Taki sam artykuł można napisać w drugą stronę 27.05.06, 23:57
              Ja tylko podałem link ,bo uważam iż warto przeczytać ten artykuł.Poruszył Cie
              chyba wątek mówiący:
              " W 1987 r. na Wall Street najbardziej drożały spółki, które nie przynosiły
              zysków i jedynie obiecywały, tak jak w czasach Kompanii Mórz Południowych"?
              Czyżbyś dostrzegał analogie do naszego Skotanu i Biotanu ? :D
              • js.2 Re: Taki sam artykuł można napisać w drugą stronę 28.05.06, 00:08
                Jak widać "Czarne chmury" jeszcze nie w cenie..
                citro1, "Więcej słońca" choćby to była tylko kwarcówka
                • elamigo1 Re: Taki sam artykuł można napisać w drugą stronę 28.05.06, 00:13
                  Niektórzy starają się szukać kwarcówki gdy nie ma słońca.
                  Pojawiło się sporo postów określających ż indeksy w usa wzrosły z powodu dobrych
                  danych. Jennak coraz więcej komentatorów pisze że wzrosły nie dlatego że były
                  dobre a dlatego że nie było nowych złych danych.,
                  By Caroline Valetkevitch

NEW YORK, May 26 (Reuters) - U.S. stocks rose on Friday, ending the week higher
                  after a two-week rout, as banking shares gained on brokers' upgrades and
                  economic reports raised no new worries about the outlook for interest rates.
                  - no new worries to nie to samo co good news.
                  • zablokowany Re: Taki sam artykuł można napisać w drugą stronę 28.05.06, 00:16
                    Ciekawe co Karolinka napisałaby gdyby były "bad news":):)
                • citro1 Re: Taki sam artykuł można napisać w drugą stronę 28.05.06, 00:15
                  Ja już od kwietnia jestem w kolorze melanż ani czerwony,ani zielony.
                  Kwarcówka w maju?
              • zablokowany Re: Taki sam artykuł można napisać w drugą stronę 28.05.06, 00:14
                Ten fragment akurat nie wzmógł moich przemyśleń co do zdarzeń w przeszłości.
                Kiedy czytałem ten artykuł to przypominam sobie jak pewni specjaliści z Polski
                próbowali sprzedać portal internetowy wyceniony na bazie portali internetowych
                z USA. Nie przyjęli dyskonta oraz do wyceni wzięli wartość NASDAQ ze szczytu
                notowań...Po wysłuchaniu ich wykładu trwającego 1,5 godziny zaprosiłem ich na
                ciastko do pobliskiej cukierni. Portalu nie sprzedali. Ciastka
                chwalili....Trochę pieniędzy uratowałem i było na zsiadłe mleko z kartoflami i
                kiełbasą....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka