citro1 27.05.06, 21:32 Może ktoś chce poczytać:)www.fop.pl/serwis/news/wiadomosci.php? subaction=showfull&id=1148752579&archive=&start_from=&ucat=2& Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
citro1 Re: Warto poczytać! 27.05.06, 21:39 Prawo niedzwiedzia www.fop.pl/serwis/news/show.php? subaction=showfull&id=1148752579&archive=&start_from=&ucat=2& Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Warto poczytać ???Dziń dybry.... 27.05.06, 21:48 Najlepsze kasztany rosną na placu Pigalle...Zuzanna lubi je tylko jesienią i przesyła świeżą partię... Odpowiedz Link Zgłoś
citro1 Re: Starszy plutonowy Zablokowany! 27.05.06, 22:22 Witam. Z przyjemnością przecztałem Twoje posty na forum Parkietu.Mam tylko nadzieje,że nie zdradzisz nas i nie zagościsz tam na stałe. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Szanowny Citro1 27.05.06, 22:26 Nic z tych rzeczy. Nie rozumiem dlaczego miałbym być przypisany tylko do jednego forum. Tutaj mam coś do powiedzenia i tam też lubię zabierać głos. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
fular1 Re: Szanowny Fular1 27.05.06, 22:35 tam gdzie sie udzielasz oczywiscie. jakze to cenne info :) Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Re: Szanowny Fular1 27.05.06, 22:56 Proszę bardzo www.parkiet.com/forum/viewtopic.php?t=36352 www.parkiet.com/forum/viewtopic.php?t=36913&sid=7a17967f58314c2b585f12cbc685aeb1 www.bankier.pl www.marketwatch.com/news/default.asp?siteid=mktw itp., itp Odpowiedz Link Zgłoś
pazurrr1 Re: Warto poczytać! 27.05.06, 22:00 REWELACJA!!! Jak dla mnie, murowana pierwsza dziesiątka najlepszych postów tego forum wszechczasów! Gratuluję i pozdrawiam! Mario' Odpowiedz Link Zgłoś
fular1 Re: Warto poczytać! 27.05.06, 22:11 świetne !!! "Prawo ciążenia rynków finansowych kolejny raz przypomniało o sobie 14 kwietnia 2000 r. Indeks Nasdaq spadł z poziomu 5048 punktów, jaki osiągnął w połowie marca, do 3321 punktów. " Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Taki sam artykuł można napisać w drugą stronę 27.05.06, 22:28 I również znaleźć odpowiednie dopasowanie. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
citro1 Re: Taki sam artykuł można napisać w drugą stronę 27.05.06, 23:57 Ja tylko podałem link ,bo uważam iż warto przeczytać ten artykuł.Poruszył Cie chyba wątek mówiący: " W 1987 r. na Wall Street najbardziej drożały spółki, które nie przynosiły zysków i jedynie obiecywały, tak jak w czasach Kompanii Mórz Południowych"? Czyżbyś dostrzegał analogie do naszego Skotanu i Biotanu ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
js.2 Re: Taki sam artykuł można napisać w drugą stronę 28.05.06, 00:08 Jak widać "Czarne chmury" jeszcze nie w cenie.. citro1, "Więcej słońca" choćby to była tylko kwarcówka Odpowiedz Link Zgłoś
elamigo1 Re: Taki sam artykuł można napisać w drugą stronę 28.05.06, 00:13 Niektórzy starają się szukać kwarcówki gdy nie ma słońca. Pojawiło się sporo postów określających ż indeksy w usa wzrosły z powodu dobrych danych. Jennak coraz więcej komentatorów pisze że wzrosły nie dlatego że były dobre a dlatego że nie było nowych złych danych., By Caroline Valetkevitch NEW YORK, May 26 (Reuters) - U.S. stocks rose on Friday, ending the week higher after a two-week rout, as banking shares gained on brokers' upgrades and economic reports raised no new worries about the outlook for interest rates. - no new worries to nie to samo co good news. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Re: Taki sam artykuł można napisać w drugą stronę 28.05.06, 00:16 Ciekawe co Karolinka napisałaby gdyby były "bad news":):) Odpowiedz Link Zgłoś
citro1 Re: Taki sam artykuł można napisać w drugą stronę 28.05.06, 00:15 Ja już od kwietnia jestem w kolorze melanż ani czerwony,ani zielony. Kwarcówka w maju? Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Re: Taki sam artykuł można napisać w drugą stronę 28.05.06, 00:14 Ten fragment akurat nie wzmógł moich przemyśleń co do zdarzeń w przeszłości. Kiedy czytałem ten artykuł to przypominam sobie jak pewni specjaliści z Polski próbowali sprzedać portal internetowy wyceniony na bazie portali internetowych z USA. Nie przyjęli dyskonta oraz do wyceni wzięli wartość NASDAQ ze szczytu notowań...Po wysłuchaniu ich wykładu trwającego 1,5 godziny zaprosiłem ich na ciastko do pobliskiej cukierni. Portalu nie sprzedali. Ciastka chwalili....Trochę pieniędzy uratowałem i było na zsiadłe mleko z kartoflami i kiełbasą.... Odpowiedz Link Zgłoś