bromly 20.06.06, 14:33 Mozecie polecic jakis dobry Dom Maklerski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
druop22 Re: DM - ktory wybrac? 20.06.06, 18:57 lepiej nie mbank, mam tam od niedawna rachunek ale w sumie za nic nie odpowiadają, jest nawet punkt że cytuje: "mbank nie ponosi odpowiedzialności za szkody spowodowane: .. 2.niewykonaniem lub niewłaściwym przez DI BRE przekazanego przez mbank zlecenia klienta. 3.nie przyjeciem dyspozycji złozonej przez kanały dostępu(internet) jeśli spowodowane było to wadą transmisyjną, techniczną lub awarią urządzeń.. 4. (najlepsze) działanie siły wyższej, przez które rozumie się działania nadzwyczajne, nagłe których nie mozna było przewidziec.." Heheh dobre nie?? jak jest w innych biurach dostępnych przez internet? bo tylko to mnie interesuje? P.S Poza tym serwis mbanku jest ubogi - nie ma zleceń ze stopami, PCR itp, itd, Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_finanseosobiste.pl Re: DM - ktory wybrac? 20.06.06, 20:35 Witam mbank ma dośc ubogą usługę maklerska i nie jest ona wyznacznikiem dla biur maklerskich. To takie pół biuro z duża wygoda ale dla bardziej doswiadczonyvh inwestorów z pewnoscia za mało. Jesli masz dylemat z wyborem biura maklerskiego polecam Ci lekturę: Inwestowanie w akcje przez internet, czyli jak wybrać biuro maklerskie. www.finanseosobiste.pl/content/view/145/33/ Pozdrawiam serdecznie Tomasz Bar www.finanseosobiste.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kiler2525 Re: DM - ktory wybrac? 19.08.06, 23:37 Jeśli jesteś z Krakowa to polecam Beskidzki Dom Maklerski na placu szczepańskim5. Jest tam taka sexowna blondyna- konsultantka Justynka, która sie mną opiekuje. :roll: Zaczołem od kwoty 2 000 zł. Nie miałem pojecia o giełdzie. Justynka mi przygotowała materiały i przy kawie wyjasniła co trzeba. Jak byłem gotowy do gry założyłą mi konto inwestycyjne.Do tej pory z nią współpracuje. Czesto konsultuje z nią moje inwestycje. Zawsze ma dla mnie czas. Opieka pierwsza klasa. Polecam. A i jeszcze jedna wazna rzecz odnosnie tego biura - niskie prowizje od transakcji. :D Odpowiedz Link Zgłoś
ahead1 Re: DM - ktory wybrac? 20.08.06, 01:24 W sumie kiler jak czytam twoja "opinie" to tak jakbys opisywal swoj pierwszy raz w burdelu... i wogole pierwszy raz. A tak poza tym to zadnych konkretow Odpowiedz Link Zgłoś
all Re: DM - ktory wybrac? 22.08.06, 10:53 Jak się podczas grania na giełdzie myśli o dupach to można dostać kopa w dupę. To tak jakby jadąc samochodem obejrzeć się za seksowną laską - nietrudno o wypadek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 burdel - ktory wybrac? 23.08.06, 08:11 ahead1 napisał: > W sumie kiler jak czytam twoja "opinie" to tak jakbys opisywal swoj pierwszy > raz w burdelu... i wogole pierwszy raz. > A tak poza tym to zadnych konkretow Nie wiedziałem że tak jest w porządnym burdelu :))) Bo, tak: przychodzisz do burdelu ale mówisz burdel-mamie, że nie wiesz o co chodzi w tej kwestii. Burdel-mama daje ci broszurki: "twój pierwszy raz", "choroby weneryczne spowodowane przygodnymi stosunkami seksualnymi", "twoje wzwody i spadki" itp. Wyjaśniacie sobie podstawy. Jak jesteś przygotowany i obryty z literatury. Umawiasz się na kawę z burdel-mamą i wspólnie z nią określasz "typ inwestycji krótkoterminowej", czyli: wysoka brunetka o niebieskich oczach itd. A jeśli ci coś nie wyjdzie, to zawsze możesz liczyć na pomoc burdel-mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
tomiwit Re: DM - ktory wybrac? 20.06.06, 20:36 Polecam DI BRE Nie wiesza się, nie wygasa sesja, są stopy z limitem. Ja jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
koniokradek Re: DM - ktory wybrac? 20.06.06, 21:05 Nie mbank- jestem nieszczęśliwym posiadaczem rachunku w mbanku. Chcialem zaoszczędzić a już tyle stracilem przez uboki interfejs i opóźnienia ze mogłbym oplacic kilka innych rachuków równocześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nhatrang Re: DM - ktory wybrac? 23.08.06, 08:58 Problemy z zapisami na akcje - wyczytałem na koncie ze mam skontaktować się z mlinią. Miła pani była kompletnie niekompetentna - nie mogłem się dowiedzieć, czy mogę złożyć zapis na akcję Unimy2000! W prospekcie emisyjnym jednym z DM jest DM BRE, a to on z tego co się nie mylę obsługuje e-maklerów z m-banku! Co jest grane? Odpowiedz Link Zgłoś