Dodaj do ulubionych

DIJA 12 076

26.10.06, 22:54
Citro pamiętasz, wspominałeś o tym poziomie, po dzisiejszej sesji jest 12 164, został jeszcze jeden dzień i spadek o niecały procent jest oczywiście możliwy, ale bardzo jestem ciekaw co dziś o tym sądzisz
pozdrawiam

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=27&w=50813915&a=50833055
Obserwuj wątek
    • citro1 Re: DIJA 12 076 26.10.06, 23:45
      Co sądze.Ja się kieruje analizą techniczną i na teraz wybicie na DJI jest
      faktem.W stanach mamy w listopadzie wybory i to jest zagwostka.Szeroki rynek
      SP500 jak i DJT do szczytów jeszcze troche ma.Sam sie zastanawiam co teraz
      będzie mała euforia /hiperbolka / czy korekta ,a jak korekta to jaka?? płaska
      daje szanse na bicie szczytów na przełomie roku,a jak euforia to koniec wzrostów
      w Stanach ,a co za tym idzie i na świecie.Ci co mają akcje kupione dawno mają
      pełen komfort i mogą spokojnie czekać,ci co kupują teraz dużo ryzykują i mogą
      załapać sie co najmniej na średnioterminowy szczyt.W stanach jak i u nas jest
      duży pesymizm /ja również/a to jest pożywka dla wzrostów.Rynek lubi ściane
      strachu.Pare dni robie sobie wolne ,zobaczymy jak wróce co to będzie.POzdrawiam
      • tom8010 Re: DIJA 12 076 26.10.06, 23:57
        witaj Citro,

a co myslisz o DJUA?? jeszcze szczytu nie osiągnąl. ciagle pnie sie do góry.
        patrzylem tez na wykresy obligacji. do maja wszystko jak w ksiazce sie układalo
        ale teraz jak sie porówna wszystkie wykresy to juz tak schematycznie nie jest.
        pzdr
      • laykonik Re: DJIA 12 076 27.10.06, 00:17
        ściana strachu - otóż to, a we mnie narastająca chciwość, to niepokojące. Teraz rozumiem, dlaczego łatwiej otworzyć niż zamknąć pozycje. No nic, coś się zrobi, coś się wymyśli.
        Udanego wypoczynku (i tego wszystkiego, czego życzy się wędkarzom)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka