t.flesz 31.01.07, 23:36 Powiedzcie mi, warto iść na kurs podstawowy, ktoś był... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
syndicate Re: Akademia Giełdowa -warto 01.02.07, 09:37 Dwa lata temu bylem. Przed kursem przez 2 msc siedzialem w necie i czytalem wszystko o gieldzie. Lepiej przewertowac internet i kupic pare ksiazek do ktorych zawsze mozna wrocic. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
p0105 Re: Akademia Giełdowa -warto 01.02.07, 10:46 witam ja bylem na tym kursie naprawde polecam za niewielkie pieniadze mozna sie wiele dowiedziec praktycznych rzeczy jasne ja tez siedzialem w necie i czytalem ale jednak kurs byl super. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mdminvest Re: Akademia Giełdowa -warto 02.02.07, 19:38 W jakiej formie sa prowadzone te zajęcia?? Wykład ?? Rozdają jakieś materiały czy tzreba sobie samemu notować?? o ile wogóle ktokolwiek notuje. 16 luty jest ta akademia w Krakowie skłaniam sie do tego aby pojść Odpowiedz Link Zgłoś
orcik12 Re: Akademia Giełdowa -warto 01.02.07, 17:26 Podobno warto. Idę w lutym. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_kozinska Re: Akademia Giełdowa -warto 03.02.07, 14:27 gdzie szukać informacji o tej Akademii Giełdowej? narazie znalazłam tylko Wirtualną Akademię Giełdową i AG w Warszawie - kurs bezpłatny - ale to chyba nie o tym mówicie... Odpowiedz Link Zgłoś
poloxy Re: Akademia Giełdowa -warto 03.02.07, 15:43 czy jest cos takiego w lodzi macie jakies linki ?? ile to wogule koszutje ?? jaki jest program ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mdminvest LINK 03.02.07, 16:39 jak bedziw w krakowie to ide. 250zł www.mdminvest.pl/showthread.php?p=434#post434 Odpowiedz Link Zgłoś
syndicate Re: Akademia Giełdowa -warto 03.02.07, 17:33 www.gpw.com.pl/zrodla/gpw/szkola/strona.asp?dzial=osrodki pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
orcik12 Re: Akademia Giełdowa -warto 04.02.07, 02:02 www.gpw.com.pl//zrodla/gpw/szkola/index.asp Odpowiedz Link Zgłoś
p0105 Re: Akademia Giełdowa -warto 03.02.07, 17:48 ja bylem bylo naprawde super dostajecie materialy ksiazke gdzie naprawde jest wszystko i skrypt czyli to co jest wyswietlane na slajdach nic nie trzeba notowac bo macie przed soba skrypt duzo sie wam rozjasni bylem na kursie podstawowym teraz wybieram sie na instrumenty pochodne. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
orcik12 Re: Akademia Giełdowa -warto 03.02.07, 18:27 Czy jest różnica pomiędzy skołami? W Warszawie są dwie. Jedna na SGH, a druga na SGGW. Niestety w lutym (mi pasuje) jest kurs na SGGW, a dopiero w marcu na SGH. Nie wiem, czy czekać do marca? Odpowiedz Link Zgłoś
mdminvest Re: Akademia Giełdowa -warto 03.02.07, 19:11 nieważne gdzie jest tylko kto obejmuje patronat i kto wykłada. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_kozinska Re: Akademia Giełdowa -warto 03.02.07, 19:52 Dziękuję bardzo za informacje!:) Odpowiedz Link Zgłoś
poloxy Re: Akademia Giełdowa -warto 07.02.07, 09:34 hmmm.. chba sie zapisze .. powiedzcie mi jeszcze jak to wyglada to sa 2 spotkanie w sobote i niedziele ?? po 7h ?? czy jakos inaczej. jaka tematyke tam poruszaja?? pp,dywidenta,analiza techniczna,fundamentalna,moment wejscia i wyjscia z rynku ?? Odpowiedz Link Zgłoś