classixx 04.04.07, 13:07 MAŁA PODAŻ JEST DO CENY 16 ZŁOTE A WIEC KAZDEJ CHWILI MOŻE BYĆ ,WARTO KUPOWAC ,WŁASZCZA ZE BEDZIE INFORMACJA. A KOREKTA CHWILOWA ,SAM KUPIŁEM PO 15 ZLOTE DZIŚ A KAZDY WIE ZE 20 ZŁOTE I TAK BEDZIE W KWIATNIU. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudyrlis Re: D R O Z A P O L 04.04.07, 13:39 classixx napisał: > MAŁA PODAŻ JEST DO CENY 16 ZŁOTE A WIEC KAZDEJ CHWILI MOŻE BYĆ ,WARTO > KUPOWAC ,WŁASZCZA ZE BEDZIE INFORMACJA. > A KOREKTA CHWILOWA ,SAM KUPIŁEM PO 15 ZLOTE DZIŚ A KAZDY WIE ZE 20 ZŁOTE I > TAK BEDZIE W KWIATNIU. Jesli masz takie informacje to nic tylko kupowac, na co jeszcze czekasz i dzielisz sie z innymi taka super wiadomoscia. Zapozycz sie a bierz wszystko póki tanie skoro ma być po 20zl to grzech nie kupić tak tanio, powodzenia Ps. a teraz to rosło pod co? na wiosne? Odpowiedz Link Zgłoś
js.2 Re: D R O Z A P O L 04.04.07, 13:46 Czym prędzej kupuj ! Tak drogo może nie być już nigdy. Ta " mała" podaż do 16 to ponad 196 tys szt. Odpowiedz Link Zgłoś
stefekmaly Re: D R O Z A P O L 04.04.07, 13:55 Tak jest. Bierz łopatami, zastaw dom, weź pożyczki od kolegów i kupuj Drozapol. Doskonała spółka. Brać na maksiora. A tak na marginesie to dzisiaj jest chyba doskonała okazja na sprzedaż tych akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
classixx KUPUJ 04.04.07, 14:46 CHCESZ ZAROBIC CZY NIE ? JA KUPIŁEM PO 15 ZŁOTE I NIE PINIE Z STRACHU ,JAK TY. Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: D R O Z A P O L 04.04.07, 16:52 co będzie jeśli drozapol odkupi zakłady stalexportu ? Odpowiedz Link Zgłoś
macgregor-72 Re: D R O Z A P O L 04.04.07, 23:27 nie odkupi, bo do kupić ma Złomrex a te ostatnie wzrosty (i mam nadzieję, że niebawem będą dalsze) są w związku ze spekulacjami nt wejścia Drozapolu w deweloperkę Odpowiedz Link Zgłoś
krajek-krajek Re: D R O Z A P O L 04.04.07, 23:30 Załóż jeszcze 8 wątków na temat jak bardzo podnieca cię ta spółka i ile na niej zarobisz, powiem szczerze mnie i wydaje mi się że resztę też to za przeproszeniem gó.. obchodzi i choć tu spekulujesz i tak nie wejdę w tą spółkę Odpowiedz Link Zgłoś