3colore 06.04.07, 20:42 Zainteresowałem się ostatnio spółką Beef San.Czy ktoś z was też się nią interesuje? Myślę, że da zarobić. Jakei są wasze opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radiotrwam Re: Ciekawa spółka 07.04.07, 07:51 - rosnie kurs i obroty.Rośnie również indeks spółek spożywczych. U mnie jest również w notesie , ale wiem o samej firmie za mało by tu zainwestować. Jeśli otworzy się w końcu rynek rosyjski to może coś z tego być... Odpowiedz Link Zgłoś
spector1 Re: Ciekawa spółka 07.04.07, 12:30 3colore napisał: > Zainteresowałem się ostatnio spółką Beef San.Czy ktoś z was też się nią > interesuje? Myślę, że da zarobić. Jakei są wasze opinie? Firma o charakterze spekulacyjnym. Jeżeli szef firmy ,Lucjan Pilśniak posiada 65% akcji to nie jest to zdrowa sytuacja dla firmy i innych akcjonariuszy, szczególnie małych. Takie spółki jak BeefSan powinne być wyrzucone z giełdy. Dlaczego finansować takich kolesi jak Pilśniak. Tylko dzięki specjalnym układom z sektorem finansowym można zagrabić 34mln akcji. Dlaczego nie jest opublikowany jego życiorys zawodowy obejmujący ostatnie 20lat jak to praktykuje się na Zachodzie? Mali zadowolą sie ochłapami a kolesie bedą kasować dzieki nim 10mln/rok. Spector Odpowiedz Link Zgłoś