stefekmaly 04.10.07, 18:28 Po okresie dominacji tłuściochów z indeksu WIG20 indeks MWIG40 odbił się od wsparcia i zaczyna iść w górę. Poprawiają się więc perspektywy małych i średnich spółek. Śmieciowych też. Śmieciarze - do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
violinist4 Re: małe i średnie spółki - lepsze perspektywy 04.10.07, 18:32 no koleżanko.. dobrze kombinujesz, dobrze kombinujesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
gazebo144 Re: małe i średnie spółki - lepsze perspektywy 04.10.07, 19:38 No to może uda się jakoś wypromować nowy funudsz UI? Zastanawiałem się dlaczego Union teraz wprowadza UniAkcje Małe i Średnie Spólki? A tu nasza koleżanka wietrzy okazję dla dobrego startu... no może dzięki tej wypowiedzi ktoś sie ucieszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
aloha11 Re: stefania 04.10.07, 21:25 stefania widzisz dzięki Mario robisz karierę.......MORDO TY NASZA!! jutro bacznie obserwuje biotka, ponoć może się coś ciekawego na ni zadziać:) Mario Odpowiedz Link Zgłoś
aloha11 Re: stefania 05.10.07, 16:12 ładna końcówka na biotku....no i się doczekałem a myślałem że już pójdę spać na głodniaka. Mario Odpowiedz Link Zgłoś
drapak.pl Re: małe i średnie spółki - lepsze perspektywy 05.10.07, 18:23 Stefanie, ktos pozyczyl od Ciebie mlotek i zapomnial oddac? Odpowiedz Link Zgłoś
aloha11 Re: małe i średnie spółki - lepsze perspektywy 09.10.07, 13:27 ten, kto kupował biotka i ibsystem cztery dni temu, a nie tracił czasu na wypisywanie głupot juz dzisisj moze liczyc zyski:) PZDR Mario Odpowiedz Link Zgłoś
stefekmaly Re: małe i średnie spółki - lepsze perspektywy 09.10.07, 13:51 Chłe, chłe, też mi stwierdzenie. A ten kto kupił Bioton po 3,20 (była tu taka specjalistka od hurtowni) albo IBS powyżej 2 złocisze to wciąż może liczyć straty. To jest ta inna wersja. Odpowiedz Link Zgłoś
stefekmaly Re: małe i średnie spółki - lepsze perspektywy 09.10.07, 13:56 A po drugie czym tu się podniecać ? Stało się coś ? Dwie mocno zdołowane spółki piardnęły (bo w porównaniu do skali spadków to tylko piardnięcie) lekko w górę. Ot i co. O czym tu pisać ? Odpowiedz Link Zgłoś