Dodaj do ulubionych

dzisiejsze poczynania..

09.10.08, 10:40
2220 jest oporkiem na indeksie.Obecnie brak pozycji i tak na mojego nosa to do
14,30 nie podskoczą
Obserwuj wątek
    • futurek1 Re: dzisiejsze poczynania.. 09.10.08, 11:09
      na Futkach 250-60 oporek a wsparcie kolo 190-200 bedziemy sie odbijac raczej
      testujac wsparcie niz opor :-)
      • citro1 Re: dzisiejsze poczynania.. 09.10.08, 11:14
        gołym okiem widać jak grubaski,tylko czekały na schłodzenie zachodu.
        Zeby jechac na północ,muszą sobie obrócić wczorajsze eSki z fixa
        • alinka102 Re: dzisiejsze poczynania.. 09.10.08, 11:20
          a może by tak przekręcić dziś bazę na ujemną ?
          tak dla jaj... żeby nikt nie wiedział o co chodzi:)
        • futurek1 Re: dzisiejsze poczynania.. 09.10.08, 11:22
          zobaczymy jak fix dzis wypadnie i czy jutro zafunduja nam znowu zmiennosc +/- 100p
          • futurek1 Re: dzisiejsze poczynania.. 09.10.08, 11:25
            stooq.pl/q/a/?s=wig_banki jak wam sie wykres podoba w ujeciu tygodniowym
            Alinka Ty musisz chyba sie cieszyc :-)
            • citro1 Re: dzisiejsze poczynania.. 09.10.08, 12:08
              południe,kupimy dwie eLki po 2197.stop 60pkt
              • alinka102 Re: dzisiejsze poczynania.. 09.10.08, 12:18
                poczekam az będzie troche taniej 2185-90
                nasza baza ciągle za duża i usańce też za chwile mogą zjechać z tej
                górki
                • citro1 Re: dzisiejsze poczynania.. 09.10.08, 12:25
                  usańce jak zjadą,to między 14,a 15,30 .
                  nasze grubaski teraz juz tylko czekają na ocieplenie na zachodzie.
                  Dax fut na bardzo szybkiej linii wsparcia - zobaczymy
                  • citro1 Re: dzisiejsze poczynania.. 09.10.08, 13:30
                    mini płotek na Daxie wytrzymał - zobaczymy dalej.
                    • futurek1 Re: dzisiejsze poczynania.. 09.10.08, 14:00
                      powoli ruch sie robi w interesie czekamy na wybicie - jak pisales o 14.30 :-)
                      • citro1 Re: 14,30 dane 09.10.08, 14:35
                        475tys dane powinny pomóc byczkom na świecie
                        • alinka102 Re: 14,30 dane 09.10.08, 16:32
                          citro, niestety nie zamknęły mi się elki na fixingu a jak u ciebie ?
                          ciekawe jak jutro wyjdę na tych elkach
                          obawiam się że h...owo
                          • futurek1 Re: 14,30 dane 09.10.08, 17:50
                            chyba zle nie bedzie USA maja dzis szanse na maly plusik
                            • citro1 Re: 14,30 dane 09.10.08, 18:29
                              popołudniowa drzemka człowiekowi się należy:)
                              zostałem na noc z pozycjami,moja "jędza" nie lubi.Woli jak śpię z nią:)
                              z tego co widzę to usańce słabiutko ,a jewropa dostała rozwolnienia na
                              zamknięciu.Do 22 jeszcze daleko,idę robić gołąbki
                              • alinka102 Re: 14,30 dane 09.10.08, 21:31
                                chyba mamy jutro citro przejebane:)
                                już drugi dzień okazujemu sie za mocnym rynkiem na tle europy - tzn
                                za mało spadamy w porównaniu z innymi
                                usańce - tak jak myślałam - nie mają dziś żadnej ochoty na odbicie i
                                mówiłam źe tak będzie za oczywiste było ono dzis dla wszystkich
                                u nich dzień jak codzień tzn spadają po 4 procent w dół... normalka:)
                                i tak poklaszczą i powykrzywiają durnowato ryje na koniec

a my - dobrze będzie jak dokońca dnia na zero wyjdziemy z tymi
                                elkami:) jednak miałam racje żeby nie ufać elkom
                                no i nie wierząc w nie - chciałam zamknąc je z symbolicznym plusem
                                na fixingu ale gnoje mnie olali !
                                • citro1 Re: 14,30 dane 09.10.08, 21:43
                                  'jednak miałam racje żeby nie ufać elkom"

Małej wiary jesteś,a racje to juz Ci wczoraj pisałem - do kibelka

dwie eLki i minusy w Stanach maja mi popsuć humor:)
                                  ide na spacer z psem - piekny wieczór i Tobie tez radze (dobrze robi przed snę )

• alinka102 Re: 14,30 dane 09.10.08, 21:59
                                    masz racje... h... im w dupe
                                    ale fajna ta ich pionowa krecha w dół:)
                                    ale może to i lepiej że jak pie...eli to konkretnie
                                    wieksze szanse na odbicie są przy takiej panice -7% niz przy -4%
                                    ale u nas to mozemy zmierzac nawet do 1800 na wig20... nawet tak
                                    sobie dzis o tym pomarzyłam w dzien jak tak nudno bylo:)
                                    • adamlysy hej, "co dzień budząca się piękniejsza i bogatsza" 10.10.08, 00:47
                                      a jutro z rana - już dzisiaj "h.... im w dupe"

:-)))
                                      • alinka102 Re: hej, "co dzień budząca się piękniejsza i boga 10.10.08, 09:44
                                        spoko, stary
                                        nie ciesz się aż tak bardzo bo ja się nie smucę
                                        porannymi dodatkowymi elkami bez problemu odrobię wczorajsze
                                        niskie otwarcie i panika na początku była dziś jak najbardziej
                                        wskazna
                                        • adamlysy Re: hej, "co dzień budząca się piękniejsza i boga 10.10.08, 11:04
                                          Mnie to tylko bawi... ta kobieca zmienność humoru przy pokazie pełnego
                                          profesjonalizmu, obeznania w temacie i pełnym spektakularnym sukcesie. I to jak
                                          u dzieci... na necie gdzie można wszystko napisać.

Spoko. Życze wzrostu zasobności portfela i adekwatnie do tego urody i piękna
                                          osobistego, wewnątrzenego, a przede wszystkim do tego tak jak do tej pory -
                                          umiarkowanej skromności na codzień.

Pozdro
                                    • alinka102 i znowu można sobie popmarzyć o poziomie 1800 24.10.08, 10:57
                                      ...ech gdyby teraz tam podskoczyć na elkach:)
                                      moje marzenia spełniają się tak szybko... i przechodzą najśmielsze
                                      nawet oczekiwania:)

alinka102 napisała:

> masz racje... h... im w dupe
                                      > ale fajna ta ich pionowa krecha w dół:)
                                      > ale może to i lepiej że jak pie...eli to konkretnie
                                      > wieksze szanse na odbicie są przy takiej panice -7% niz przy -4%
                                      > ale u nas to mozemy zmierzac nawet do 1800 na wig20... nawet tak
                                      > sobie dzis o tym pomarzyłam w dzien jak tak nudno bylo:)
                                  • futurek1 dane nie dane 09.10.08, 22:02
                                    dane lub nie dane bedzie nam na tych L zarobic jutro zapowiada sie zmiennosc i
                                    jest szansa wyjsc na swoje do konca tyg jeszcze 2 dni bez paniki :-)
                                    • citro1 Re: dane nie dane 10.10.08, 09:42
                                      Alinka jak tam (bardzo zbrzydłaś):)) Na teraz to TYLKO -5% Co to jest??
                                      Ja jade sobie na grzybki do lasu - zobaczymy po południu.
                                      • futurek1 Re: dane nie dane 10.10.08, 09:46
                                        na razie widze ze arbitraz slabo wkroczyl do gry musza baze chyba do +100p
                                        rozciagnac :-)
                                      • alinka102 Re: dane nie dane 10.10.08, 09:48
                                        no WŁAŚNIE:)
                                        jak wrócisz to pewnie będziesz blisko zera i po sprawie
                                        ale ja sobie dzisiaj pogram bo dobry dzień sie zapowiada
                                        elek dobrałam na samym otwarciu i dzisiaj nie wierze już w eski
                                        • futurek1 Re: dane nie dane 10.10.08, 09:50
                                          ja na L sie ustawilem nizej kolo 040 tam czekam by dobrac
                                        • futurek1 Re: dane nie dane 10.10.08, 11:43
                                          i jak Alinka L dobrane? czy jeszcze nie z tego poziomu/
                                          • alinka102 Re: dane nie dane 10.10.08, 11:52
                                            wy sie cieszcie z moich "strat" a ja mam to w dupie
                                            poranne elki dawno mam zamknięte z zyskiem a teraz znów znów
                                            otwieram nowe... 2030-2050 to piekne wsparcie na które właśnie
                                            czekałam
                                            jak powiedziałam - dzis pogrywam tylko na elkach
                                      • alinka102 Re: dane nie dane 10.10.08, 16:59
                                        citro żałuj żeś nie widział !
                                        za samo oglądanie tak historycznej sesji gotowa jestem zapłacić tymi
                                        wczorajszymi pechowymi elkami - jak za bilet na tak rzadkie widowisko
                                        a wcale nie jest jeszcze powiedziane że po weekendzie nie dostanę
                                        zwrotu za ten bilet:) i to z przeprosinami !

piękna była ta panika mówie ci... a nasze elki ochroniło zawieszenie
                                        obrotu kontraktami po ich spadku o 10%... w sumie to pożyteczny
                                        pomysł.. nawet nie wiedziałam że tak się o nas zatroszczą:)
                                        • citro1 Re: dane nie dane 10.10.08, 17:18
                                          hehe - dobrze,że masz humor:)
                                          Ano nie oglądałem i nie żałuję,pogoda,las i grzybki były.

A giełda?? Alinka ja juz staruch jestem i byle czym sie nie podniecam.
                                          Minus 5%,czy minus 10% co to za różnica? i tak zostałem z eLkami.Dwie szt.
                                          (cztery koła w plecy) teoretycznie.Co to za strata,jak miewałem otwarte 100szt i
                                          leciało po 1,5/2% ,to były cięzkie czasy,bule ,bezsenność,strach, itd.

Niech się wyszumią,a nasze eLki jeszcze zarobią,ja mam czas,giełdy nie zamykają
                                          jutro.
                                          • alinka102 Re: dane nie dane 10.10.08, 22:42
                                            "Niech się wyszumią,a nasze eLki jeszcze zarobią,ja mam czas,giełdy
                                            nie zamykają jutro"

citro, Sobolewski mówi że nie zamknie ale wiesz... różnie może być..
                                            on juz rózne rzeczy mówił:)
                                          • kostek343 Re: dane nie dane 12.10.08, 22:33
                                            Widze ze gwiazdor dalej plecie glupoty, wielki grajek od siedmu bolesci
                                            rozpisuje sie o regulach swoch taktykach a zachowuje sie gorzej jak szczenie
                                            gieldowe, czy pamietasz po ilu punktach miales uznac inwestycje za nie trafiona?
                                            spadlo ponad 200 punktow to wirtualny grajek stara sie dalej ignorowac zasady
                                            rynku podstawowe sztuki wej/wyj ochrone kapitalu ii userow ktorzy czesto wierza
                                            w to co pier..i
                                            To chyba ty pisales przy zajmowaniu pozycji?

Re: dzisiejsze poczynania..
                                            citro1 09.10.08, 12:08 Odpowiedz
                                            południe,kupimy dwie eLki po 2197.stop 60pkt

• kostek343 Re: dane nie dane 12.10.08, 22:35
                                        citro1 napisał:

> Alinka jak tam (bardzo zbrzydłaś):)) Na teraz to TYLKO -5% Co to jest??
                                        > Ja jade sobie na grzybki do lasu - zobaczymy po południu.
                                        jeszcze chwila i pewnie ten pseudo grajek zacznie pisac o usrednianiu w dół, co
                                        tam wczesniejsze nauki jak on i tak wie lepiej od innych a kto wierzył w to co
                                        kiedys pisał mistrz citro to duren
                                        • futurek1 Re: dane nie dane 12.10.08, 22:42
                                          chlopie wyluzuj kazdy ma prawo do bledow a wystopowanie tej fali spadkow jest
                                          kwestia czasu moze citro moze sobie pozwolic na stop na poziomie 1700 na W20 to
                                          jego sprawa i bez obrazliwych slow nie sa potrzebne
                                        • citro1 Re: WC 13.10.08, 10:25
                                          Odezwał się WC (wielki cenzor)
                                          Takie sesje jak piątkowa,zdarzaja sie dwa razy w tygodniu ,a luki ponad 100pkt
                                          jeszcze częściej.

A kiedy to miałem zamknąć w piątek na 60pkt mądralo -przepraszam wielki WC
                                          Była luka ponad 100pkt i co? podjąłem decyzje,że trzymam,mam dwie pozycje i ta
                                          strata na razie mnie nie rujnuje.Nie usredniam w dół,poczekam dwa dni i zobaczę
                                          co dalej z tym fantem zrobić.

A tak z innej beczki,to w środe tez pisałem o swoich pozycjach.
                                          Kupno dwóch elek po 2135 i pózniej jeszcze dwóch po 2135.Zamkniecie dwóch po
                                          2250 i następnych stopem po 2199.
                                          I co WC taką mam gigantyczna stratę na koniec tygodnia?? W czwartek otwierałem
                                          dwie eLki po 2197 i trzymam.Policz sobie zyski i straty cenzorze od siedmiu boleści
                                          • kostek343 Re: WC zenada 13.10.08, 17:05
                                            zarabiaj i miliony ale zniknij stad jako mentor a wroc jako normalny malo
                                            potrafiacy grajek, wstyd uczyc innych co nalezy robic a potem pokazywac jak sie
                                            to realizuje w zyciu, co do usredniania w dol to poejrzewam ze i to juz tez
                                            stosujesz ale po tym poscie chyba ci troche wstyd
                                            • malybenio Re: WC zenada 13.10.08, 19:05
                                              chłopie, zrób coś ze sobą bo inaczej albo zabije cię zawiść, albo zginiesz
                                              pogrzebany żywcem pod stertą własnych kompleksów.
    • 1teresa1 Re: dzisiejsze poczynania.. 13.10.08, 12:07
      miejmy nadzieję, że się ne wypali. Po dośc szybkim starcie często jest korekta.
      Miejmy nadzieję że dziś jest ten dzień :)
      www.stockwatch.pl/edukacja/Default.aspx
      • futurek1 Re: dzisiejsze poczynania.. 14.10.08, 08:30
        dzis bedzie czas aby z L-kami po 2040 sie rozstac ;-)
        • alinka102 Re: dzisiejsze poczynania.. 14.10.08, 10:33
          rozstałam się ale 125 pkt wyżej niz mówisz czyli przy 2165
          wczorajsze dobrane przy 2030 spokojnie i z nawiązką odrobiły mi te
          pechowe z czwartku
          zdecydowałam się juz nie czekać aż czwartkowe odrobią wszystko bo
          jestesmy bardzo słabi... nie zaliczyliśmy całego jednego dnia 10%
          wzrostów a takie niewykorzystane szanse lubia się mścić

Citro, a ty ciagle trzymasz te z czwartku ?

ja już wolę sobie pograć w obie strony i na elki zaczaiłam się dziś
          w okolicach 2110
          • kostek343 Re: dzisiejsze poczynania.. 15.10.08, 10:08
            tez musisz zadawac trudne pytania, Citro odpowie ci jak juz bedzie dobrze albo
            jak zle to napisze on juz od dawna na S i to ze zdwojona sila
    • kostek343 Re: dzisiejsze poczynania.. 17.10.08, 21:11
      Citro czy dalej trzymasz swoje L brane po 2300?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka