Gość: prawicowypoganin Luksusowe willowe osiedle od J.W. Construction ... IP: *.150.38.16.tmi.telenormobil.no 23.10.12, 18:11 Ale kicz ! Szok. W Polsce jakosc i potencjal widze jedynie we Wroclawiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: południowiec To "styl warszawski"(nie mylić z eklektyzmem) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.12, 18:14 Bezmyślne małpowanie wszystkiego i wszystkich. Plastikowe palmy też tam będą ? Estetyczny paw i nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zales Luksusowe willowe osiedle od J.W. Construction ... IP: 46.227.110.* 23.10.12, 18:15 The bille sprzedają 700m2 działki za.... 450 tys PLN!!! a w okolicy max 200-250 PLN m2 Do tego koszmarki z katalogu w stanie deweloperskim za 600-1000 tys. PLN Ale imprezkę otwarcia mieli fajną... Potem pozbawiłem panią "sprzedawczynię" złudzeń co do sensowności inwestycji... (A do historii przejdzie tekst: to który Państwo biorą domek bo już "działek brakuje" ;] ) Odpowiedz Link Zgłoś
mal49 Luksusowe informacje z błędem ort! 23.10.12, 18:19 Dopełniacz liczby mnogiej od willa - brzmi WILL !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani od polaka Re: Luksusowe informacje z błędem ort! IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.12, 00:09 mal49 napisała: > Dopełniacz liczby mnogiej od willa - brzmi WILL !!! Dopuszczalne są obie formy. Błędem jest natomiast stawianie spacji przed wykrzyknikiem. I znaku pauzy tam, gdzie nie powinno jej być. Słowu „will” brakuje cudzysłowu i zapisane z niewiadomych przyczyn majuskułą wygląda idiotycznie. Idiotyczne i nieuzasadnione jest też użycie trzech wykrzykników. Siadaj, dwója. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Drogi za waskie ... IP: *.multi-play.net.pl 23.10.12, 18:25 jak zwykle i oczywiscie beznadziejna kostka brukowa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isqa Luksusowe willowe osiedle od J.W. Construction ... IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.12, 18:26 ło matko, wieś spiewa i tańczy - ktoś przecież to zaprojektował, ktoś wydał pozwolenie na budowę - nikt się nie zastanowił, co z tego wyjdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aghaha Re: Luksusowe willowe osiedle od J.W. Constructio IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.12, 18:29 ku..., może jakiś król cygański coś kupi? ja myśle, że polskie nowobogactwo by rozkupiło na pniu, gdyby nie lokalizacja i ciążąca nad jw construction opinia, że to developer dla biedoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyt hmm IP: *.as13285.net 23.10.12, 18:28 Myślę że troche jednak przesadzacie. "okropne", "paskudne".. kazdy ma inny gust i podejrzewam ze 3/4 z Was zyje skromniej i chcialoby jednak byc właścicielem jednego z tych domów (ale nie mam nic do ciasnych mieszkan w blokach - bron boze :). Co prawda wille to moze nie są, poprostu lepsze osiedle domków jednorodzinnych. Niektóre domy wygladaja całkiem ok, ogrodki tez bardzo fajne a wyposazenie i wystroj jest tylko "pokazowy" wiec i tak kazdy umebluje mieszkanie jak mu sie podoba. Przecież duzo ludzi ucieka z miast na wioski wiec nie powinno dla nikogo byc problemem ze za oknem widac pole... Zreszta za jakis czas bedzie tam kolejne osiedle, park albo centrum handlowe :P Jedyny minus jaki widze to ceny. Wiekszosci ludzi poprostu nie stac na taki dom. Odpowiedz Link Zgłoś
cracovian Re: hmm 23.10.12, 19:12 Problem w tym, ze na dluzsza mete nic tam nie bedzie. Ludzie wracaja do miasta, energia coraz drozsza, a w Polsce ogolnie ludzi jest coraz mniej podobnie jak z cala Europa na wymarciu... Zarobki tez masowa leca i beda leciec w dol. Moze Wietnamczycy tam za 50 lat mieszkac beda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0icoztego Luksusowe willowe osiedle od J.W. Construction ... IP: *.free.aero2.net.pl 23.10.12, 18:29 uuu, czyżby jw ograniczył wydatki na opłacanie hien gazecianych? bo wiadomo że jak gw zacznie pluć na kogoś to zaraz ten ktoś przyleci i zapłaci ile trzeba... wtedy gw da spokój na kilka miesięcy, już nie pierwszy i nie ostatni raz tak się dzieje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Widmowe osiedle luksusowych willi od J.W. Const... IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.12, 18:31 WIĘKSZEGO KICZU NIE WIDZIAŁEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Widmowe osiedle luksusowych willi od J.W. Const... IP: *.16-2.cable.virginmedia.com 23.10.12, 18:39 anty-designs :/ Odpowiedz Link Zgłoś
cracovian Fajny pomysl! 23.10.12, 18:46 Niektore chatki ladnie wygladaja, ale to przeciez nie wszystko... Nie wiadomo jak z jakoscia materialow, a meble i ozdoby prosto z IKEA, wiec moze za bardzo oszczedzili... Rowniez tylko jeden garaz i 193 m2 w najwiekszej wersji to troche malo jak na "luksus". Odpowiedz Link Zgłoś
sselrats Zadne pseudotoskanske tylko nasze polskie 23.10.12, 18:48 nie poznajecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktus118 Widmowe osiedle luksusowych willi od J.W. Const... IP: *.icpnet.pl 23.10.12, 18:49 Niezłe koszmarki. Jaki prezes takie domy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrusssss Widmowe osiedle luksusowych willi od J.W. Const... IP: *.sta.asta-net.com.pl 23.10.12, 18:50 już więcej znaków drogowych się nie dało postawić ?? miałem zamiar tam kupić domek, ale te znaki to jakaś wiocha! Odpowiedz Link Zgłoś
bromba_bez_glusia Widmowe osiedle luksusowych willi od J.W. Const... 23.10.12, 18:55 Czy ktoś mi może wytłumaczyć o co chodzi w willi Azalia, tej pierwszej? Po co są te poziome białe dechy nad tarasem? bo myślę i nic wymyślić nie mogę;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozsadek Re: Widmowe osiedle luksusowych willi od J.W. Con IP: 195.205.171.* 23.10.12, 20:13 bromba_bez_glusia napisała: > Czy ktoś mi może wytłumaczyć o co chodzi w willi Azalia, tej pierwszej? Po co s > ą te poziome białe dechy nad tarasem? bo myślę i nic wymyślić nie mogę;) Przygotowane pod zadaszenie Odpowiedz Link Zgłoś
lia.13 Re: Widmowe osiedle luksusowych willi od J.W. Con 23.10.12, 20:40 to bodajże willa toskańska, więc jak to w Toskanii, pergola naszykowana na posadzenie winogrona ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdańszczanin to gdzie ten luksus? IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.12, 18:56 kaloryfery zamiast ogrzewania podłogowego, w większości panele zamiast gresów. Wyposażenie to kwestia gustu, ale jak dla mnie w większości za tandetne. To ile chcą za te cuda w środku niczego? Odpowiedz Link Zgłoś
mocten Widmowe osiedle luksusowych willi od J.W. Const... 23.10.12, 18:56 Niech namówią Kasię Cichopek albo bliźniaków Mroczków, żeby tam zamieszkali, a na drugi dzień będą mieli wszytko sprzedane. Odpowiedz Link Zgłoś
williamadama Widmowe osiedle luksusowych willi od J.W. Const... 23.10.12, 19:01 Mi podoba sie to. Odpowiedz Link Zgłoś
rita.1 Widmowe osiedle luksusowych willi od J.W. Const... 23.10.12, 19:05 Dlaczego nikt nie chce tych luksusowych willi? Odpowiedź jest prosta: są ohydne. To osiedle chyba zostało zaprojektowane przez architekta, lub architektów, po korespondencyjnych kursach wieczorowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chlor Widmowe osiedle luksusowych willi od J.W. Const... IP: *.skynet.net.pl 23.10.12, 19:19 Ciekawy jestem kiedy Gazeta zrezygnuje w końcu z tych wkur***jących galerii. Szlag może człowieka trafić jak musi za każdym razem kliknąć aby obejrzeć kolejne zdjęcie i poczekać aż się załaduje. I tak 42 razy!!! Porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Widmowe osiedle luksusowych willi od J.W. Con 24.10.12, 00:36 Jak nie będziesz klikał to zrezygnuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasztetowa Re: Widmowe osiedle luksusowych willi od J.W. Con IP: *.icpnet.pl 06.11.13, 11:51 Polecam dodatek do chrome o nazwie Eliminator Slajdów, działa także na portalach zagranicznych, wszystkie zdjęcia wyświetlają się jednym ciągiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
iremus Niczym rezydencje cygańskie .... 23.10.12, 19:20 ..... w rejonie Zgierza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Widmowe osiedle luksusowych willi od J.W. Const... IP: *.31.55.72.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.10.12, 19:21 Zróbcie jakieś duze centrum handlowe obok to jacys bogaci ludzie i gwiazdy zamieszkaja Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Łucka City - cd 23.10.12, 19:24 Mów po ludzku, że chodzi ci o Mordor :) eksmisja.wordpress.com/2009/04/26/w-krainie-mordor/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polish-crap Re: Łucka City - cd IP: *.fbx.proxad.net 23.10.12, 20:09 Zachodnia Azja probuje udawac cywylyzacje. Dworki i "toskanskie wille" na warsiawskim wypi...wie idealnie sie w ten krajobraz wpisuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakers fajne macie tam krajobrazy w tej Warsawie IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.12, 05:59 ha ha ha a myślałem, że tego krakowskiego gówna nic nie przebije ale co stolica to stolica pokazaliście, że tu też jesteście lepsi Odpowiedz Link Zgłoś
feelhot Ło matko! Toż ładne domki, tylko wnetrza okropnie 24.10.12, 12:09 wyglądają, a te kolumienki to trzeba usunąć. Tylko komu na co jakieś domki pod Wawką w cenach od 1,1mln zł? Jakbym miał Ł200K to raczej bym szukał domku lub mieszkania za kwote Ł280-300K w Londynie:) W Wawce przeciez kto by mieszkał? Tylko ten kto musi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujtruj Re: Łucka City - cd IP: *.dynamic.mm.pl 25.10.12, 20:39 Ożarów to nie Warszawa. Może dlatego, że nazywa się Ożarów... Odpowiedz Link Zgłoś
hydrograf Polska, to był piękny kraj... 23.10.12, 19:30 ... Niestety został zeszpecony przez architekturę domów odzwierciedlający gust inwestorów - a w zasadzie kompletny brak gustu... Dom odzwierciedla gust i mentalność mieszkańców. Nie mówię o ludziach skazanych przez nędzę na życie w blokach, ale o tych którzy budują sobie takie koszmarki architektoniczne. Odpowiedz Link Zgłoś