Dodaj do ulubionych

Luksusowe wille od J.W. Construction. Nikt ich ...

• Gość: prawicowypoganin Luksusowe willowe osiedle od J.W. Construction ... IP: *.150.38.16.tmi.telenormobil.no 23.10.12, 18:11
      Ale kicz ! Szok. W Polsce jakosc i potencjal widze jedynie we Wroclawiu.
    • Gość: południowiec To "styl warszawski"(nie mylić z eklektyzmem) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.12, 18:14
      Bezmyślne małpowanie wszystkiego i wszystkich. Plastikowe palmy też tam będą ?
      Estetyczny paw i nic więcej.
    • Gość: Zales Luksusowe willowe osiedle od J.W. Construction ... IP: 46.227.110.* 23.10.12, 18:15
      The bille sprzedają 700m2 działki za.... 450 tys PLN!!! a w okolicy max 200-250 PLN m2
      Do tego koszmarki z katalogu w stanie deweloperskim za 600-1000 tys. PLN

Ale imprezkę otwarcia mieli fajną...
      Potem pozbawiłem panią "sprzedawczynię" złudzeń co do sensowności inwestycji...
      (A do historii przejdzie tekst: to który Państwo biorą domek bo już "działek brakuje" ;] )
    • mal49 Luksusowe informacje z błędem ort! 23.10.12, 18:19
      Dopełniacz liczby mnogiej od willa - brzmi WILL !!!
      • Gość: Pani od polaka Re: Luksusowe informacje z błędem ort! IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.12, 00:09
        mal49 napisała:

> Dopełniacz liczby mnogiej od willa - brzmi WILL !!!

Dopuszczalne są obie formy. Błędem jest natomiast stawianie spacji przed wykrzyknikiem. I znaku pauzy tam, gdzie nie powinno jej być. Słowu „will” brakuje cudzysłowu i zapisane z niewiadomych przyczyn majuskułą wygląda idiotycznie. Idiotyczne i nieuzasadnione jest też użycie trzech wykrzykników. Siadaj, dwója.
    • Gość: M Drogi za waskie ... IP: *.multi-play.net.pl 23.10.12, 18:25
      jak zwykle i oczywiscie beznadziejna kostka brukowa..
    • Gość: isqa Luksusowe willowe osiedle od J.W. Construction ... IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.12, 18:26
      ło matko, wieś spiewa i tańczy - ktoś przecież to zaprojektował, ktoś wydał pozwolenie na budowę - nikt się nie zastanowił, co z tego wyjdzie?
      • Gość: aghaha Re: Luksusowe willowe osiedle od J.W. Constructio IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.12, 18:29
        ku..., może jakiś król cygański coś kupi?
        ja myśle, że polskie nowobogactwo by rozkupiło na pniu, gdyby nie lokalizacja i ciążąca nad jw construction opinia, że to developer dla biedoty
    • Gość: zyt hmm IP: *.as13285.net 23.10.12, 18:28
      Myślę że troche jednak przesadzacie. "okropne", "paskudne".. kazdy ma inny gust i podejrzewam ze 3/4 z Was zyje skromniej i chcialoby jednak byc właścicielem jednego z tych domów (ale nie mam nic do ciasnych mieszkan w blokach - bron boze :). Co prawda wille to moze nie są, poprostu lepsze osiedle domków jednorodzinnych. Niektóre domy wygladaja całkiem ok, ogrodki tez bardzo fajne a wyposazenie i wystroj jest tylko "pokazowy" wiec i tak kazdy umebluje mieszkanie jak mu sie podoba. Przecież duzo ludzi ucieka z miast na wioski wiec nie powinno dla nikogo byc problemem ze za oknem widac pole... Zreszta za jakis czas bedzie tam kolejne osiedle, park albo centrum handlowe :P Jedyny minus jaki widze to ceny. Wiekszosci ludzi poprostu nie stac na taki dom.
      • cracovian Re: hmm 23.10.12, 19:12
        Problem w tym, ze na dluzsza mete nic tam nie bedzie. Ludzie wracaja do miasta, energia coraz drozsza, a w Polsce ogolnie ludzi jest coraz mniej podobnie jak z cala Europa na wymarciu... Zarobki tez masowa leca i beda leciec w dol. Moze Wietnamczycy tam za 50 lat mieszkac beda?
    • Gość: 0icoztego Luksusowe willowe osiedle od J.W. Construction ... IP: *.free.aero2.net.pl 23.10.12, 18:29
      uuu, czyżby jw ograniczył wydatki na opłacanie hien gazecianych? bo wiadomo że jak gw zacznie pluć na kogoś to zaraz ten ktoś przyleci i zapłaci ile trzeba... wtedy gw da spokój na kilka miesięcy, już nie pierwszy i nie ostatni raz tak się dzieje!
    • Gość: jaro Widmowe osiedle luksusowych willi od J.W. Const... IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.12, 18:31
      WIĘKSZEGO KICZU NIE WIDZIAŁEM
    • Gość: gosc Widmowe osiedle luksusowych willi od J.W. Const... IP: *.16-2.cable.virginmedia.com 23.10.12, 18:39
      anty-designs :/
    • cracovian Fajny pomysl! 23.10.12, 18:46
      Niektore chatki ladnie wygladaja, ale to przeciez nie wszystko... Nie wiadomo jak z jakoscia materialow, a meble i ozdoby prosto z IKEA, wiec moze za bardzo oszczedzili... Rowniez tylko jeden garaz i 193 m2 w najwiekszej wersji to troche malo jak na "luksus".
    • sselrats Zadne pseudotoskanske tylko nasze polskie 23.10.12, 18:48
      nie poznajecie?
    • Gość: kaktus118 Widmowe osiedle luksusowych willi od J.W. Const... IP: *.icpnet.pl 23.10.12, 18:49
      Niezłe koszmarki. Jaki prezes takie domy :)
    • Gość: piotrusssss Widmowe osiedle luksusowych willi od J.W. Const... IP: *.sta.asta-net.com.pl 23.10.12, 18:50
      już więcej znaków drogowych się nie dało postawić ?? miałem zamiar tam kupić domek, ale te znaki to jakaś wiocha!
    • bromba_bez_glusia Widmowe osiedle luksusowych willi od J.W. Const... 23.10.12, 18:55
      Czy ktoś mi może wytłumaczyć o co chodzi w willi Azalia, tej pierwszej? Po co są te poziome białe dechy nad tarasem? bo myślę i nic wymyślić nie mogę;)
      • Gość: rozsadek Re: Widmowe osiedle luksusowych willi od J.W. Con IP: 195.205.171.* 23.10.12, 20:13
        bromba_bez_glusia napisała:

> Czy ktoś mi może wytłumaczyć o co chodzi w willi Azalia, tej pierwszej? Po co s
        > ą te poziome białe dechy nad tarasem? bo myślę i nic wymyślić nie mogę;)

Przygotowane pod zadaszenie

• lia.13 Re: Widmowe osiedle luksusowych willi od J.W. Con 23.10.12, 20:40
        to bodajże willa toskańska, więc jak to w Toskanii, pergola naszykowana na posadzenie winogrona ;)
    • Gość: Gdańszczanin to gdzie ten luksus? IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.12, 18:56
      kaloryfery zamiast ogrzewania podłogowego, w większości panele zamiast gresów.

Wyposażenie to kwestia gustu, ale jak dla mnie w większości za tandetne.

To ile chcą za te cuda w środku niczego?
    • mocten Widmowe osiedle luksusowych willi od J.W. Const... 23.10.12, 18:56
      Niech namówią Kasię Cichopek albo bliźniaków Mroczków, żeby tam zamieszkali, a na drugi dzień będą mieli wszytko sprzedane.
    • williamadama Widmowe osiedle luksusowych willi od J.W. Const... 23.10.12, 19:01
      Mi podoba sie to.
    • rita.1 Widmowe osiedle luksusowych willi od J.W. Const... 23.10.12, 19:05
      Dlaczego nikt nie chce tych luksusowych willi? Odpowiedź jest prosta: są ohydne. To osiedle chyba zostało zaprojektowane przez architekta, lub architektów, po korespondencyjnych kursach wieczorowych.
    • Gość: Chlor Widmowe osiedle luksusowych willi od J.W. Const... IP: *.skynet.net.pl 23.10.12, 19:19
      Ciekawy jestem kiedy Gazeta zrezygnuje w końcu z tych wkur***jących galerii. Szlag może człowieka trafić jak musi za każdym razem kliknąć aby obejrzeć kolejne zdjęcie i poczekać aż się załaduje. I tak 42 razy!!! Porażka.
      • rydzyk_fizyk Re: Widmowe osiedle luksusowych willi od J.W. Con 24.10.12, 00:36
        Jak nie będziesz klikał to zrezygnuje :)
      • Gość: pasztetowa Re: Widmowe osiedle luksusowych willi od J.W. Con IP: *.icpnet.pl 06.11.13, 11:51
        Polecam dodatek do chrome o nazwie Eliminator Slajdów, działa także na portalach zagranicznych, wszystkie zdjęcia wyświetlają się jednym ciągiem :)
    • iremus Niczym rezydencje cygańskie .... 23.10.12, 19:20
      ..... w rejonie Zgierza.
    • Gość: Ja Widmowe osiedle luksusowych willi od J.W. Const... IP: *.31.55.72.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.10.12, 19:21
      Zróbcie jakieś duze centrum handlowe obok to jacys bogaci ludzie i gwiazdy zamieszkaja
    • rydzyk_fizyk Re: Łucka City - cd 23.10.12, 19:24
      Mów po ludzku, że chodzi ci o Mordor :)

eksmisja.wordpress.com/2009/04/26/w-krainie-mordor/
      • Gość: polish-crap Re: Łucka City - cd IP: *.fbx.proxad.net 23.10.12, 20:09
        Zachodnia Azja probuje udawac cywylyzacje. Dworki i "toskanskie wille" na warsiawskim wypi...wie idealnie sie w ten krajobraz wpisuja.
        • Gość: Krakers fajne macie tam krajobrazy w tej Warsawie IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.12, 05:59
          ha ha ha
          a myślałem, że tego krakowskiego gówna nic nie przebije

ale co stolica to stolica
          pokazaliście, że tu też jesteście lepsi
          • feelhot Ło matko! Toż ładne domki, tylko wnetrza okropnie 24.10.12, 12:09
            wyglądają, a te kolumienki to trzeba usunąć. Tylko komu na co jakieś domki pod Wawką w cenach od 1,1mln zł? Jakbym miał Ł200K to raczej bym szukał domku lub mieszkania za kwote Ł280-300K w Londynie:) W Wawce przeciez kto by mieszkał? Tylko ten kto musi.
        • Gość: wujtruj Re: Łucka City - cd IP: *.dynamic.mm.pl 25.10.12, 20:39
          Ożarów to nie Warszawa. Może dlatego, że nazywa się Ożarów...
    • hydrograf Polska, to był piękny kraj... 23.10.12, 19:30
      ... Niestety został zeszpecony przez architekturę domów odzwierciedlający gust inwestorów - a w zasadzie kompletny brak gustu...
      Dom odzwierciedla gust i mentalność mieszkańców. Nie mówię o ludziach skazanych przez nędzę na życie w blokach, ale o tych którzy budują sobie takie koszmarki architektoniczne.
    • sselrats Czy autor wie co znaczy "widmowe"? 23.10.12, 19:30
      ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka