Gość: kk Nie! Nam zalezy na gruntownej reformie PZPN!!! IP: *.finnair.fi 23.09.09, 08:46 Takiej reformie po ktorej nie bedzie juz miejsca na Panow typu Lato, Listkiewicz, Piechniczek, Engel, Majewski, itp i nie bedzie tez miejsca na korupcje!!! Powierzcie zarzadzanie polska pilka mlodym, zdolnym ludziom. Wy sie juz skompromitowaliscie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filet Antoni Piechniczek: Zależy wam chyba, by trener... IP: *.ip.netia.com.pl 23.09.09, 08:52 nie ma co masz czuja stary prychu, zamiast spokojnie siedzieć zachciało Ci sie do PZPN , ciebie pierwszego powinni wywieść na taczkach !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: won dziadu pokolenie leśnych dziadów PRL musi odejść z Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.09, 08:53 pokolenie leśnych dziadów musi odejść z Polski, bo zatruwa młode pokolenie smrodem PRL-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beton Antoni Piechniczek: Zależy wam chyba, by trener... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.09, 08:55 Niech sie pan Piechniczek zajmie bawieniem wnuków jesli je ma a nie dzialaniem w strukturach PZPRU bo jest juz starym Czlowiekiem i metody tez ma stare .Czy nikt z tymi dziadami nie potrafi w tym kraju zrobic porządku!!!Zal i wstyd juz ich słuchac !Szkoda ze Lato tylko kalendarzowe odeszło!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Repry Antoni Piechniczek ma rację ! IP: *.chello.pl 23.09.09, 08:56 To kibolski motłoch (nie kibice !) podburzany przez zdyszanego minstra z czerwonym ryjem chce rządzić Reprezentacją. Odpowiedz Link Zgłoś
kml-19 Re: Antoni Piechniczek ma rację ! 23.09.09, 11:05 Gość portalu: Kibic Repry napisał(a): > To kibolski motłoch (nie kibice !) podburzany przez zdyszanego > minstra z czerwonym ryjem chce rządzić Reprezentacją. Jasssssne a co Lato odpalil ci pare kawalkow z swojej skromnej ( 50 tyz zl ) wyplaty czy lekarstwa ci sie skonczyly!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak będzie Antoni Piechniczek: Zależy wam chyba, by trener... IP: 77.223.216.* 23.09.09, 09:07 a za wybur majewskiego pzpn do dymisji ps. piechniczek to jeden ze slabszych trenerów tylko trafil na pilkarzy typu boniek,półfinal mś to pokazał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc z Francji megalomania Piechniczka mnie po prostu rozwala. IP: 136.173.162.* 23.09.09, 09:07 megalomania Piechniczka mnie po prostu rozwala. Czy w kazdym zdaniu musi przypominac o swoich dwoch awansach do MS ? a najlepszy byl wczoraj wywiad w TVP Sport. Powiedzial, ze trener musi byc z Polski, bo to wlasnie z trenerami z Polski mielismy najwieksze sukcesy. Faktycznie, tylko ilu bylo zagranicznych ? Na dodatek powiedzial, ze awans do ME wcale nie byl zadnym sukcesem ... Nienawisc jest slepa. Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Piękna ale jednak historia 23.09.09, 09:13 Z całym szacunkiem, sporo się zmieniło w piłce. www.pogonlwow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PL Antoni Piechniczek: Zależy wam chyba, by trener... IP: 212.160.172.* 23.09.09, 09:10 Tym Paniskom już podziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_z Antoni Piechniczek: Zależy wam chyba, by trener... 23.09.09, 09:11 ja mam wrażenie, że facet wie co mówi - sam tak chciał jak trenerem był Benchaker. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek s. Antoni Piechniczek: Zależy wam chyba, by trener... IP: *.krakow.agora.pl 23.09.09, 09:12 No, to tak jak Wam zależało żeby Leo przegrywał mecze eliminacyjne. Zakłamane leśne dziadki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jester TAK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 09:13 5 X TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek_ za 0:5, czyli przeciwko gamoniowi majewskiemu IP: *.hsd1.nj.comcast.net 23.09.09, 09:14 pierwszy raz od dawna musze pryznac jednemu z tych debili racje. tak, ja jestem za! mam nadzieje,ze majewski dostanie dwa razy w dupie po 5:0 i wroci do domu z podkulonym ogonem! precz z tym beztaleckiem trenerskim majewskim! Odpowiedz Link Zgłoś
conan148 Tak zależy nam panie Piechniczek 23.09.09, 09:16 Tak zależy nam panie Piechniczek to może nareszcie obudziłoby wasze sumienia. Bo to co wyprawiacie, to istne K.U.R.E.S.T.W.O. i basta. Bo kimże jest pan Majewski? Teatralną kukiełką która jest teraz sterowana przez PZPN z tylnego siedzenia. Takie wasze widzimisię, żeby pokazać swoje małe "ja". Rzygać się chce, kiedy się na was patrzy. Tak jak w Rosji zrobiono z narodową federacją piłkarską, tak z wami powinni podobnie zrobić. Kumoterstwo, kolesiostwo, korupcja...brak słów. A to jak wygląda polska liga piłkarska to także wasza wina. Jednym słowem J.E.B.A.Ć. PZPN!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Antoni Piechniczek: Zależy wam chyba, by trener... IP: *.org.pg.gda.pl 23.09.09, 09:21 cała banda amatorów, układzików i skorumpowanych kolesi szuka wytłumaczenia dla siebie i swoich niewytrenowanych "gwiazdorów". Cała grupa "leśnych dziadków" żyjąca za wielkie pieniądze nie szanuje kibiców i prawa. Panie Drzewiecki umoczyłeś, trzeba było nie odpuszczać tej całej "mafii" piłkarskiej, bo efekt jest taki sam, a bagno nadal pozostało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu tak jak Ty komunistyczny trenerku czekałeś na 0:3 IP: *.autohit.pl 23.09.09, 09:22 ze Słowenią! I się doczekałeś. Teraz nie chcecie Smudy bo znów mielibyście gościa, który nie brałby do kadry kolesi na wypromowanie tylko tych co coś grają a wam znów kasa obok nosa by szła. Z prowizyjek za sprzedaż miernot co grzeją ławę w zagranicznych nawet nie średniakach tylko słabeuszach. Odpowiedz Link Zgłoś
orania2 TAK !!! zależy mi na 0:15 i na tym by pan był 301 23.09.09, 09:25 z wyrokiem za korupcję i do pierdla na 15 lat żeby już nikt nie oglądał pańskiej wsiurskiej mordy z grzywką przychlasta. WYP-DALAJ CZŁOWIEKU. Odpowiedz Link Zgłoś
conan148 Czy chcesz aby dalej chlali wódę za Twoją kasę? 23.09.09, 09:30 Czy chcesz aby dalej chlali wódę za Twoją kasę? Właśnie ONI: Żygorz Szmato, Zdzisławina Prącina, Antek Pierniczek, Stiepan Mamejski, Jerzyk Menel. Dlatego olejmy polską piłkę nożną - PZPN. Skupmy się na siatkówce, koszykówce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Antoni Piechniczek: Zależy wam chyba, by trener... IP: *.waw.cdp.pl 23.09.09, 09:36 Mecz ze Słowenią 3:0, pierwszy strzał na bramkę 68 minuta ......z czym do ludzi? . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodzio Frustraci! IP: *.joynet.3s.pl 23.09.09, 09:37 Sami frustraci na tym forum. Pismaki już całkiem zlasowali wam mózgi. Sami chcieliby wybierać kadrę, tranera itd. nie ponosząc za nic odpowiedzialności. Jakoś nie było ich słychać, jak nasi piłkarze i działacze handlowali meczmi. Aż dziw bierze, że jeszcze żaden z nich nie wylądował we Wrocławiu choćby w charakterze świadka. Ci, pożal się Boże, uzdrowiciele polskiej piłki nawet nie potrafią poprawnie wytypować wyników kolejki Ekstraklasy a lansują się na ekspertów w sprawie piłki nożnej. Najlepiej wszystko zaorać a później przyjdą młodzi i wszystko, jak za dotknięciem czarodziejskiej różki, odmienią i odbudują. W głowę się puknijcie, frustraci. Odpowiedz Link Zgłoś
kml-19 Re: Frustraci! 23.09.09, 11:11 Gość portalu: Bodzio napisał(a): > Sami frustraci na tym forum. Pismaki już całkiem zlasowali wam > mózgi. Sami chcieliby wybierać kadrę, tranera itd. nie ponosząc za > nic odpowiedzialności. Jakoś nie było ich słychać, jak nasi piłkarze > i działacze handlowali meczmi. Aż dziw bierze, że jeszcze żaden z > nich nie wylądował we Wrocławiu choćby w charakterze świadka. Ci, > pożal się Boże, uzdrowiciele polskiej piłki nawet nie potrafią > poprawnie wytypować wyników kolejki Ekstraklasy a lansują się na > ekspertów w sprawie piłki nożnej. Najlepiej wszystko zaorać a > później przyjdą młodzi i wszystko, jak za dotknięciem > czarodziejskiej różki, odmienią i odbudują. W głowę się puknijcie, > frustraci. Jasne my jestesmy frustratami a ty jeden rozsadny bo???? Daj mi jeden argument na wiekopomne osiagniecia lesnych dziadkow ( po za podnoszeniem sobie wyplat ) i powiedz za co ich chwalic!!! Konkrety tylko peosze bo to co napisales / las to wodolejstwo w stylu urzędasa z pzpn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Antoni Piechniczek: Zależy wam chyba, by trener... IP: *.waw.cdp.pl 23.09.09, 09:38 Polska piłka to dno-dna, bagno i syf. Zabierzcie zabawki i idźcie do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAMUT Antoni Piechniczek: Zależy wam chyba, by trener... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.09.09, 09:41 PZPN ASEKURUJE SWEGO WYBRANCA.TE MECZE TAK BEDA PRZEGRANE.NAM KIBICOM NIE POZOSTAJE NIC INNEGO JAK WSZELKIMI SPOSOBAMI DAZYC DO ZMIAN W PZPN.DZIWI MNIE MILCZENIE MINISTRA DRZEWIECKIEGO-CZYZBY GRAL W TEJ SAMEJ DRUZYNIE ????. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piszczyk^3 A tymczasem w Unibet 1. Lidze... IP: *.tpn.ceron.pl 23.09.09, 09:48 ... półamatorzy grają co 3 dni. Misiu, wracaj do okienka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Antoni Piechniczek: Zależy wam chyba, by trener... IP: *.171.160.90.static.crowley.pl 23.09.09, 09:57 Mi Antonii zalezy tylko na tym zebys odszedl z pzpn bo juz nie moge sluchac tych twoich madrosci na temat "rozwoju" polskiej pilki noznej, zatrzymales sie w poprzedniej epoce i chcesz robic taka sama pilke. A jak nie odejdziesz to zebys chociaz kopnal nie w pilke a w kalendarz, w sumie wyjdzie na moje wtedy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinfan Antoni Piechniczek: Zależy wam chyba, by trener... IP: *.acn.waw.pl 23.09.09, 10:05 Wolę oglądać słabą ligę i moją ukochaną drużynę w akcji niż patrzeć na beznadziejnie grającą reprezentację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fghfhg Antoni Piechniczek: Zależy wam chyba, by trener... IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.09, 10:10 jak słyszę tego dziada jak mówi o polskiej myśli szkoleniowej, to ja nie wiem czy się śmiać czy płakać... poza smudą nie ma w polsce nieskompromitowanego trenera :( Odpowiedz Link Zgłoś